Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Maklements uz diviem gadiem pagarinās līgumu ar "Hurricanes"

Maklements uz diviem gadiem pagarinās līgumu ar "Hurricanes"
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas komandas Karolīnas "Hurricanes" ģenerālmenedžeris Rons Frensiss šodien paziņoja, ka Džejs Maklements piekritis pagarināt līgumu uz diviem gadiem, nākamajās divās sezonās kopā saņemot 2.4 miljonus ASV dolārus.

"Džejs pierādījis, ka ir vērtīgs veterāns mūsu klubā, tāpēc mums bija svarīgi viņu paturēt," teica Frensiss. "Viņš ir viens no labākajiem hokejistiem iemetienos un spēlējis nozīmīgu lomu komandas spēlē mazākumā, kas šobrīd ir labākais rādītājs komandas vēsturē."

31 gadu vecais hokejists sestdienas naktī pret Ņujorkas "Islanders" atzīmējās ar diviem precīziem raidījumiem, palīdzot komandai izcīnīt uzvaru ar rezultātu 5:3. Kanādiešu hokejists šosezon aizvadījis 61 spēli, gūstot sešus vārtus un atdodot 12 rezultatīvas piespēles. Maklements vidēji spēlē divas minūtes un 24 sekundes pavada skaitliskajā mazākumā, palīdzot Karolīnai izturēt 88.2% skaitlisko mazākumu, kas šosezon ir augstākais rādītājs visā līgā un labākais visā "Hurricanes" komandas vēsturē. Tāpat viņš ir labākais komandas iemetienu speciālists, vidēji spēlē uzvarot 55,3%.

Maklementu 2001. gada otrajā kārtā ar 57. kārtas numuru izvēlējās Sentluisas "Blues". Kanādietis savā karjerā spēlējis tādās komandās kā Sentluisas "Blues", Kolorādo "Avalanche", Toronto "Maple Leafs" un Karolīnas "Hurricanes", 743 spēlēs savācot 222 rezultativitātes punktus (81+141) un nopelnot 281 soda minūti.

Izmantotie resursi:
The Official Web Site - Carolina Hurricanes

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2015-03-01 20:34, pirms 9 gadiem
Capitals piesaistījuši Glencross no Flames, pretim dodot 2. un 3. kārtas drafta izvēli.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja