Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:138, Did:0, useCase: 3

Vestons un Bosa uzvar Pasaules kausa posmā skeletonā

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Vestons un Bosa uzvar Pasaules kausa posmā skeletonā
Mets Vestons. Foto: dpa/picture-alliance/Scanpix

LETA. Britu sportists Mets Vestons un nīderlandiete Kimberlija Bosa piektdien Īglsas trasē Austrijā izcīnīja uzvaru Pasaules kausa posmā skeletonā.

Nīderlandes pārstāve Bosa bija ātrākā abos braucienos un summā finišēja minūtē un 47,91 sekundē.

Otro vietu ieņēma itāliete Valentina Margaljo, zaudējot Bosai 0,17 sekundes, kamēr Lielbritānijas sportiste Tabita Stokere piekāpās uzvarētājai 0,20 sekundes un ierindojās trešajā pozīcijā.

Latvijā dzimusī Dārta Zunte, kura pārstāv Igauniju, Bosai pirmajā braucienā piekāpās 1,07 sekundes, ieņemot 27.vietu 32 sportistu konkurencē un otrajā braucienā nestartēja. Viena no otrā brauciena dalībniecēm piedzīvoja kritienu, kas ļāva Zuntei pakāpties par vienu vietu augstāk un noslēgt sacensības 26.pozīcijā.

Savukārt vīriešiem uzvarēja Lielbritānijas Vestons, kurš bija ātrākais abos braucienos, finišējot pēc minūtes un 44,84 sekundēm.

Otrajā vietā 33 sportistu konkurencē ierindojās Dienvidkorejas sportists Sungi Jungs, zaudējot 0,15 sekundes, bet trešais, Vestonam piekāpjoties 0,32 sekundes, bija vācietis Felikss Keizingers.

Ceturtais finišēja brits Kreigs Tompsons, piektais - vācietis Kristofers Grothērs un sestais - itālis Amedeo Banjis.

Lielbritānijas komandā strādā sportista karjeru beigušais Latvijas skeletonists Martins Dukurs.

Sestdien Pasaules kausa trešajā posmā Īglsas trasē startēs bobsleja divnieki, Latviju pārstāvot Emīla Cipuļa un Jēkaba Kalendas pilotētajām ekipāžām.

Izmantotie resursi:
LETA

     [+] [-]

, 2023-12-15 19:43, pirms 5 mēnešiem
Savukārt vīriešiem uzvarēja Lielbritānijas Vestons, kurš bija ātrākais abos braucienos, finišējot pēc minūtes un 44,84 sekundēm.

Ceturtais finišēja brits Kreigs Tompsons,

Abi startēja zem viena karoga .. 🤣🤣🤦🏽‍♂️

Vestonam vārds nav Lielbritānija 🤣😂