Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Warriors" un "Nuggets" apmainās laipnībām preses konferencē

Edgars Bērziņš
Edgars Bērziņš

"Warriors" un "Nuggets" apmainās laipnībām preses konferencē
Stefenam Karijam sērijas laikā bieži nācies ciest no spēcīgiem un dažbrīd pat neatļautiem aizsegiem. Foto: AFP/Scanpix.

Pēc šonakt aizvadītās NBA izslēgšanas spēļu turnīra cīņas starp Goldensteitas ''Warriors'' un Denveras ''Nuggets'' (100:107) abu komandu pārstāvji medijiem atklāti sūdzējās par pretinieku netīro spēles stilu. ''Warriors'' treneris Marks Džeksons bija ļoti sašutis par ''Nuggets'' agresīvo spēli, sakot, ka viņa saspēles vadītāju Stefenu Kariju laukumā medījuši pasūtījuma slepkavas.

''Pretinieki spēli sāka kā agresori, guva daudz punktus groza apakšā un lika mums samaksāt par pieļautajām kļūdām. [Viņi] centās uzsūtīt pasūtījuma slepkavas Stefam [Karijam]. Bet kopumā viņi mūs apspēlēja. Spēles gaitā bija vairākas netīras darbības, bet tāds ir ''play-off'' basketbols. Mēs ieguvām 3-1 pārsvaru, spēlējot fizisku un tīru basketbolu,'' pēc mača sacīja ''Warriors'' galvenais treneris Marks Džeksons, kurš arī izcēla pretinieku spēka uzbrucēja Keneta Farīda sniegumu šīs nakts mačā: ''Viņš spēlēja enerģiski un lika labus aizsegus, pāris no tiem gan bija nelegāli. Bet savu darbiņu viņš padarīja labi.''

Džeksons arī atzina, ka pirms spēles saņēmis informāciju par ''Nuggets'' nodomiem spēlēt netīri. ''Dažiem cilvēkiem vienkārši nepatīk basketbols, ko spēlējam. Ļaujiet labākajai komandai uzvarēt! Žēl, ka tagad jāsatraucas par to, lai kāds no spēlētājiem nedabūtu traku savainojumu. Cerams, ka visi spēlētāji būs veseli. Tas nav labs basketbols...''

''Warriors'' līderis Stefens Karijs piekrita Džeksona teiktajam ''Bija pāris lētas un netīras darbības no viņu puses. Es eju caur soda laukumu, nejaucoties citu darīšanās, un viņi no nekurienes sāk vicināties ar elkoņiem. Es saprotu - ja dodos uz grozu, tu vēlies pārkāpt noteikumus, tās ir izslēgšanas spēles. Mēs darījām to pašu, taču visam ir savs laiks un sava vieta. Es noteikti biju viņu mērķis.''

Karijs pēc spēles bija manāmi noskaities un, pametot laukumu, iesaistījās vārdu apmaiņā ar kādu ''Nuggets'' līdzjutēju. Video runā pats par sevi, bet Karijs teica, ka līdzjutējs ''pateica kaut ko stulbu''. Spēli dusmīgais aizsargs noslēdza ar 15 punktiem, astoņām rezultatīvām piespēlēm un četrām atlēkušajām bumbām.

Tikmēr Denveras nometnē spēlētāji un treneri nesteidzās aizstāvēt savu spēles stilu, vien norādot, ka tāds nu ir ''play-off'' basketbols. Pēc abu komandu iepriekšējām četrām spēlēm, kuras bija ne mazāk fiziskas, Denveras spēlētājiem esot apnicis ''Warriors'' agresīvais spēles stils. ''Viņi šajā sērijā ienesa izteikti fizisku spēli, mums vienkārši apnika to visu uzņemt,'' pēc spēles sacīja ''Nuggets'' aizsargs Andrē Iguodala.

''Nuggets'' atlētiskajam un visnotaļ apdāvinātajam centra spēlētājam Džaveilam Makgī arī bija ko teikt par ''Warriors'' izteikumiem: ''Ja mēs esam netīri, tad viņi ir antisanitāri.''

Arī Denveras treneris Džordžs Kārls nepalika malā, izceļot Endrjū Boguta lomu ''Warriors'' aizsardzības cementēšanā. ''Viņš dara ļoti daudz sīkas lietiņas - liek neatļautus aizsegus, grūstās, provocē un tēlo!'' tā skan pieredzējušā trenera vērtējums par Austrālijas centra spēlētāju.

Sērijā līdz četrām uzvarām ''Warriors'' patlaban atrodas vadībā ar 3-2. Nākamo spēli, kas notiks Oklendā, abas komandas aizvadīs naktī no ceturtdienas uz piektdienu.

