Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Baltijas volejbola līgā jūrmalnieki viesos izaicinās daugavpiliešus un jēkabpiliešus

Ivars Bācis
Ivars Bācis

Baltijas volejbola līgā jūrmalnieki viesos izaicinās daugavpiliešus un jēkabpiliešus
Foto: Latvijas Volejbola federācija.

Baltijas Vīriešu volejbola līgā (BVVL) Daugavpilī un Jēkabpilī viesosies “RTU Robežsardze/Jūrmala” un Štāla vadītā Klaipēdas “Amber Volley”, bet čempione – Andra Širjakova pārstāvētā Tartu “Bigbank” savā laukumā tiksies ar līdervienību Tallinas “Selver/TalTech”.

BVVL lielāko interesi nedēļas nogales cīņās Latvijas līdzjutējiem izraisa divas “RTU Robežsardze/Jūrmala” spēles, sestdien Daugavpilī tiekoties ar Latvijas čempioni “Ezerzeme”/DU un svētdien izbraukumā ar SK “Jēkabpils Lūši”. Otrādā secībā Latvijas austrumu pilsētas apmeklēs “Amber Volley”.

Pagājušās sezonas Latvijas čempionāta finālisti “Ezerzeme”/DU un “RTU Robežsardze/Jūrmala” šosezon divreiz jau ir tikušies, Superkausā piecos setos savā laukumā un oktobra vidū BVVL spēlē trijos setos uzvarot daugavpiliešiem. Sīva bija arī pirmā riņķa spēlē Jūrmalā, kurā mājinieki tikai piecos setos pieveica “lūšus”, kuri tagad spēlēs savā laukumā.

Savukārt Austra Štāla trenētā “Amber Volley” savā laukumā trijos setos ir pārspējuši jēkabpiliešus un piecos setos piekāpušies daugavpiliešiem. Nedēļas centrālā spēlē tomēr būs gaidāma ārpus Latvijas, svētdien Andra Širjakova pārstāvētajai līgas čempionei “Bigbank” uzņemot “Selver/TalTech” volejbolistus, bet vēl vienā mačā Toma Švana un Kārļa Ābelīša pārstāvētā “Parnu VK” svētdien uzņems Veru vienību.

Pēc septiņām spēlēm “Selver/TalTech” ir 21 punkts, “Bigbank” ar 18 punktiem ir otrā, “Barrus/Voru VK” ir 13, “Amber Volley” – desmit, “Ezerzeme”/DU – deviņi, “Parnu VK” – septiņi punkti, bet “Jēkabpils Lūši” un “RTU Robežsardze/Jūrmala” ar trim punktiem ieņem attiecīgi septīto un astoto vietu astoņu komandu vidū.

Četras spēles notiks “Optibet” Latvijas čempionātā vīriešiem (Nacionālās līgas sacensības), pa divām aizvadot VK “Piejūra”/MSĢ un “Vecumniekiem”, bet lielāko interesi raisot kaimiņu “Jēkabpils juniori”/JSS un “Augšdaugavas” cīņai sestdien Jēkabpilī.

Turnīra tabulas virsotnē deviņu komandu konkurencē ar 13 punktiem 6 mačos atrodas “Augšdaugava”. “Vecumniekiem” ir deviņi punkti trīs mačos, bet VK “Ventspils” – sešās spēlēs, piecās spēlēs astoņus punktus sakrājuši “Jēkabpils juniori”/JSS, bet septiņus – RTU.

Kalendārs

BVVL
18.11. 18.00 SK “Jēkabpils Lūši” – Klaipēdas “Amber Volley”
18.11. 18.00 “Ezerzeme”/DU – “RTU Robežsardze/Jūrmala”

19.11. 16.00 SK “Jēkabpils Lūši” – “RTU Robežsardze/Jūrmala”
19.11. 18.00 “Ezerzeme”/DU – Klaipēdas “Amber Volley”

“Optibet” Latvijas čempionāts vīriešiem
18.11. 14.00 “Jēkabpils juniori”/JSS – “Augšdaugava”

19.11. 14.00 “Vecumnieki” – “Aizpute”
19.11. 14.00 VK “Ventspils” – VK “Piejūra”/MSĢ

Izmantotie resursi:
Home - Volejbols