Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:274, Did:0, useCase: 3

Ligetijs krīt treniņā, sezona viņam beigusies

Edgars Beļakovs
Edgars Beļakovs

Ligetijs krīt treniņā, sezona viņam beigusies
Teds Ligetijs
Foto: AFP/Scanpix

ASV kalnu slēpotājs un vairākkārtējs Pasaules čempions Teds Ligetijs milzu slaloma treniņā piedzīvojis kritienu, smagi traumējot celi, un tas nozīmē, ka šī sezona viņam ir beigusies.

Viens no labākajiem ASV kalnu slēpošanas izlases dalībniekiem Ligetijs piedzīvoja kritienu treniņā Vācijas kalnos, gatavojoties nākamajam Pasaules Kausa posmam Garmišā-Partenkirhenē, Vācijā.

“Mēs visi zinām, ka slēpošana ir bīstams sporta veids, bet es vienmēr domāju, ka varu izvairīties no tik smagas traumas sezonas vidū. Diemžēl vakar milzu slaloma treniņā es satraumēju ceļa krusteniskās saites, un tagad dodos mājās,” Ligetijs raksta savā Facebook kontā.

Pēc veiksmīgā sezonas sākumā Zeldenā, Austrijā, kur Ligetijs izcīnīja uzvaru, sezona gan viņam neturpinājās tik labi, un pēc tam vairs tikai viens pjedestāls decembrī, Bīverkrīkā, ASV.

Ligetijs savā karjerā divas reizes ieguvis olimpiskā čempiona titulu, 7 reizes bijis Pasaules čempionāta trijniekā, piecās no tām pat uz augstākā pakāpiena, kā arī piecas reizes ieguvis mazo kristāla globusu.

     [+] [-]

, 2016-01-28 23:53, pirms 9 gadiem
Žēl... Vēl viens no vecajiem bukiem pakritis...