Izmantotie resursi:
nba.si.com

Kas uzvarēs šajā sērijā?

  • 56

  • 142


  +7 [+] [-]

, 2013-05-01 14:01, pirms 11 gadiem
Tapec jalaizh andzha !

  +5 [+] [-]

, 2013-05-01 14:07, pirms 11 gadiem
Ko tad džeksons neko par to boguta grūdienu neko neteica, jeb tas skaitījās tīri?

  +2 [+] [-]

, 2013-05-01 14:07, pirms 11 gadiem
Es tikai ceru,ka Andris tiks uzspēlēt

     [+] [-]

, 2013-05-01 14:08, pirms 11 gadiem
youtube koments:
Biedrins is a real nigga for havin Stephen Curry back.

  +1 [+] [-]

, 2013-05-01 14:17, pirms 11 gadiem
Īstais brīdis iesaistīt spēlē policistu Biedru..

  +5 [+] [-]

, 2013-05-01 14:24, pirms 11 gadiem
JaVale McGee savā stilā iekomentējis

     [+] [-]

, 2013-05-01 14:27, pirms 11 gadiem
Džeksonam laikam pirmie PO un tāpēc jābrīnās. Pats zin, ka arī viņa komanda spēlē netīri, bet d***š virsū pretiniekiem. Thats playoffs, man!

  +1 [+] [-]

, 2013-05-01 14:37, pirms 11 gadiem
Pēc šīsnakts izgājieniem var konkrēti pateikt, ka Karijs ir puusssyy gaaayy. Nožēlojama attieksme, viņš te ir galvenais un citi var iet d ir st, pat pirkstu nedrīkst piedurt?

Lieki atgādināt, ka savulaik ne Bērds, ne Džordans, ne Drekslers, ne Bārklijs neko tādu neatļāvās, kaut gan tika dauzīti uz nebēdu, daudz trakāk, kā tagad tad bija!

  +1 [+] [-]

, 2013-05-01 14:41, pirms 11 gadiem
oh my boy javell

  -1 [+] [-]

, 2013-05-01 14:47, pirms 11 gadiem
Curry mīkstais neciešu tādus spēlētājus, Boguts labs , Denvera uzvarēs.
Clipps un Memphis supper basketbols.
Basketbols ir FORŠS

     [+] [-]

, 2013-05-01 15:56, pirms 11 gadiem
Boguts jau tiešām ir netīrs spēlētājs, Warriors vajadzētu padomāt, vai viņi paši nav izprovecējuši tādu pat spēles stilu no Nuggets puses.

  -2 [+] [-]

, 2013-05-01 18:54, pirms 11 gadiem
Biedriņš ejot noteikti padomāja, nebūtu noguris pie*irstu tam fanam dušu, vai labākajā gadījumā auto salonu

     [+] [-]

, 2013-05-01 19:26, pirms 11 gadiem
Kas var labaak izsist pretinieku no domas par basiiti kaa suliigs elkonis ribaas kameer svilpotaajs neredz? Nav jau jbl

     [+] [-]

, 2013-05-01 23:04, pirms 11 gadiem
Redzēju pirmās četras spēles. Abas komandas spēlēja tīru basketbolu. Spēles bija fiziskas, bet par netīrām darbīam laukumā nevarētu sūdzēties. Šo spēli neesmu redzējis, neredzēju kā tur īsti bija.
Bet tas ir normāli, ka spēle kļūst netīra. Abas komandas ir reāli pretendenti uz otro kārtu, abas spēlē labi, ātri, agresīvi. Ne velti šī ir interesantākā sērija no pirmā raunda dueļiem.

     [+] [-]

, 2013-05-02 10:06, pirms 11 gadiem
Nu šajā rakstā nav pilna aina uzburta. Warriors ir sacepušies par to, ka Denvera atklāti centās savainot Karija problemātisko potīti, mēģinot aizķert viņu aiz potītes, uzkāpt virsū kājai utt. Turklāt situācijās, kur tas bija pilnīgi ne pa ķeksi.

     [+] [-]

, 2013-05-02 12:10, pirms 11 gadiem
Pumalv rakstīja: Nu šajā rakstā nav pilna aina uzburta. Warriors ir sacepušies par to, ka Denvera atklāti centās savainot Karija problemātisko potīti, mēģinot aizķert viņu aiz potītes, uzkāpt virsū kājai utt. Turklāt situācijās, kur tas bija pilnīgi ne pa ķeksi.
ja bija tā, kā tu raksti, tad tas ir zemiski. riebums veidojas pret tādu komandu. tas vairs nav basketbols.