Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:534, Did:0, useCase: 3

Krištopānam vārti, PSG ar vienu kāju Čempionu līgas ceturtdaļfinālā

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Krištopānam vārti, PSG ar vienu kāju Čempionu līgas ceturtdaļfinālā
Dainis Krištopāns ar bumbu spēlē pret "Flensburg-Handewitt". Foto: imago images/PanoramiC/Scanpix

Ļoti pārliecinošu panākumu EHF Čempionu līgas astotdaļfināla pirmajā spēlē izcīnījusi Latvijas handbola izlases līdera Daiņa Krištopāna pārstāvētā Francijas čempionvienība Parīzes "Saint-Germain", kas izbraukumā ar 37:24 sagrāva Slovēnijas klubu Celjes "Pivovarna Laško".

Krištopāns šovakar realizēja vienīgo izdarīto metienu pa vārtiem, kā arī nopelnīja divus noteikumu pārkāpumus. Parīziešu sastāvā spilgtāko sniegumu ar 11 un deviņiem vārtu guvumiem parādīja attiecīgi Dilans Naī un Ferans Sole Sala.

Šī pāra atbildes spēle paredzēta 8. aprīlī Parīzē. Pāra uzvarētājs ceturtdaļfinālā spēkosies pret pašreizējās Čempionu līgas trofejas īpašnieces Vācijas "THW Kiel" un Segedas "MOL-Pick" dueļa labāko komandu. Vācijas un Ungārijas vienību pirmajā spēlē ar 33:28 pārāki bija Ķīles handbolisti.

Izmantotie resursi:
https://ehfcl.eurohandball.com/men/...

     [+] [-]

, 2021-04-02 07:57, pirms 3 gadiem
Galīgi vāji!

     [+] [-]

, 2021-04-02 08:44, pirms 3 gadiem
Tas ir forši, ka Dainis spēlē augstākajā līmenī un tādā superklubā, bet nu vieni vārti handbolā noteikti nav tas rādītājs, ko virsrakstā vajag izcelt! Kautkā tajos baltkrievu un dienvidslāvu klubos Dainis bija stipri rezultatīvāks