Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Eksperti prognozē, ka Porziņģi redzēsim laukumā jau šosezon

Ints Megnis
Ints Megnis

Eksperti prognozē, ka Porziņģi redzēsim laukumā jau šosezon
Kristaps Porziņģis un Dolfs Lundgrēns. Foto: AFP/Scanpix

Viens no lielākajiem iemesliem nesaskaņām starp Kristapu Porziņģi un Ņujorkas "Knicks" komandu varētu būt bijis, ka latvietis vēlas iespējami ātri atgriezties laukumā, kamēr vienība to negrib, jo atrodas "tankošanas" režīmā. Līdz ar to ceturtdien veiktā latvieša maiņa uz Dalasas "Mavericks" komandu liek prognozēt, ka Porziņģis jau drīz varētu kāpt uz parketa, sarunā ar Sportacentrs.com norāda basketbola eksperti Arvīds Rasa un Andrejs Siliņš.

"Lai nu ko, bet šo negaidīju - vakar vakarā piesēdos pie datora, lai pastrādātu, paskatītos, kas notiek Itālijas un Spānijas kausos, bet tas izvērtās par sekošanu visam līdzi līdz vieniem naktī. Nav tā, ka šokēja tas, ka viņu aizmainīja, jo par to jau runāja arī Deivisa kontekstā, bet gan cik tas strauji notika," saka bukmeikers un 11.lv vlogeris Arvīds Rasa."Skaidrs, ka šī ir biznesa neglītā puse - viņi par maiņu runāja jau pāris dienas un ne tikai ar Dalasu. Bija satikšanās, Porziņģis bija neapmierināts un tagad viņu padara par slikto čali. Tas ir PR gājiens."

"Var saprast gan vienu, gan otru pusi - Ņujorka iet "all in" uz nākamo vasaru. Pašlaik jautājums, kāda viņiem ir vienošanās zem galda, vai dabūs Durentu. Ja viņš izcīnīs trešo titulu pēc kārtas, varbūt tomēr gribēs ceturto, ko neviens nav paveicis, šķiet, kopš Rasela un "Celtics" laikiem, jo pēdējās desmitgadēs bijušie vien trīs tituli pēc kārtas. Sešos mēnešos ļoti daudz var mainīties, ja kāds janvārī saka, ka mēs jūlijā darīsim to. Tomēr šobrīd mums, Latvijā jau ir vienalga par Ņujorkas perspektīvu".

"Tas, ka Dalasa aizmaina divas nākotnes pirmās kārtas tiesības, parāda, ka viņi, visdrīzāk, centīsies ar Kristapu noslēgt maksimālo piecu gadu līgumu par 158 miljoniem," pauž Rasa, izsakot neticību, ka Porziņģis tiešām izvēlēsies šogad parakstīt viena gada kvalifikācijas līgumu 4,55 miljonu dolāru apmērā. ."Visi līdz šim ir pieņēmuši maksimumus. Tik gariem spēlētājiem vienmēr ir risks gūt kāju traumas. Jā, var teikt, ka krustenisko saišu trauma vairs nav nekas tāds, bet arī tā ir tipisks rādītājs."

Lai Porziņģis parakstītu maksimālo līgumu ar Dalasu, Rasa uzskata, ka svarīgi būs pārliecināt Dirku Novicki palikt "Mavericks" sistēmā. Tikmēr, runājot par potenciālo Porziņģa un Dončiča sadarbību, Rasa saka, ka "Mavericks" tagad izdarījusi visu, lai potenciāli cīnītos par titulu, jo tam ir nepieciešamas divas superzvaigznes. "Tuvākajos gados varbūt vēl labājas būs citas komandas, bet, kad viņi abi ieies optimālajā vecumā, viss liecina, ka "Mavericks" varēs maukt."

Dalasas "Mavericks" maiņas darījumā ieguva Porziņģi, Timu Hārdeveju junioru, Kortniju Lī un Treju Bērku, bet Ņujorkas "Knicks" tika pie Deandrē Džordana, Veslija Metjūza, Denisa Smita un divām pirmās kārtas izvēlēm draftā.

