Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:13, Did:0, useCase: 3

Aparjodei bronza Pasaules junioru kausa otrajā posmā Siguldā

Aparjodei bronza Pasaules junioru kausa otrajā posmā Siguldā
Kendija Aparjode
Foto: kamanas.lv

Pasaules junioru kausa izcīņā kamaniņu sportā šodien otrā posma sacensībās meitenēm trešo vietu ieguva Kendija Aparjode.

Pirmo braucienu Kendija Aparjode veica kā trešā ātrākā – 42,989 sekundes, sev priekšā palaižot vien divas Krievijas sportistes - Liliju Burmistrovu un Oļesju Mihaiļenko, kuras nepārspētas palika arī otrajā braucienā.

Otrais brauciens mūsu līderei bija nedaudz sliktāks, bet divu braucienu kopsummā uzrādītais laiks - minūte un 25,956 sekundes - ļāva saglabāt pirmajā braucienā izcīnīto vietu.

Otra labākā Latvijas pārstāve šodien bija Zelma Bite, kurai pa spēkam bija izcīnīt 12. vietu, bet mūsu trešā sportiste Kate Keita Farenhorsta ierindojās vienu pozīciju zemāk, 13. vietā.

Sacensību uzvarētāja Mihaiļenko divu braucienu summā uzrādīja laiku minūte un 25,490 sekundes, bet Aparjode no viņas atpalika par 0,466 sekundēm.