Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:13, Did:0, useCase: 3

Bots un Plūme ar labāko laiku otrajā braucienā uzkāpj līdz ceturtajai vietai

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Bots un Plūme ar labāko laiku otrajā braucienā uzkāpj līdz ceturtajai vietai
Mārtiņš Bots un Roberts Plūme. Foto: Mareks Gaļinovskis

Šodien Altenbergas trasē Vācijā norisinās Pasaules kausa piektais posms kamaniņu sportā. Divnieku ekipāžām vīriešiem labākie no latviešiem bija Mārtiņš Bots un Roberts Plūme, kuri ierindojās ceturtajā vietā. Viņiem labākais laiks otrajā braucienā.

Mārtiņš Bots un Roberts Plūme pēc pirmā brauciena atradās astotajā vietā, bet turpinājums Latvijas duetam, kas Pasaules kausa sezonas kopvērtējumā atrodas labāko trijniekā, izdevās ļoti pārliecinošs. Otrajā braucienā Roboti bija paši ātrākie, tomēr neizdevās sasmelt izlieto, paliekot uzreiz aiz goda pjedestāla.

Pēc pirmā brauciena labākie no latviešiem bija Eduards Ševics-Mikeļševics un Lūkass Krasts, taču viņiem nebija pa spēkam noturēt sesto vietu. Otrajā braucienā kļūda trases augšdaļā dzēsa cerības uz augstu vietu, un sacensību noslēgumā viņiem 15. pozīcija.

Līdzīgā situācijā nonāca titulētie vācieši Tobiass Vendls un Tobiass Ārlts. Lietainajā Altenbergas trasē viņi pēc pirmā brauciena bija līderi, bet otrajā braucienā rupja kļūda jau pašā sākumā un nokrišana līdz 16. vietai. Tādējādi sezonas
kopvērtējumā vācieši tagad ir trešie, viņus apsteidzot Botam un Plūmem.

Pasaules kauss, Altenberga, divnieki

VDivnieksValstsLaiks
1.Gāts/ŠefsAustrija1:24.991
2.Štojs/KindlsAustrija+0.008
3.Rīders.KaincvaldnersItālija+0.125
4.Bots/PlūmeLatvija+0.135
5.Naglers/MalleiersItālija+0.346
6.Kellogs/AiksASV+0.371
15.Ševics-Mikeļševics/KrastsLatvija+0.905

     [+] [-]

, 2024-02-03 13:09, pirms 3 mēnešiem
Te interesantas lietas raksta. Es saprotu, ka šajā portālā ziņo par visu, bet sen jau beidzies pasaules čempionāta pirmais brauciens kalnu slēpošanas slalomā, divos ir otrais starts, bet par to ne vārda. Tas nekas, ka Ģŗemane ir līdere un piedalās tur laika apaļas 100 dalībnieču, tā tomēr kalnu slēpošana, pat junioru līmenī tā pasaulē kotējas augstāk par kamanām un mūsējā pagaidām pirmā.