"Dalasa noteikti neizjutīs Deandrē trūkumu, Deniss Smits jau iepriekš izlaida sēriju ar spēlēm, jo nebija skaidrības par viņa nākotni, bet Metjūzs ir vecs. Pretī viņi dabūja Lī, kurš brīvi var aizstāt Metjūzu. Tāpat daudz dos Hārdevejs - jā, viņa līguma apmērs nav pozitīva ziņa, bet kā trešā, ceturtā izvēle viņš būs ideāls. Hārdevejs varēs kapāt aizsardzībā, vairs nebūs jāizpilda stulbi metieni kā Ņujorkā - viņš būs efektīvāks, jo apkārt būs spēlētāji, kuri var izkārtot metienu. Arī Burks varētu aizstāt to, ko pirms traumas darīja Barea. Līdz viņa traumai "Mavericks" bija labākais rezervistu soliņš līgā, tagad viņi atkal to pastiprina."

"Domāju, ka šosezon redzēsim Porziņģi laukumā. Jau pavisam drīz pēc Visu zvaigžņu spēles pārtraukuma. Viņš gribēja atgriezties laukumā jau šosezon, bet Ņujorka nevēlējās, lai tas notiek, jo tā pilnībā ir tankošanas režīmā. Tikmēr Dalasa mēģinās aizķerties "play-off", viņiem nav jēgas tankot," pauž eksperts.

"It kā bomba šī ir liela, bet, ja paskatās vēsturē, uz to pamazām gāja visas šīs sezonas, kuras Kristaps tur pavadīja. Viss sākās ar "Knicks" izturēšanos pret Karmelo Entoniju, kurš bija viens no Kristapa bērnības elkiem, pēc tam Fils Džeksons pateica, ka Porziņģis ur pieejams maiņas darījumos. Tas viss liek domāt, kā vienība ir gatava izrīkoties pret savām superzvaigznēm, kā arī, ka varbūt tā nemaz nav labākā vieta, kur izbaudīt savu statusu," saka Spotacentrs.com vadošais basketbola eksperts Andrejs Siliņš. "Arī četri treneri trijos gados neparko labu neliecina. Neizslēdzu, ka Kristaps jau ir gatavs spēlēt, jo vienmēr bijis lojāls komandai, esot gatavs darīt visu, lai palīdzētu, bet klubs vienkārši negribēja to, jo vēlas pēc iespējas sliktāku bilanci, lai tiktu pie labākas drafta izvēles."

"Tāpat pērn, kad bija iespēja priekšlaicīgi pagarināt līgumu, "Knicks" publiski teica, ka redz viņu nākotnē, tomēr tas nebija uzstājīgi, ka darīs visu iespējamo, lai viņu paturētu," piebilst Siliņš. "Līdz ar, acīmredzot, "Knicks" vadība gaidīja brīdi, kad viņš pateiks, to, ko vakar pateica. Gaidīja un bija gatavi uzreiz rīkoties. Tomēr nevar arī pārmest "Knicks" - ja kāda zvaigzne pasaka, ka negrib palikt, klubs mēģinās tikt vaļā, jo neviens savā komandā nevēlas spēlētāju, kurš tur negrib atrasties. Mans būtisks pieņēmums ir, ka "Knicks" vēlējās darījumā iekļaut arī Enesu Kanteru, bet "Mavericks" nebija gatava ņemt viņu pretim, jo viņam arī ir liels līgums, turklāt viņš nemaz nespēlē. Šāda maiņa, skatoties no "Knicks" viedokļa, būtu bijusi pavisam ideāla."

""Mavericks" aizmainīja Džordanu, "Knicks" tagad iegūst blakus Kanteram vēl divus veterānus, kuri ir pilnbriedā, bet ļoti iespējams nemaz netiks pie spēles laika. Tas neuzlabos mikroklimatu komandā. Ja zaudē četras reizes vairāk nekā uzvari, mikroklimata nianses var atstāt ietekmi uz komandu," stāsta Siliņš.

"Kristaps no supermetropoles nonāks vietā, kur uzmanība viņam nebūs tik vērienīga. Tomēr tāpat tirgus tur ir liels, kluba vērtība, šķiet, ir deviņi miljardi. Līdz ar to joprojām lielas iespējas gan ārpus laukuma aktivitātēm, gan reklāmas līgumiem. Tā nav Ņujorka, bet noteikti nav arī Minesota - tas nav tik slikti arī no biznesa viedokļa," pauž basketbola eksperts. "Savukārt, skatoties no sportiskā viedokļa, viņš bija komandā, kur regulāri mainās treneri, bet nonācis tādā, kur ir skaidra filozofija, skaidrs spēles plāns un viens no labākajiem treneriem līgā. Tas, kā Kārlails saglabājis savu vietu, norāda, ka vadība ir saprotoša. Doulanu uzskata par sliktāko NBA komandu īpašnieku, bet Kjūbanu - par labāko, vismaz attiecībās pret spēlētājiem. Viņš jūt līdzi un pārdzīvo, ja tu izrādi vēlmi pārstāvēt komandu, viņš ir superīpašnieks."

