Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:13, Did:0, useCase: 3

Latvijas stafetes komanda izcīna sudrabu junioru pasaules čempionātā

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Latvijas stafetes komanda izcīna sudrabu junioru pasaules čempionātā
Latvijas delegācija. Foto: facebook.com/lugelv

Šodien Oberhofas trasē Vācijā norisinās pasaules čempionāts junioriem kamaniņu sportā. Stafetē uzvarēja mājinieku komanda, kamēr sudrabu izcīnīja Latvijas sportisti.

Par pasaules vicečempioniem tika kronēti Ieva Elīna Vītolai, Gints Bērziņš un Eduards Ševics-Mikeļševics/Lūkass Krasts. Vītolai bija otrais labākais laiks, Bērziņš trases vidū pat spēja pārņemt vadību, tomēr arī viņš sasniedza otro labāko rezultātu. Divnieks sākumā noslīdēja uz trešo pozīciju, bet turpinājumā atspēlēja deficītu un nodrošināja sudraba medaļas.

Vācija bija labākā gan pēc pirmā, gan pēc otrā, gan pēc trešā posma. Bronzu ieguva Krievijas komanda, ceturtā bija ASV, piektajā vietā ierindojās Kanāda, bet labāko sešinieku noslēdza austrieši. Latvija no vāciešiem atpalika 0,120 sekundes, bet krievus apsteidza par 0,256 sekundēm.

Šodien tika aizvadītas arī divnieku sacensības. Ševics-Mikeļševics kopā ar Krastu izcīnīja septīto vietu. Latviju pārstāvēja arī Kaspars Rinks/Ardis Liepiņš, kuri ierindojās devītajā pozīcijā. Uzvaru svinēja Krievijas duets Dmitrijs Bučņevs un Daniils Kilsejevs. Mūsu labākais divnieks uzvarētājiem zaudēja 0,655 sekundes.

     [+] [-]

, 2020-02-22 15:34, pirms 4 gadiem
Vītoliņa īstajā vārdā ir Vītola! LAT pārliecinoši - sudraba medaļa, labs tramplīns lielajā dzīvē, sevišķi divniekam, kuriem tā ir pirmā nopietnā medaļa!

     [+] [-]

, 2020-02-22 18:24, pirms 4 gadiem
serafims rakstīja: Vītoliņa īstajā vārdā ir Vītola! LAT pārliecinoši - sudraba medaļa, labs tramplīns lielajā dzīvē, sevišķi divniekam, kuriem tā ir pirmā nopietnā medaļa!
Hm, šim divniekam Latvijā priekšā ir vismaz četri krietni spēcīgāki dueti.