Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Birjukovs: "Mums nebija tiesību kļūdīties"

Jānis Celmiņš

Birjukovs: "Mums nebija tiesību kļūdīties"
"Poliurs/Ozolnieku" komanda un Vitālijs Birjukovs
Foto: zz.diena.lv

„Gatavosimies ļoti nopietni arī sērijas turpinājumam. Mēs šodien pagarinājām volejbola svētkus, ceru, ka līdzjutēji to novērtē,” sarunā ar portālu Sportacentrs.com pēc Latvijas volejbola čempionāta finālsērijas trešās spēles teica „Poliurs/Ozolnieki” komandas galvenais treneris Vitālijs Birjukovs.

Jau vēstīts, ka Latvijas volejbola čempionāta finālsērijā pie panākuma vakar tika "Poliurs/Ozolnieki" komanda, kas četros setos spēja uzvarēt pērnā gada čempionus "Biolars/Jelgava", tādejādi sērijā līdz trim uzvarām samazinot rezultātu līdz 1-2.

„Spēle bija spraiga, mums nebija tiesību kļūdīties. Komanda parādīja ļoti lielu vēlmi uzvarēt, nepazaudējām ticību, ka varam uzvarēt un uzvarējām. Centīsimies tādā pat garā turpināt,” pēc pirmās uzvaras čempionāta finālsērijā teica Vitālijs Birjukovs. Vārdus, ar kuriem viņam izdevies piecelt komandu pēc diviem zaudējumiem sērijas pirmajās spēlēs, treneris neatklāja. „Tie lai paliek komandas iekšienē, taču par saviem čaļiem šodien varu teikt tikai labus vārdus. Izcilu spēli aizvadīja Raimonds Vilmanis, priecēja Armands Āboliņš. Uzvarēja komanda, ne kāds individuāli,” pauda treneris.

„Īstajā brīdī nostrādāja maiņas. Mums ir vēl dažas iestrādnes, kuras šodien lietā neliku, tas vienkārši nebija nepieciešams. Iespējams, noderēs nākamreiz. Gatavosimies ļoti nopietni arī sērijas turpinājumam. Mēs šodien pagarinājām volejbola svētkus, ceru, ka līdzjutēji to novērtē. Zinu, ka mūsu komandas līdzjutēji noteikti to novērtē, viņi ar mums ir kopā jau 40 gadus,” pēc panākuma izteicās Birjukovs. „Manis vadītās komandas nekad nav padevušās un nepadosies, pat pie rezultāta 0:24… Tas mūsu pretiniekiem ir jāzina,” piebilda treneris.

Tikmēr „Biolars/Jelgava” cēlājs Agris Leitis priecāties nevarēja. „Nedomāju, ka bijā pašpārliecināti, un domājām, ka sērijā uzvarēsim ar 3-0. Es personīgi rēķinos, ka Ozolnieku komanda ir pietiekami spēcīga, tur ir pieredzējuši veči. Šajā finālsērijā uzvar komanda, kura konkrētā dienā ir labākā noskaņojumā. Mēs dažbrīd domājam, ka viss notiks pats no sevis. Katram jāizdara savs darbs, bet ir reizes, kad tas netiek izdarīts līdz galam,” pauda Jelgavas komandas saspēles vadītājs.

„Šodien labi uzservēja viens no bračkām (Armands Āboliņš), labs bija arī Raimonds Vilmanis. Izšķirošas bumbas viņi šodien pacēla aizsardzībā un ielika atpakaļ,” Leitis slavēja pretiniekus. „Nav mums tas meistarības līmenis galvastiesu augstāks, esam spēkos līdzīgas komandas, kuras abas grib uzvarēt. Gribētos no katra komandas spēlētāja sagaidīt lielāku atbildību. Ja pretī arī ir tie divi bloķētāji, tad, lai katrs nospēlē ar lielāku atbildību – katrā no epizodēm,” teica Leitis.

Vai komanda uzvarai sērijā bija noticējusi jau pirms trešā mača? Šampanietis tika iegādāts par agru? Leitis neslēpj, ka daži muļķīgi izteikumi pus pa jokam no komandas spēlētājiem dzirdēti. „Skaidrs, ka tas ir pa jokam, bet zemapziņā tas viss kaut kur nosēžas,” uzskata pieredzējušais spēlētājs.

Sērijas ceturtais mačs sestdien, 20. aprīlī risināsies turpat Zemgales OC.

     [+] [-]

, 2013-04-14 12:06, pirms 11 gadiem
Birjukovs: "Mums nebija tiesību kļūdīties"

Kas notiek ar letiņu rakstu valodu?

     [+] [-]

, 2013-04-14 12:10, pirms 11 gadiem
Redzot kā attīstās latviešu valoda nākotnē mēs laikam vispār zaudēsim ģenitīva locījumu.... ''mums nav laiks, mums nav darbs, mums nav nauda, mums nav bauda'' u.t.t.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-04-14 12:36, pirms 11 gadiem
SC Karalis simeks rakstīja: Laikam pasauļe īt uz golu , ka latgalīšam jomõca čiuļim pareizi runot latvīšu volūdā
tieši tāpēc, ka neviens latgalietis nekad neteiks ''mums nav dorbs'', atšķirībā no mūsu Latvijas rietumu gala tautiešiem...

Lai gan latgaliešiem ir tieksme atmest galotnes vispār (mums nav tīseib) tā, ka...

  +1 [+] [-]

, 2013-04-14 22:03, pirms 11 gadiem
Ir ļoti liels prieks par Ozišiem.Biolars tēlu bojā Pekmanis ar savu nepamatoto iedomību un idiotiskajiem izgājieniem laukumā.