"Tāpat jāpiemin Novicka faktors un iespēja Kristapam tikt pie tāda mentora. Kas zina vai šis Novickim ir pēdējais gads, pilnīgi pieļauju, ka viņš varētu palikt Dalasas organizācijā," pauž Siliņš. "Savukārt, runājot par Porziņģa un Dončiča duetu, jāsaka, ka labāku garā un mazā kombināciju mūsdienu basketbolā atrast būtu grūti. Abi var iemest no tālienes pāri jebkuram aizsargam, viņi ir augumā garāki par jebkuru savas pozīcijas pretspēlētāju. Labā ziņa, ka komandā paliek Bārnss. Jā, viņš nav attaisnojies cerības, ka kļūs par superzvaigzni, bet viņiem abiem būs super papildspēks."

"Pat, ja Kristaps izlemj slēgt tikai kvalifikācijas līgumu, "Mavericks" komanda 2020. gadā būs "pole position" pozīcijā, lai noslēgtu līgumu, jo viņi būs iepazīstinājuši ar savu organizāciju. Pēc četriem gadiem "Knicks", Kristaps noteikti vēlēsies veltīt ilgāku laiku, lai iepazītu sistēmu. Ja viņi kaut ko nesačakarē, "Mavericks" būs pirmie ar kuriem Kristaps runās 2020. gada vasarā," stāsta eksperts, paralēli izsakot neticību, ka "Knicks" izdosies šovasar iegūt kādu no lielajām superzvaigznēm. "Tā ir vērtīgākā komanda līgā, tāpēc "Knicks" vārds parādās vienmēr, kad kāda superzvaigzne grib mainīt komandu. Tomēr cik reāli tādu iegūt ir cits jautājums - galīgi neesmu pārliecināts, ka viņiem izdosies tikt pie Durenta vai Ērvinga, ka nesanāk samierināties ar Kembu Volkeru. "Knicks" var paveikties NBA drafta loterijā, bet līdz šim viņiem ar to nav veicies. Tāpat man nav supersajūtas par Ziona Viljamsona spējām NBA līmenī - man vienmēr ir rezervētas sajūtas pret tiem, kuri iepriekšējā līmenī izceļas ar fizisko pārspēku. Jā, viņš ir super apdāvināts ne tikai fiziski, bet arī tehniski, tomēr šobrīd ļoti izlien priekšā fiziskais pārspēks."

"Kas mainīsies Latvijas līdzjutējiem? Būs neparocīgāks spēles sākuma laiks, tiem, kas skatās spēles naktīs, vajadzēs pārregulēt režīmu. Savukārt labā ziņa ir, ka komandā būs trīs Eiropas superzvaigznes, kas tas palielina iespējas Dalasu pirmssezonā redzēt Eiropā. Un varbūt ne tikai pirmssezonā. Kā redzam Visu zvaigžņu spēles balsojumā, Dončičam ir milzīga fanu bāze. Savukārt par Novicki un Porziņģi vispār jautājumu nav," noslēdz Siliņš. "Tāpat nedrīkst aizmirst, ka rietumos ir daudz spēcīgāka konkurence. Kaut viņš ieguvis it kā labākus komandas biedrus, līdz "play-off" tāpat var nākties pagaidīt. Tāpat būs daudz grūtāk iekļūt Visu zvaigžņu spēlē, jo Rietumu konference ir pārblīvēta ar labākajiem līgas spēlētājiem."

1 2 47 komentāri

 +15 [+] [-]

, 2019-02-01 15:19, pirms 5 gadiem
Eksperti pirms nedēļas prognozēja, ka Porziņģis paliks Knicks...

  +4 [+] [-]

, 2019-02-01 15:25, pirms 5 gadiem
nja domaju jau nopietni cilveki aiz okeana to paredzejushi a redz vietejais silkju dikjis sadomajies

  +2 [+] [-]

, 2019-02-01 15:28, pirms 5 gadiem
Spotacentrs.com vadošais basketbola eksperts Andrejs Siliņš
Nu jā...., lieki ko piebilst.

