Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Bļugers un "Penguins" pieveic tuvāko konkurenti, "Sabres" tiek izsvilpta

Rolands Eliņš

Bļugers un "Penguins" pieveic tuvāko konkurenti, "Sabres" tiek izsvilpta
Teodors Bļugers. Foto: AP/Scanpix

Nacionālajā hokeja līgā Teodors Bļugers bija Pitsburgas „Penguins” sastāvā un ar aktīvu sniegumu palīdzēja pieveikt Karolīnas „Hurricanes” ar 3:1. Tikmēr Zemgum Girgensonam un Bufalo „Sabres” neveiksme pret „Blue Jackets” ar 0:4. Bufalo šis ir septītais zaudējums pēc kārtas, šajā spēļu ciklā ielaisti 32 vārti, un Bufalo līdzjutēji savas emocijas darīja zināmas, vairākkārt ar svilpieniem pavadot savu komandu no laukuma.

Teodors Bļugers laukumā pavadīja 13:40 minūtes, spēli sākot nomināli trešajā maiņā kopā ar Makkanu un Hornkvistu. Bļugers izcēlās ar trim metieniem pa vārtiem, diviem spēka paņēmieniem un diviem bloķētiem pretinieku metieniem. Viņa lietderības koeficients šoreiz bija neitrāls.

Pitsburgai joprojām nespēlēja Jevgeņijs Malkins, taču viņš ir atgriezies komandas treniņos. Pitsburgai šī bija svarīga spēle, jo tieši „Hurricanes” ir tās tuvākā sekotāja Austrumu divīzijā. „Penguins” ar šodienas uzvaru spēra vēl vienu ļoti platu soli pretim izslēgšanas spēlēm un tagad „Hurricanes” pārspēj par četriem punktiem, kamēr atlikušas vairs tikai trīs spēles. Pilnībā garantēta vieta „play-off” Bļugera komandai gan pagaidām nav – nepieciešams uzvarēt vēl vismaz vienā spēlē.

„Penguins” šodienas mačā izvirzījas vadībā pirmā perioda otrā pusē, ar Gereta Vilsona un Meta Kalena vārtiem panākot 2:0. Kopumā vairāk uzbruka Karolīnas vienība, taču vārtsarga Meta Mareja veiksmīgā spēle palīdzēja Pitsburgai saglabāt pārsvaru. Trešā perioda pirmajā minūtē Hornkvists panāca 3:0, uz ko Karolīna atlikušajā mačā daļā atbildēja ar vieniem vārtiem vairākumā un zaudēja.

Pitsburgas nākamā spēle būs pēc divām dienām pret Detroitu.

Tikmēr Bufalo „Sabres” un Zemgus Girgensons turpināja neveiksmīgo sezonas izskaņu. Šoreiz ar 0:4 tika ciesta sakāve savā laukumā pret „Blue Jackets”, kas turpina aktīvu cīņu par vietu izslēgšanas spēlēs. Trīs punktus Kolumbusas komandas sastāvā, ar kuru nesen līgumu noslēdza Elvis Merzļikins, guva Pjērs Luks Dibuā.

„Sabres” pēc salīdzinoši veiksmīgām sezonas pirmajām trim ceturtdaļām marts sanāca ļoti vājš mēnesis. Komanda tagad zaudējusi septiņās spēlēs pēc kārtas, turklāt vidēji mačā ielaisti 4.5 vārti. Četri no šiem zaudējumiem bijuši ar vismaz trīs vārtu starpību. Šodienas mačā "Sabres" trīs vārtus ielaida jau pirmajā periodā, otro periodu pabeidza ar 0:4 un uz ģērbtuvēm tika pavadīta ar vietējo līdzjutēju ūjināšanu.

Zemgus Girgensons nospēlēja tikai astoņas minūtes, taču tāpat tika pie negatīva lietderības koeficienta mīnus trīs, kas bija dalīts sliktākais komandā. Vienu mīnusiņu Zemgus gan nopelnīja mazāk nekā sekundi pēc došanās laukumā – viņam tieši beidzās mazākuma izciešana, kad Kolumbusai Olivers Bjorstrands iemeta vārtus. Latviešu uzbrucējam šajā mačā arī divi spēka paņēmieni.

Arī „Sabres” šosezon vairs atlikušas tikai trīs spēles, nākamā no tām paredzēta pēc divām dienām pret Nešvilu.

Izmantotie resursi:
Official Site of the National Hockey League |...

