Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Daugavpilieši Baltijas līgā tiksies ar čempioniem, turpināsies Latvijas čempionāts volejbolā

Ivars Bācis
Ivars Bācis

Daugavpilieši Baltijas līgā tiksies ar čempioniem, turpināsies Latvijas čempionāts volejbolā
Foto: Latvijas Volejbola federācija.

Baltijas Vīriešu volejbola līgas (BVVL) sacensības Latvijas klubiem atsāksies ar Daugavpils komandas braucienu uz Veru un Tartu, kur tā tiksies ar Andra Širjakova pārstāvēto līgas čempioni “Bigbank”, bet pirmās cīņas Latvijas čempionātā pēc jaunā gada sagaidīšanas aizvadīs vīriešu un sieviešu komandas.

BVVL izbraukumā dosies “Ezerzeme”/DU, kas sestdien tiksies ar “Bigbank”, bet svētdien – ar “Barrus/Voru VK”. Pirmajā aplī daugavpilieši savā laukumā piekāpās abās spēlēs, čempioniem zaudējot trijos, bet Veru klubam – piecos setos. Janvāra otrajā nedēļā sacensības atsāks “RTU Robežsardze/Jūrmala”, Austra Štāla trenētā Klaipēdas “Amber Volley” un Toma Švana pārstāvētā “Parnu VK”, bet SK “Jēkabpils Lūši” pirmo cīņu šogad aizvadīs 24. janvārī.

12 spēlēs “Selver/TalTech” ir sakrājusi 36 punktus, bet “Bigbank” ar 30 punktiem ir otrā. “Ezerzeme”/DU ar 20 punktiem ierindojas trešajā vietā, “Barrus/Voru VK” ir 15 punkti, “Parnu VK” – 13 punkti, “RTU Robežsardze/Jūrmala” un “Amber Volley” – pa 12 punktiem, bet “Jēkabpils Lūši” ir seši punkti.

“Optibet” Latvijas čempionātā vīriešiem (Nacionālās līgas sacensības) sestdien notiks divas cīņas, lielāko intrigu solot kaimiņu turnīra tabulā RSU/LSPA un “Aizputes” spēlei.

Turnīra tabulas virsotnē deviņu komandu konkurencē ar 19 punktiem 8 mačos atrodas “Augšdaugava”. “Vecumniekiem” ir 17 punkti, 16 punktus deviņās spēlēs ir sakrājis VK “Ventspils”, 14 punktus astoņās spēlēs – “Jēkabpils juniori”/JSS un deviņās spēlēs – RTU, astoņās cīņās deviņi punkti ir VK “Piejūra”/MSĢ, deviņās – RSU/LSPA un “Aizputei”, bet septiņi punkti astoņos mačos – VK “Jelgava”.

“Optibet” Latvijas čempionātā sievietēm tiks aizvadīta viena spēle, sestdien “SUFA klubs”/DU savā laukumā cīņā par ceturto vietu tiekoties ar RSU/MSĢ 2.

Septiņu komandu konkurencē 21 punkts deviņās spēlēs ir RSU/MSĢ, 18 punkti septiņās spēlēs – RVS/LU un deviņās – VK “Jelgava”. Astoņi punkti septiņās cīņās ir LU/RVS un astoņās – RSU/MSĢ 2, septiņi punkti astoņos mačos ir “SUFA klubs”/DU un viens punkts sešās spēlēs – “Mārupes SC”.

Kalendārs

BVVL
06.01. 18.00 Tartu “Bigbank” – “Ezerzeme”/DU
07.01. 17.00 “Barrus/Voru VK” – “Ezerzeme”/DU

“Optibet” Latvijas čempionāts vīriešiem
06.01. 16.00 VK “Jelgava” – VK “Ventspils”
06.01. 18.00 RSU/LSPA – “Aizpute”

“Optibet” Latvijas čempionāts sievietēm
06.01. 18.00 “SUFA klubs”/DU – RSU/MSĢ 2

Izmantotie resursi:
Home - Volejbols