Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Bērziņam piespēle, "Yunost" piedzīvo sagrāvi

Jānis Pārums

Bērziņam piespēle, "Yunost" piedzīvo sagrāvi
Armands Bērziņš
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Baltkrievijas atklātā hokeja čempionāta jeb Ekstralīgas spēlē ar rezultatīvu piespēli izcēlās Armands Bērziņš, taču viņa pārstāvētais klubs Minskas "Yunost" viesos ar 1:6 kapitulēja Žlobinas "Metallurg".

Jau pirmajā trešdaļā "Yunost" nokļuva iedzinēju lomā ar 0:3, bet otrā perioda sākumā rezultāts kļuva 0:4. Nedaudz vēlāk gan viesiem izdevās vienus vārtus atgūt, taču pēdējā trešdaļā 29 sekunžu laikā ripa vēl divreiz pabija "Yunost" vārtos, tādejādi tika piedzīvota sagrāva ar 1:6. Armands Bērziņš asistēja vienīgo vārtu guvumā, bet spēli noslēdza ar neitrālu lietderības koeficentu. Šosezon 36 spēlēs Bērziņš nopelnījis 27 (8+19) punktus.

Citā spēlē Grodņas "Neman" savā laukumā ar 4:2 pieveica "Gomel". Uzvarētāju rindās Sergejs Pečura maču noslēdza ar neitrālu lietderības koeficientu, bet savainotais Kaspars Saulietis nespēlēja. Zaudētājiem Atvars Tribuncovs arī spēli noslēdza ar neitrālu lietderības koeficientu.

Soļigorskas "Shakhter", nespēlējot Rolandam Vīgneram, izbraukumā ar 10:1 sagrāva čempionāta pastarīti "Brest".

BAČ līderpozīcijās ir "Metallurg" ar 108 punktiem, seko "Neman" (100) un "Gomel" (99), "Yunost" (82) un "Shakhter" (78). "Liepājas metalurgs" ar 40 punktiem ieņem astoto vietu 11 komandu konkurencē.

Izmantotie resursi:
hockey.by

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2012-02-01 23:43, pirms 13 gadiem
simex rakstīja: Līmenis BAČ?
par ko ir jautājums?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja