Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:275, Did:0, useCase: 3

Autors: Agris Suveizda

Baranovska pasaules junioru čempionātu daiļslidošanā noslēdz 32. vietā

Baranovska pasaules junioru čempionātu daiļslidošanā noslēdz 32. vietā
Kira Baranovska. Foto: ISU Junior Grand Prix

LETA. Latvijas daiļslidotāja Kira Baranovska trešdien Taivānā pasaules junioru čempionātā daiļslidošanā īsajā programmā ieņēma 32.vietu un izvēles programmai nekvalificējās.

14 gadus vecās Baranovskas sniegums īsajā programmā tika novērtēta ar 48,55 punktiem, kas bija 32.rezultāts 46 dalībnieču konkurencē. Lai kvalificētos izvēles programmai, bija nepieciešams iegūt vismaz 53,35 punktus jeb labot personīgo rekordu.

Līdere pēc īsās programmas ir Dienvidkorejas daiļslidotāja Džia Šina, kura iekrāja 73,48, bet aiz viņas ir divas japānietes - Mao Šimada ar 72,60 punktiem un Ikura Kušida ar 66,61 punktu. Augsto piekto pozīciju ieņem igauniete Elina Godina, bet 17. ir vēl viena ziemeļu kaimiņu pārstāve Marija Elīse Kaljuvere.

Pasaules junioru čempionāts daiļslidošanā, kurā Latviju pārstāvēs arī Fjodors Kuļišs, norisināsies līdz 2. martam.


Izmantotie resursi:
LETA


Uldis Šauers. Foto no personīgā arhīva.
1

Latvijas Slidošanas asociācija prezidenta pilnvaras uztic Šaueram

Trešdien, 15. maijā, norisinājās "Latvijas Slidošanas asociācijas" biedru sapulce, kurā uz nākamajiem četriem gadiem par tās prezidentu ievēlēts uzņēmējs un bijušais daiļslidotājs Uldis Šauers. Viceprezidenta pienākumus pildīs sporta jomas speciālists un uzņēmējs Aivars Zeltiņš.
Deniss Vasiļjevs. Foto: ZUMAPRESS.com/Scanpix
3

Vasiļjevs pasaules daiļslidošanas čempionātu noslēdz septītajā vietā

LETA. Latvijas daiļslidotājs Deniss Vasiļjevs sestdien Monreālā pasaules daiļslidošanas čempionātu noslēdza septītajā pozīcijā.
No reisās: medaļnieces Izabo Levito, Kaori Sakamoto un Kima Čejona. Foto: Eric Bolte/USA Today Sports/Scanpix
3

Japānas daiļslidotāja Sakamoto triumfē trešajās pasaules meistarsacīkstēs pēc kārtas

Japānas daiļslidotāja Kaori Sakamoto piektdien Kanādā izcīnīja zelta medaļu pasaules čempionātā, paliekot nepārspēta trešo gadu pēc kārtas, lai gan pirms izvēles programmas viņa bija ārpus līderu trijnieka.