Slēpts komentārs: senscore

     [+] [-]

, 2019-04-01 04:38, pirms 5 gadiem
senscore rakstīja: Gemgus Zirgensons
Skan kā lamuvārds!😂

  +4 [+] [-]

, 2019-04-01 06:03, pirms 5 gadiem
Nabaga Sabres, un tik cerīgi tak viņiem sākās sezona... nu atkal bedrē

  +6 [+] [-]

, 2019-04-01 06:04, pirms 5 gadiem
Tajā Bufalo spēlētāji ir sasaukuši sapulci bez trenera? Kādreiz O Railijs ārdijās, kad komandai nebija rakstura un attieksmes. Aikls nav savas uzšuves cienīgs. Nesaprotu, kas spēlētājiem liek mainīt attieksmi, ka viņi negrib spēlēt play off...

  +1 [+] [-]

, 2019-04-01 07:27, pirms 5 gadiem
Pirms sezonas ZG dziedāja, ka šosezon jaunas sajūtas komandā. Es prognozēju nemainīgi bēdīgus rezultātus. Abiem taisnība. Buffalo joprojām bēdu ieleja.

     [+] [-]

, 2019-04-01 08:11, pirms 5 gadiem
Pathetic.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2019-04-01 09:18, pirms 5 gadiem
guntis86 rakstīja: Tajā Bufalo spēlētāji ir sasaukuši sapulci bez trenera? Kādreiz O Railijs ārdijās, kad komandai nebija rakstura un attieksmes. Aikls nav savas uzšuves cienīgs. Nesaprotu, kas spēlētājiem liek mainīt attieksmi, ka viņi negrib spēlēt play off...
Aikels nu galīgi nav "C" cienīgs, tehniski apdāvināts, ļoti labi slido, bet nav komandas motors. Kopumā liela daļa spēlētāju (Aikels, Reinhārts, Skinners u.c.) atgādina puišeļus, kas savākušies uzspēlēt hoķi "just for fun", viss ir baigi labi, ja sanāk, kā tas bija sezonas sākumā, bet, ja nesanāk, čaļi nemāk pārslēgties, neprot tikt laukā no bedres. Sāk izskatīties, ka pēc šīs pārbūves prasīsies nākamā.

     [+] [-]

, 2019-04-01 09:53, pirms 5 gadiem
Švaki
Astonās minūtēs -3 nopelnīt
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -3 [+] [-]

, 2019-04-01 11:42, pirms 5 gadiem
Ja astoņās minūtēs nopelna -3 ,tad nākošā spēlē vieta uz bankas.

  +3 [+] [-]

, 2019-04-01 11:48, pirms 5 gadiem
Buffalo ar visām savām pirmajām un otrajām drafta izvēlēm ir viena vienīga bēdu ieleja. Un ko tur vainot ceturto maiņu, ja pirmā nevar neko iemest!

  -3 [+] [-]

, 2019-04-01 12:15, pirms 5 gadiem
8 minutes nopelnit -3 ir katastrofa. Zemgusam laiks sak skatities Eiropas virziena, nedomaju ka NHL vairs kads vinu tur gribes.

  -2 [+] [-]

, 2019-04-01 13:09, pirms 5 gadiem
lacis67 rakstīja: Nabaga Sabres, un tik cerīgi tak viņiem sākās sezona... nu atkal bedrē
Bufalo nav bedrē. Bedre ir Bufalo.

  -1 [+] [-]

, 2019-04-01 13:12, pirms 5 gadiem
Atkal būs jātaisa pārbūve. Septiņi gadi un nekādu rezultātu.

  -1 [+] [-]

, 2019-04-01 13:19, pirms 5 gadiem
T.G.H. rakstīja: 8 minutes nopelnit -3 ir katastrofa. Zemgusam laiks sak skatities Eiropas virziena, nedomaju ka NHL vairs kads vinu tur gribes.
Ja, spele neveiksmiga Zemgum, nevaru nepiekrist. Bet pirmkart viena spele nu galigi vel nav nekads raditajs. Un otrkart, jebkuram, pat vislielakajam superzvaigznem var gadities pa kadai neveiksmigai spelei. Nedomaju, ka tamdel Zemgu tagad jasuta uz Eiropu. Sobrid galvenais Zemgum sanemties, savakties un daudz maz cienijami aizvadit sezonas atlikusas speles. Un tad jau jagatavojas PC, ja vien ar veselibu viss bus ok. Latvijas izlasei Zemgus gan jau lieti noderetu.

     [+] [-]

, 2019-04-01 13:57, pirms 5 gadiem
Bez Girgensona tā bēdu bedre būtu vēl dziļāka.Nav tur līdera un motivētāja.