Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

"RTU/Robežsardze" un "Ozolnieki" zaudē, "Biolars" izstājas

Rolands Eliņš

"RTU/Robežsardze" un "Ozolnieki" zaudē, "Biolars" izstājas
"Biolars/Jelgava"
Foto: Volejbols.lv

Šodien aizvadīta „Schenker” volejbola līgas ceturtdaļfināla otrās spēles, kurās zaudējumu cietušas "RTU/Robežsardzes", "Poliurs/Ozolnieki" un "Biolars/Jelgava" komandas. "RTU/Robežsardzes" un "ozīšu" sērijā nu neizsķirts, kurš tiks izšķirts rīt, bet "Biolars/Jelgava" no cīņas par godalgotajām vietām izstājusies.

„RTU/Robežsardze” pēc smagas piecu setu uzvaras pirmajā spēlē šodien viesojās Tartu pie vietējās „Bigbank” komandas. Lai arī katrā setā RTU izdevās gūt vismaz 20 punktus, spēle noslēdzās jau pēc trim setiem, kuros visos uzvarēja „Bigbank” (25:21, 25:23, 25:20).

Līdz ar to šajā sērijā būs nepieciešama trešā spēle, kura notiks rīt 16:00 Tartu. Šodienas mačā „RTU/Robežsardze” rindās ar 13 punktiem rezultatīvākais bija Aleksandrs Avdejevs, bet deviņi Tomam Vanagam.

Savukārt „Biolars/Jelgava” spēja uzvarēt setu pret „Parnu VK”, ko neizdevās pirmajā mačā pirms divām dienam, taču tas nespēja glābt no izstāšanās. Pēc līdzvērtīgiem pirmajiem diviem setiem (21:25 un 25:22) nākamajos divos „Biolars/Jelgava” vairs nespēja izrādīt cienīgu pretestību un zaudēja 15:25 un 14:25.

Ar 11 punktiem rezultatīvākais „Jelgavas” komandas sastāvā bija Andrejs Baburovs, bet desmit pievienoja Matīss Gabdullins.

Vakara vēlajā spēlē „Poliurs/Ozolnieki” neizdevās Latvijas volejbolam šo dienu padarīt gaišāku, jo pirms divām dienām piecos setos gūtajai uzvarai pār "Selver Tallin" šodien sekoja sakāve trijos setos (15:25, 20:25, 19:25). Arī šajā sērijā nu neizšķirts, un izšķirošā spēle tiks aizvadita rīt 17:00.

Izmantotie resursi:
Latvijas Volejbola Federācija

     [+] [-]

, 2015-02-28 21:27, pirms 10 gadiem
Nevajadzēja RTU atdot 2. setu. Pa ātri sadomājās, ka jau uzvarējuši. Kas zina, kā tālāk būtu spēle izvērtusies. Iespējams varētu iztikt bez trešās.

     [+] [-]

, 2015-02-28 22:15, pirms 10 gadiem
Skaidrs, ka arī trešajā spēlē zaudējumi būs Latvijas volejam.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja