Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

''RTU/Rozežsardze'' pret ''Selver'' atspēlējas no 0:2, tomēr beigās zaudē

Krišs Upenieks

''RTU/Rozežsardze'' pret ''Selver'' atspēlējas no 0:2, tomēr beigās zaudē
"RTU/Robežsardzes" sastāvā spēlē pret "Selver" debitēja Armands Celitāns un Grigorijs Sukočevs
Foto: Renārs Buivids

Šovakar jaunpienācēju cēlāja Grigorija Sukočeva un pirmā tempa uzbrucēja Armanda Celitāna pirmajā spēlē ''Schenker'' volejbola līgas turnīrā zaudējumu piedzīvoja ''RTU/Robežsardze'', kas savā laukumā piecos setos piekāpās Igaunijas čempionei Tallinas ''Selver''.

Sportacentrs.com jau dienas gaitā ziņoja, ka Raimonda Vildes vadītā ''RTU/Robežsardze'' pastiprinājusies ar diviem laba līmeņa spēlētājiem - svarīgajā cēlāja pozīcijā, kur rīdziniekiem bija zināmas problēmas, pievienojās Austrālijas izlases cēlājs Grigorijs Sukočevs, bet pirmā tempa pozīcijā Armands Celitāns, kurš atgriezies Latvijā pēc vairākiem pavadītiem gadiem ārzemēs.

Šovakar Rīgā, Daugavas Sporta namā komanda uzņēma Igaunijas čempioni Tallinas ''Selver''. Pirmo setu rīdzinieki zaudēja ar 20:25, kam sekoja ļoti saspringts otrais sets un piedzīvots sāpīgs zaudējums ar 25:27. Komanda nesalūza un nākamos divus setus uzvarēja diezgan pārliecinoši - 25:17 un 25:22. Izšķirošajā setā viesi uzreiz ieguva 2:0 pārsvaru, ko vairs nezaudēja līdz pat noslēgumam - piektajā setā 11:15, bet punktiņš izcīnīts.

Rīgas labā 20 punkti Tomam Vanagam, par vienu punktu mazāk Edgaram Točam. Tallinas komandas labā 23 punkti Hindrekam Pulkam, Dmitrijam Tucovam 18 punkti.

''Selver'' komandai šī bija piektā uzvara sešās spēlēs, kas pašlaik viņiem dot 14 punktus un pirmo vietu turnīra tabulā. Rīdziniekiem pagaidām četros mačos divas uzvaras un tikpat zaudējumi. Septiņi punkti mūsējos ierindo sestajā vietā desmit komandu konkurencē. Jāpiemin gan, ka komandām ir dažāds aizvadīto spēļu skaits.

Citā spēlē TTU parādīja čempionu cienīgu raksturu, atspēlējās no 0-2 pa setiem un ar 3-2 (22:25, 20:25, 27:25, 27:25, 15:13) savā laukumā apspēlēja Tartu "BigBank".

Izmantotie resursi:
Latvijas Volejbola Federācija