Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:138, Did:0, useCase: 3

Skeletonistēm Tēraudai un Zuntei 11. un 12. vieta pasaules junioru čempionātā

Andrejs Siliņš

Skeletonistēm Tēraudai un Zuntei 11. un 12. vieta pasaules junioru čempionātā
Endija Tērauda. Foto: Romāns Kokšarovs/f64

Svētdien Vācijas pilsētā Kēnigszē notiekošajā pasaules junioru čempionātā skeletonā sievietēm Latvijas sportiste Endija Tērauda ieņēma 11. vietu, bet Dārtai Zundei 12. pozīcija.

Tērauda pirmajā braucienā bija 14. vietā, bet otrajā uzrādīja desmito labāko rezultātu. Summā ar to izdevās tikt pie 11. pozīcijas, no uzvarētājas atpaliekot par 4,3 sekundēm. Zunte pirmajā braucienā bija 12. vietā, otrajā uzrādīja 13. rezultātu un summā ieņēma 12. pozīciju. No Tēraudas Dārta atpalika par 0,52 sekundēm.

Par pasaules čempioni kļuva čehiete Anna Fernštedta, kura bija ātrākā abos braucienos. Otrā labākā abos braucienos bija beļģiete Kima Mejlemansa, izcīnot sudrabu, bet bronzas godalga tika Lielbritānijas sportistei Ešlī Fejai Pitvejai. Sacensībās startēja 19 sportistes.

Vakar junioru sacensībās astoto vietu izcīnīja Krists Netlaus, bet 16. vietā ierindojās Elvis Veinbergs.

Vēl šodien norisināsies bobsleja četrinieku sacensības, kur piedalīsies Ralfa Bērziņa ekipāža. Divniekos Bērziņš ar stūmēju Lauri Kaufmani ieņēma 16. vietu, bet Dāvis Kaufmanis un Edgars Pigors bija 27. vietā 30 ekipāžu konkurencē.

     [+] [-]

, 2019-02-03 13:54, pirms 5 gadiem
Nu jā, atpalikšana no līderēm katastrofāla. Tiešām tik švaki brauc vai daļu zaudētā var norakstīt uz tehniku?

Kāds ir federācijas tālākais plāns? Sūtīs vienu no šīm meitenēm uz pasaules kausa posmiem un čempionātu Ziemeļamerikā? Skatos, ka tomēr ir izredzes tikt IBSF ranga TOP 45, lai arī nākamgad Latvija būtu vieta PK. No otras puses, meiteņu objektīvais līmenis vēl nesniedzas līdz PK.