Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:925, Did:0, useCase: 3

Nosaukts jaunais LOV sastāvs

LVS
LVS

Latvijas Olimpiskās vienības dalībnieku sapulce izvērtēja vasaras sporta veidu sportistu rezultātus un nosauca LOV sastāvus 2015.gadam.

Izveidotajos LOV sastāvos tika iekļauti 80 atlēti, no kuriem 20 ir vieglatlēti. Tāpat ir saglabātas 18 vietas Rezerves sastāvā (4 - vieglatlētikai) sporta veidu federāciju ieteiktajiem sportistiem, kas nav izpildījuši LOV atlases kritērijus.

LOV valdes priekšsēdētājs Einars Fogelis rezumējot LOV sastāvu apstiprināšanu: „Domāju, ka LOV sastāvu apstiprināšana ir liels atbalsts vasaras sporta veidu federācijām, sportistiem un treneriem gatavojoties kvalifikācijas sacensībām 2016.gada Olimpiskajām spēlēm Riodežaneiro, kā arī veiksmīgam startam tajās.”

LOV pamatsastāvs

Vieglatlētika – Madara Palameika, Laura Ikauniece, Aiga Grabuste, Zigismunds Sirmais, Līna Mūze, Dmitrijs Jurkevičs, Jeļena Prokopčuka, Valērijs Žolnerovičs, Ansis Brūns, Sinta Ozoliņa-Kovala, Lauma Grīva, Elvijs Misāns, Mareks Ārents, Rolands Štrobinders, Gatis Čakšs

Jaunatnes sastāvs

Vieglatlētika –Anete Kociņa, Gunta Latiševa-Čudare, Laine Donāne, Jāzeps Groza, Artūrs Makars

Rezerves sastāvs (sportistus nosauc attiecīgā sporta veida federācija)

Vieglatlētika – 4 vietas

Sportistu līdzfinansējuma apjoms un kārtība tiks noteikti individuāli pēc mācību – treniņu darba tāmju, sacensību kalendāra un treniņu plānu iesniegšanas līdz ko būs zināms LOV 2015.gada budžets. Pēc tam tiks noslēgti līgumi ar attiecīgo sporta veidu federācijām, lai ar 2015.gada janvāri varētu uzsākt finansēt sportistu gatavošanos nākamajai sacensību sezonai.

Papildus informācija šeit

Marita Vilciņa
Latvijas Olimpiskā vienība
Latvijas Olimpiskā vienība
mob.tel. 29439639

     [+] [-]

, 2014-12-22 13:24, pirms 10 gadiem
Kovals un Vasiļevskis jau no aprites ārā?