Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Pēc ''Prometey'' izformēšanas ''Lūši'' sasniedz Čempionu līgas pirmo kārtu

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Pēc ''Prometey'' izformēšanas ''Lūši'' sasniedz Čempionu līgas pirmo kārtu
Mārcis Obrumans. Foto: "Jēkabpils lūši"

Latvijas čempione volejbolā Jēkabpils ''Lūši'' pavēstījuši, ka bez cīņas sasnieguši Čempionu līgas pirmo kārtu. Priekškvalifikācijā tai bija plānots spēkoties pret Nikosijas "Omonia" un Ukrainas ''Prometey'', taču pēc otrā kluba darbības pārtraukšanas Latvijas un Kipras klubi automātiski sasnieguši pamatturnīru. Tā pirmajā kārtā ''Lūšiem'' pretī stāsies Šveices čempione.

Latvijas volejbola čempione Jēkabpils ''Lūši'' paziņojuši, ka ''Prometey'' volejbola kluba izformēšanas dēļ klubs iekļuvis Čempionu līgas pamatturnīrā, kur pirmajā kārtā būs jācīnās pret Šveices čempioni ''Volley Schonenwerd''. Jēkabpilī abu klubu spēle paredzēta 18. septembrī, bet izbraukuma cīņa nedēļu vēlāk. Precīzs datums otrajai spēlei nav zināms.

Jau ziņots, ka pēc kratīšanām par potenciālu naudas atmazgāšanu caur sporta klubiem ''Prometey'', kā basketbola komanda divas sezonas mājoja Latvijas galvaspilsētā Rīgā, izformēja pilnībā gan basketbola piramīdu, gan arī volejbola, kurā tai bija komandas vīriešu un sieviešu konkurencē. Tieši pret ''Prometey'' Jēkabpils klubam būtu bijis jāspēkojas Čempionu līgas priekškvalifikācijā, kas bija plānota Jēkabpilī no 10. līdz 12. septembrim.

Bez ''Prometey'' priekškvalifikācijā pretiniekos bija jābūt Nikosijas "Omonia" un divas labākās iekļūtu pirmajā kārtā. Ņemot vērā, ka ''Prometey'' turnīrā nestartēs, gan ''Lūši'', gan "Omonia" bez cīņas sasniegušas Čempionu līgas pirmo kārtu.

Izmantotie resursi:
https://www.facebook.com/skjekabpil...

     [+] [-]

, 2024-08-20 19:07, pirms 4 nedēļām
Vai zaudējuma gadījumā Lūši pārcēlsies uz CEV kausu? Zinu, ka tas ir otrais pēc spēkā Eirokauss volejbolā.