Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:274, Did:0, useCase: 3

Kalnu slēpotāja Fenningere krīt, sezona beigusies nesākusies

Kristaps Pildiņš
Kristaps Pildiņš

Kalnu slēpotāja Fenningere krīt, sezona beigusies nesākusies
Anna Fenningere
Foto: AFP/Scanpix

Pēdējo divu gadu Lielā kristāla globusa ieguvēja par uzvaru Pasaules kausa kopvērtējumā Austrijas kalnu slēpotāja Anna Fenningere, gatavojoties sestdien gaidāmajām Pasaules kausa posma sacensībām milzu slalomā, piedzīvojusi smagu kritienu, kā rezultātā, visticamāk, sportiste šosezon uz starta iziet nevarēs.

Kā ierasts, ziemas sporta veidu sezonu atklāj tieši kalnu slēpotāji, kuri pašlaik nopietni gatavojas sestdien un svētdien paredzētajām Pasaules kausa posma sacensībām milzu slalomā Austrijas pilsētā Zeldenā.

Ārkārtīgi neveiksmīgi šī gatavošanās noslēgusies pēdējo divu gadu labākajai kalnu slēpotājai un pagājušajā sezonā Zeldenā milzu slalomā uzvaru guvušajai Annai Fenningerei no Austrijas, kura šorīt treniņa laikā piedzīvoja smagu kritienu un ar helikopteru tika nogādāta slimnīcā. Fenningere jau divas nedēļas nevarēja trenēties dēļ sāpēm ceļgalā, bet pēc šī kritiena konstatēti vairāki plīsumi labajā ceļgalā. Līdz ar to ir paredzams, ka titulētā kalnu slēpotāja šosezon uz starta neizies.

Anna Fenningere pēdējās divās sezonās izcīnījusi uzvaru Pasaules kausa kopvērtējumā, iegūstot Lielo kristāla globusu. Tāpat austriešu kalnu slēpotāja pēdējās divās sezonās bija labākā tieši milzu slalomā, saņemot Mazo kristāla globusu.

Izmantotie resursi:
Skiracing.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2015-10-21 22:42, pirms 9 gadiem
Nepatīkama ziņa. Viena no galvenām favorītēm pirms starta izstājās uz visu sezonu.

  +1 [+] [-]

, 2015-10-21 23:16, pirms 9 gadiem
Lai arī viņa nav starp manām favorītēm, tomēr ļoti žēl...