Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Brusno treneris: "Rīgā esam apņēmības pilni uzvarēt ar 3-0 vai 3-1"

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Brusno treneris: "Rīgā esam apņēmības pilni uzvarēt ar 3-0 vai 3-1"
Slovākiete un Kristīne Kramēna. Foto: Ivan Golembiovský / bbonline.sk

Sportacentrs.com un TV4 tiešraidē plkst. 19:00 CEV "Challenge" kausa pirmās kārtas atbildes spēlē "Rīgas Volejbola skola/LU" uzņems Slovākijas "Brusno". Viesu galvenais treneris saglabā optimismu un cer uz panākumu Latvijas galvaspilsētā.

Atgādinām, ka pirmajā spēlē Slovākijas ciemā Rīgas komanda pārspēja vietējo "Brusno" komandu (25:21, 25:20, 25:19), sperot platu soli nākamās kārtas virzienā. Atbildes mačs šovakar notiks Oskara Kalpaka Rīgas tautas daiļamatu pamatskolas sporta kompleksa zālē, Skrindu ielā 1, kur "Rīgas Volejbola skola/LU" mēģinās pirmoreiz tikt CEV "Challenge" kausa nākamajā kārtā.

"Mēs zaudējām vienu kauju, bet ne visu karu. Esam apņēmības pilni uzvarēt ar 3-0 vai 3-1, kas ļautu cīnīties par uzvaru zelta setā. Mūsu mērķis ir pārvarēt šo pretinieci. Pirmajā mačā rīdzinieces mūs spieda ar savu servi, slikti piespēlējām un pēc negatīvām piespēlēm nespējām uzbrukt. Rīgā mums tas noteikti ir jāmaina. Meitenes ir veselas un gatavas mačam," dienu pirms spēles teica Slovākijas kluba galvenais treneris Lukāšs Šmīda.

Slovākijas čempionāta sestdienas cīņā "Brusno" zaudēja Bratislavas vienībai - 17:25, 13:25, 9:25. Zaudētāju uzbrukuma līdere Joana Nikolova (Bulgārija) palika bez punktiem, jo spēlēja ļoti maz, nākot uz maiņu otrajā setā. "Šajā mačā mums vajadzēja pietaupīt spēlētājas Izaicinājuma kausam, bet tik un tā brīžiem turējām līdzi pretiniecēm," skaidroja Brusno vienības pārstāvis.

RVS/LU galvenais treneris Daniele Kaprioti (Itālija) pirms atbildes mača: "Cenšamies spēlēt ātru spēli un domāt ātri. Taktiskie, tehniskie un psiholoģiskie aspekti ir cieši saistīti. Mums jākoncentrējas uz to, kā mēs rīkosimies, reaģēsim un spēlēsim. Spēlētājām un kolēģiem saku, ka pretinieces ir gudras un pārzina volejbolu, viņas spēlēs savu spēli. Varbūt pēc zaudējuma būs kaut ko mainījušas taktiskajā ziņā, tamdēļ viss būs atkarīgs no tā, kā mēs reaģēsim uz šīm izmaiņām un kā rīkosimies attiecīgajās situācijās. Koncentrējamies uz to, kā mēs spēlējam, reaģējam un rīkojamies. Mūsu spēlētājas ir cīnītājas, gudras un emocionāli spēcīgas, viņām vienmēr jāatceras, kas viņas ir. Šis ir nozīmīgs moments Latvijas volejbolā, tāpēc ar nepacietību gaidu satikt klātienē volejbola līdzjutējus un atbalstītājus."

Izmantotie resursi:
rigasvolejbolaskola.lv
svf.sk