Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:323, Did:0, useCase: 3

Gada ievadā "Mercure Perth Masters" kērlinga turnīrs, tiešraide Sportacentrs.com TV

Jānis Celmiņš

Gada ievadā "Mercure Perth Masters" kērlinga turnīrs, tiešraide Sportacentrs.com TV
Foto: AP/Scanpix

Jaunā gada pirmā nedēļas nogalē norisināsies starptautisks kērlinga turnīrs Pērtas pilsētā, Skotijā. Šis jau būs 41. Mercure Perth Masters kērlinga turnīrs Dewars Centre arēnā.

Pēdējos 12 gadus tas tiek rīkots sadarbībā ar CCT. Tajā piedalīsies komandas no 13 dažādām valstīm, tostarp arī Latvijas. Astoņos no 12 CCT rīkotajiem turnīriem uzvaras ieguvusi komanda no Kanādas, trīs turnīros komanda no Skotijas, vienā – Norvēģijas. Šogad neviena komanda no Kanādas šajā turnīrā nepiedalās, līdz ar to spēcīgākās komandas no Eiropas, kā arī komandas no Japānas un Ķīnas sacentīsies par galveno naudas balvu 6,500 £.

Komandai no Latvijas M.Trukšāns pirmā spēle jāspēlē 18:15 pēc Latvijas laika pret titulēto komandu no Norvēģijas T. Ulsrud. Četru dienu garumā spēlēm tiešraidē varēs sekot YouTube CCT kanālā ( https://www.youtube.com/user/curlin... ) ar komentāriem angļu valodā. Savukārt svētdien Sportacentrs.com piedāvās tiešraides internetā un TV ar komentāriem latviešu valodā, kur varēsiet vērot viena pusfināla (14:00 pēc Latvijas laika) un fināla spēli (17:00 pēc Latvijas laika).

Mercure Perth Masters (Curling Champions Tour)

Datums: 5.-8.janvāris
Komandu skaits: 32
Latvijas komanda: M.Trukšāns
Naudas balva: 18,500 £
Pagājušā gada uzvarētājs: K.Koe (Kanāda)
Mājas lapa: Curling Champions Tour , https://www.perthmasters.com/4-15pm...

Raksta autore: Linda Mangale