Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:323, Did:0, useCase: 3

A. Šics: "Līdzjutēji un konkurenti no mums tagad gaidīs vairāk"

Jānis Pārums

A. Šics: "Līdzjutēji un konkurenti no mums tagad gaidīs vairāk"
Juris Šics un Andris Šics
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Andris Šics, kurš kopā ar brāli Juri šī gada februārī Vankūverā izcīnīja sudraba medaļu kamaniņu sporta divnieku sacensībās, pirms jaunās sezonas pirmā posma sniedza nelielu komentāru portālam Sportacentrs.com

"Pārsvarā, gatavojoties sezonai, dzīvojām pa Siguldu, līdzekļu taupības nolūkos treniņnometnes taisījām turpat. Nebija varbūt tik daudz nometņu cik nepieciešams. Pirms sezonas arī katrs strādāja individuāli – katram bija individuālais plāns, neviens bez treniņiem nesēdēja. Man gan tas vairāk bija rehabilitācijas posms pēc rokas operācijas," gatavošanās posmu ieskicēja Andris Šics.

Viņš uzsvēra: "Rokas operācija, protams, ļoti ietekmēja gatavošanos sezonai. Mēs neesam veikuši starta treniņus [ar tādu atdevi, kādu būtu varējuši pie labas veselības], ir lietas, ko tādejādi neesam attīstījuši startā. Ar pilnu atdevi vēl nevaru trenēties un kādam laikam būs jāpaiet, kamēr tas notiks. Taču visu, ko ar manu pašreizējo veselības stāvokli plānojām izdarīt, treniņos esam paveikuši pilnībā. Ceru, ka pēc jaunā gada uz pasaules čempionātu jau būšu labākajā formā."

"Pats galvenais mērķis ir Soču olimpiāde 2014. gadā, taču šogad būtiskākais uzsvars būs uz pasaules čempionātu. Cīnīsimies [par augstām vietām katrā] posmā, netaisāmies taupīties. Atbildības sajūta ir bijusi vienmēr, taču pēc olimpiskā sudraba, iespējams, ja mums kādā reizē ne pārāk labi veiksies, līdzjutēji uzsvērs, ka ir vairāk gaidījuši. Arī konkurenti tagad vairāk rēķinās ar mums, vairāk seko mums treniņos," piebilda Šics.

Pasaules kausa izcīņas pirmais posms šajā nedēļas nogalē notiks Īglsas trasē Austrijā. Piektdien plkst. 11:00 pēc Latvijas laika notiks Nāciju kausa sacensības, sestdien plkst. 11:10 – sieviešu sacensības, plkst. 13:50 startēs divnieki, svētdien plkst. 11:15 uz starta izies vīrieši, bet plkst. 15:40 norisināsies komandu stafete.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2010-11-26 09:38, pirms 13 gadiem
galvenais nesaspringt un nesadegt psiholoģiski, bet izdarit visu ko var izdarīt