Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:138, Did:0, useCase: 3

Arhipovs: "Vācijas treneru rīcības dēļ apsvērām otrā brauciena boikotu"

Rolands Eliņš

Arhipovs: "Vācijas treneru rīcības dēļ apsvērām otrā brauciena boikotu"
Mihails Arhipovs. Foto: Viesturs Lācis / IBSF

Latvijas skeletona izlases treneris Mihails Arhipovs intervijā LTV7 ļoti kritiski vērtēja Vinterbergas Pasaules kausa posma pirmā brauciena rezultātu anulēšanu, nosaucot to par cirku.

"Nu, ko lai saka - cirks tas ir," uzreiz pēc sacensībām telefonintervijā LTV7 tiešraidē izteicās Mihails Arhipovs, raksturojot pirmā brauciena rezultātu atcelšanu, kas tika oficiāli pamatots ar nepareizi ievērotu ledus tīrīšanas protokolu.

"Bijām gatavi pat nebraukt otro braucienu," turpināja Arhipovs. "Ja vēl daži citi būtu piekrituši, mēs nemaz nebūtu braukuši un boikotētu otro braucienu."

Arhipovam tika vaicāts, no kuras puses nākusi iniciatīva par pirmā brauciena rezultātu atcelšanu, un viņš rūgti atbildēja, ka tā, protams, bijusi Vācija: "Viss te notiek pēc viņu dziesmas. Taču tagad varu pateikt, ka visi pārējie dalībnieki priecājas, ka Martins tāpat viņiem šajā posmā ielika."

Arhipovs gan nevainoja konkrēti Vācijas sportistus, norādot, ka lietas jau šeit kārtoja Vācijas izlases treneri: "Uzreiz treneri skrēja pie žūrījas un sāka apelēt. Kāda loģika šim pamatojumam ar ledus tīrīšanu? Nu, vācieši apskatījās rezultātus, ieraudzīja, ka nav trijniekā, un uzreiz kaut ko izdomāja. Pēc tam, kad atcēla pirmo braucienu, nebijām vienīgie neapmierinātie - arī Tretjakovs bija gatavs nestartēt un boikotēt otro braucienu."

Ja vērā būtu ņemti abi braucieni, tad Tretjakovs būtu pirmajā vietā, bet Martins otrajā, kamēr vāciešu favorītam Kristoferam Grothēram tas nemaz nebūtu īsti palīdzējis - viņš pirmajā braucienā bija 11. vietā, bet otrajā palika devītais, arī tālu no savām ierastajām pozīcijām.

"Acīmredzot, viņiem tas Pasaules kausa tituls tomēr ir svarīgs, ja reiz tā cīnās," jau labākā garastāvoklī izteicās Arhipovs, kura izlases pārstāvis Martins Dukurs tagad tāpat pārņēmis kopvērtējuma vadību.

  +3 [+] [-]

, 2022-01-07 14:20, pirms 2 gadiem
Miha molodčiks. Patīkama cilvēka iespaidu atstāj.
Slēpts komentārs: LJBLTreneris

  +4 [+] [-]

, 2022-01-07 14:48, pirms 2 gadiem
Kopvērtējums pēc 7 posmiem:

1. LAT Dukurs Martins 1398
2. GER Jungk Axel 1359
3. GER Grotheer Christopher 1347
.......
8. LAT Dukurs Tomass 1081

https://www.ibsf.org/en/races-resul...

  +7 [+] [-]

, 2022-01-07 15:01, pirms 2 gadiem
Bet nu tas izskatās pēc idiotisma - mājinieki protestē pret to, kā tiek tīrīta trase... Paskatīsimies, kā būs - ja būsim pirmajās divās vietās, tad neprotestēsim, ja nebūsim, tad atcelsim pirmo braucienu!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2022-01-07 15:59, pirms 2 gadiem
Kad LTV piezvanīs Leldei?

  +1 [+] [-]

, 2022-01-07 16:05, pirms 2 gadiem
ice F-1 rakstīja: Kad LTV piezvanīs Leldei?
Paņem telefonu un pats piezvani

     [+] [-]

, 2022-01-08 00:15, pirms 2 gadiem
Vāciešiem vajag uzlikt sodu, par to, ka netika pienācīgi sagatavota trase.