  +1 [+] [-]

, 2019-02-01 15:30, pirms 5 gadiem
loook ploik! rakstīja: Eksperti pirms nedēļas prognozēja, ka Porziņģis paliks Knicks...
Nevajag biznesu jaukt ar veselības stāvokli! Īpaši, ja Dalasa turpinās spirināties ap 8vietu, Porziņģis būs laukumā kā likts! Nekāda pamata nav, lai viņš nespēlētu!!

  +8 [+] [-]

, 2019-02-01 15:32, pirms 5 gadiem
Skat, ka NYK beigās neapdir*as ar savām cerībām uz Durantu vai Irving, ka tik beigās neparakstīs pa lielām naudām Anthony un JR Smith

  +9 [+] [-]

, 2019-02-01 15:35, pirms 5 gadiem
Cik no zila gaisa izrautām lietām jāpiepildās, lai varētu sevi dēvēt par ekspertu!?

  +2 [+] [-]

, 2019-02-01 15:36, pirms 5 gadiem
Tas skaidrs, ka Dallasas kreklā KP šosezon laukumā izies. Nav grūti prognozēt, ka tas notiks tieši pēc ASG Break.

 +17 [+] [-]

, 2019-02-01 15:50, pirms 5 gadiem
basketbola eksperti Arvīds Rasa un Andrejs Siliņš

  +1 [+] [-]

, 2019-02-01 15:50, pirms 5 gadiem
Diez kāds KP būs pēc traumas

  +8 [+] [-]

, 2019-02-01 15:52, pirms 5 gadiem
ilgonix rakstīja: Diez kāds KP būs pēc traumas
Fiziski krietni spēcīgāks. Jautājums, cik būs gatavs "galvā"

     [+] [-]

, 2019-02-01 15:53, pirms 5 gadiem
Nu doma, ka KP varētu izvilkt NYK no tanka režīma arī tāda interesanta. Tā komanda ir nenormālākā bedre un diez vai no bottom 4 izlauztos ar visu KP.

  +1 [+] [-]

, 2019-02-01 15:56, pirms 5 gadiem
Tomēr tāpat tirgus tur ir liels, kluba vērtība, šķiet, ir deviņi miljardi.....

Say what, Siliņ?

  +1 [+] [-]

, 2019-02-01 16:01, pirms 5 gadiem
Ko nez Jānis Porziņģis klusē?

 +16 [+] [-]

, 2019-02-01 16:06, pirms 5 gadiem
Hmm... rakstīja: Ko nez Jānis Porziņģis klusē?
Mekle kovboja zabakus un megina sevi nomierinat ,ka dzive rancho jau nu nemaz nav tik atskiriga no penthousa NY.

 +14 [+] [-]

, 2019-02-01 16:10, pirms 5 gadiem
varenais_eksperts rakstīja: Mekle kovboja zabakus un megina sevi nomierinat ,ka dzive rancho jau nu nemaz nav tik atskiriga no penthousa NY.
rančo nebūs, bet nu dzīvesstila un uztveres ziņā Teksasa ir pretpols NY Domāju, ka bračkām būs kārtīgs reality check, nāks tikai par labu.

  +1 [+] [-]

, 2019-02-01 16:12, pirms 5 gadiem
LA-BOS antifans rakstīja: Nu doma, ka KP varētu izvilkt NYK no tanka režīma arī tāda interesanta. Tā komanda ir nenormālākā bedre un diez vai no bottom 4 izlauztos ar visu KP.
Ko tur varētu izvilkt? Pat, ja censtos, tad tā komanda neko neuzvarētu ar vai bez KP. Un arī nevajag. Toties, ja iegrābsies drāftā, tad zemē nomesta sezona.

  +6 [+] [-]

, 2019-02-01 16:12, pirms 5 gadiem
xZ rakstīja: rančo nebūs, bet nu dzīvesstila un uztveres ziņā Teksasa ir pretpols NY Domāju, ka bračkām būs kārtīgs reality check, nāks tikai par labu.
Cerams, ka nedaudz nolaidisies zeme.

  +2 [+] [-]

, 2019-02-01 16:12, pirms 5 gadiem
xZ rakstīja: Ko tur varētu izvilkt? Pat, ja censtos, tad tā komanda neko neuzvarētu ar vai bez KP. Un arī nevajag. Toties, ja iegrābsies drāftā, tad zemē nomesta sezona.
Ar 4.piku panems Bol Bol un vares atkal tankot

  +2 [+] [-]

, 2019-02-01 16:22, pirms 5 gadiem
xZ rakstīja: rančo nebūs, bet nu dzīvesstila un uztveres ziņā Teksasa ir pretpols NY Domāju, ka bračkām būs kārtīgs reality check, nāks tikai par labu.
Dallasa īsti ne ar ko neatšķiras no citām ASV lielpilsētām. VIenīgi vairāk siltuma + pati pilsēta ir zaļāka kā pārējais štats. Arī halle ir gandrīz pašā centrā. Ok, vairāk spāniski runājošo, bet ne tā, ka baigi acīs krīt.
Toties no pilsētas jebkurā virzienā var tik laukā 30 minūšu laikā.
P.S. NYC ir pretpols jebkurai pilsētai pasaulē, kurā esmu bijis. Tas temps, kādu tur cilvēki uzņēmuši, ir grūti pavelkams jebkuram iebraucējam.

  +1 [+] [-]

, 2019-02-01 16:25, pirms 5 gadiem
varenais_eksperts rakstīja: Mekle kovboja zabakus un megina sevi nomierinat ,ka dzive rancho jau nu nemaz nav tik atskiriga no penthousa NY.
Dalasa ir lielpilseta. Protams, nav Manhetena, bet Dalasa uzdzives pietiek.

Hipsterbraliem vislabak uz Portlendu.

  +1 [+] [-]

, 2019-02-01 16:26, pirms 5 gadiem
polārlācēns rakstīja: Dalasa ir lielpilseta. Protams, nav Manhetena, bet Dalasa uzdzives pietiek.

Hipsterbraliem vislabak uz Portlendu.
Protams, ja tev ir pikis, tad jebkur var dabut uzdzivi, bet nu nedaudz Brachkas gan jau skrobigi.

  +2 [+] [-]

, 2019-02-01 16:27, pirms 5 gadiem
polārlācēns rakstīja: Dalasa ir lielpilseta. Protams, nav Manhetena, bet Dalasa uzdzives pietiek.

Hipsterbraliem vislabak uz Portlendu.
Netak... uz UTA

     [+] [-]

, 2019-02-01 16:28, pirms 5 gadiem
varenais_eksperts rakstīja: Ar 4.piku panems Bol Bol un vares atkal tankot
Bol Bol tač jau līdz kaut kādam 10 pickam nokritis traumas dēļ

     [+] [-]

, 2019-02-01 16:28, pirms 5 gadiem
varenais_eksperts rakstīja: Mekle kovboja zabakus un megina sevi nomierinat ,ka dzive rancho jau nu nemaz nav tik atskiriga no penthousa NY.
Sajūta,ka Dalasa ir vieni tuksneši un rančo

     [+] [-]

, 2019-02-01 16:30, pirms 5 gadiem
Kā Tev iet, Bērziņ? rakstīja: Dallasa īsti ne ar ko neatšķiras no citām ASV lielpilsētām. VIenīgi vairāk siltuma + pati pilsēta ir zaļāka kā pārējais štats. Arī halle ir gandrīz pašā centrā. Ok, vairāk spāniski runājošo, bet ne tā, ka baigi acīs krīt.
Toties no pilsētas jebkurā virzienā var tik laukā 30 minūšu laikā.
P.S. NYC ir pretpols jebkurai pilsētai pasaulē, kurā esmu bijis. Tas temps, kādu tur cilvēki uzņēmuši, ir grūti pavelkams jebkuram iebraucējam.
Mani avoti rāda, ka NY vidējā alga ir 4,6 tūkstoši(dolāros), Londona 2,2t(mārciņas), bet Rīga 800(euro) pēc nodokļiem!

     [+] [-]

, 2019-02-01 16:31, pirms 5 gadiem
LA-BOS antifans rakstīja: Netak... uz UTA
Nezinu, kas atrodas Juta, bet Portlenda ir ASV hipsteru galvaspilseta. Man loti patika, ceru driz atgriezties.

     [+] [-]

, 2019-02-01 16:32, pirms 5 gadiem
polārlācēns rakstīja: Dalasa ir lielpilseta. Protams, nav Manhetena, bet Dalasa uzdzives pietiek.

Hipsterbraliem vislabak uz Portlendu.
Vēl labāk - uz Jūtu, pie mormoniem

  +2 [+] [-]

, 2019-02-01 16:34, pirms 5 gadiem
polārlācēns rakstīja: Nezinu, kas atrodas Juta, bet Portlenda ir ASV hipsteru galvaspilseta. Man loti patika, ceru driz atgriezties.
Uzaudzeji bardu un ar flanela kreklu nemi pumpkin-spice latte ?

