Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

"Manchester City" palikusi bez pieciem svarīgiem spēlētājiem

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Manchester City" palikusi bez pieciem svarīgiem spēlētājiem
Gabriels Žezuss. Foto: EPA/Scanpix

Svētdien Anglijas Premjerlīgas mačā “Manchester City” spēkosies pret Londonas “Chelsea”, un Peps Gvardiola atklājis, ka viņa komandai Covid-19 dēļ nevarēs palīdzēt pieci futbolisti.

Pirmdien “Manchester City” bija paredzēta izbraukuma spēle pret Liverpūles “Everton”, tomēr maču dažas stundas pirms sākuma nācās atcelt, jo “City” komandā tika konstatētas vairākas saslimšanas. Pēcāk tika pavēstīts, ka ar vīrusu saslimuši aizsargs Kails Vokers un uzbrucējs Gabriels Žezuss.

Trešdien “Manchester City” varēja atsākt treniņus, taču pirms spēles pret “Chelsea” Peps Gvardiola pavēstījis, ka bez Vokera un Žezusa nebūs pieejami vēl trīs futbolisti. “Pieci futbolisti atrodas desmit dienu karantīnā. Sākumā tika konstatēti divi saslimušie, pēc tam - vēl trīs.”

Vēl karantīnā atrodas divi personāla darbinieki. Gvardiola arī sacīja, ka pagaidām nav gatavs atklāt visu saslimušo spēlētāju vārdus. “Premjerlīga mums to neļauj. Mums jārespektē viņu privātums. Kad būs redzams sastāvs, tad reizē būs redzams, ka iztrūkst trīs svarīgi spēlētāji. Tad zināsiet, bet šobrīd nevaru neko atklāt,” teica Gvardiola.

“Manchester City”, kas pagājušajā sezonā ieguva sudrabu, bet pirms tam divas reizes pēc kārtas tika kronēta par Anglijas čempioni, pašlaik ieņem tikai astoto vietu. “Chelsea” ir sestā, no līderes “Liverpool” atpaliekot septiņus punktus.

Izmantotie resursi:
https://www.skysports.com/football/...