     [+] [-]

, 2019-02-01 16:35, pirms 5 gadiem
polārlācēns rakstīja: Nezinu, kas atrodas Juta, bet Portlenda ir ASV hipsteru galvaspilseta. Man loti patika, ceru driz atgriezties.
Mormoņu galvaspilsēta

  +2 [+] [-]

, 2019-02-01 16:38, pirms 5 gadiem
varenais_eksperts rakstīja: Uzaudzeji bardu un ar flanela kreklu nemi pumpkin-spice latte ?
Kafiju nedzeru, bet nu apmeram

  +6 [+] [-]

, 2019-02-01 16:40, pirms 5 gadiem
Fizdeila vasaras ceļojums uz Liepāju un skaistās runas kaķim zem astes
Siliņa pieminētās ārpuslaukuma aktivitātes tik jaunam,kā KP,nemaz nav tik būtiskas,kā veterāna vecumā.Maksimāli jākoncentrājas pamatdarbam,tad vēlāk arī pārējais atnāks.

  +2 [+] [-]

, 2019-02-01 16:41, pirms 5 gadiem
Bostonietis rakstīja: Mormoņu galvaspilsēta
Man skiet, ka tie brali ir talu no mormonu sludinatajam dzives vertibam. Bet nu var jau but Jutas stats jau ir loti skaits, bet diez vai Martinam Porzim haikings nacionalajos parkos interese.

  +1 [+] [-]

, 2019-02-01 16:58, pirms 5 gadiem
flipsider rakstīja: Mani avoti rāda, ka NY vidējā alga ir 4,6 tūkstoši(dolāros), Londona 2,2t(mārciņas), bet Rīga 800(euro) pēc nodokļiem!
Ā, pareizi. Teksasā dzīve varētu būt kādas 1.5x lētāka, ņemot vērā, ka Individual State Tax Teksasā ir 0%, kamēr NY laikam bija tuvu pie 10%.

  +3 [+] [-]

, 2019-02-01 17:09, pirms 5 gadiem
Tādi Experti bļin.. smiekli nāk, Rasa vispār ar savām prognozēm ir vienmēr iebraucis pilnīgas auzās, šams vēl pirms sezonas teica ka Spurs netikšot play-off,(nē nu moš arī netiks, bet šobrīd izskatās ka stabili tiks)

  +5 [+] [-]

, 2019-02-01 17:20, pirms 5 gadiem
Interesants viedoklis abiem ekspertiem. Es gan nepiekritīšu par Zionu un to, ka viņš izceļas tikai ar fizisko pārspēku. Ja salīdzina ar NBA spēlētājiem, tad vienīgais, kurš šobrīd ir smagāks par viņu ir Bobans (132 kg) - Zionam ir 129 kg. Fiziskais pārspēks būs arī pār gandrīz visiem NBA pret spēlētājiem. Un tur noteikti vajag arī tehniku, lai tāds kuilis darītu to, ko viņš dara.

Tas laikam nedaudz apšauba ekspertu autoritāti, kad visi komentētāji ASV saka, ka tas ir nākamais Lebrons, bet šie eksperti saka, ka nekas īpašs jau tur nav

Par KP un NYK - tādi darījumi nenotiek 1 minūtes laikā. Smith Jr. jau sen pateica, ka negrib spēlēt Dalasā un KP jau ilgsotši ir paudis neapmierinātību ar tankošanās politiku, viņa čomu aizmainīšanu un Kantera nosēdināšu. Papildus tam, viņš ir jauns čalis, kurš grib spēlēt, bet komanda saka, ka labāk tagad nē. Knicks līdzjutēji ir diez gan atsaldēti, tāpēc komanda izmantoja izdevību, kad uzvirmoja runas par maiņu un pateica, ka KP pats vainīgs, jo gribēja prom. 100%, ka knicks jau kopš vasaras aktīvi šopingoja un meklēja maiņas variantus KP.

Vajag saprast arī to, ka šeit nav runa tikai par piķi un cipariem. Tādā vidē ir pretīgi atrasties, kur visu laiku notiek intrigas un mistiskas maiņas.

Vēlu tikai labāko KP. Ņujorka ar savām mistikām var pamatīgi ieberzties, bet var arī saiet un būt super team vismaz uz gadu.
1 2 47 komentāri