Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:4, Did:0, useCase: 3

Soļotājam Saulgriezim 2.vieta Ukrainā un sezonas labākais rezultāts Latvijā

Ivars Bācis
Ivars Bācis

Soļotājam Saulgriezim 2.vieta Ukrainā un sezonas labākais rezultāts Latvijā
Foto: Latvijas Vieglatlētikas savienība.

Latvijas soļotājs Raivo Saulgriezis Ukrainā starptautiskajās sacensībās izcīnījis otro vietu 20km sološanā un uzstādījis sezonas labāko rezultātu Latvijā.

2021. gada vieglatlētu sacensību sezona tuvojas nobeigumam, sacenšoties garo distanču skrējējiem un soļotājiem. Šajā nedēļas nogalē mūsējie Lietuvā sacentīsies Baltijas čempionātā krosā. Tikmēr atzīstami Ukrainā nostartējis viens no mūsu Top3 soļotājiem Raivo Saulgriezis.

Pirms dažām dienām Ukrainas pilsētā Ivano Frankovskā, starptautiskajās soļotāju sacensībās 20 km distancē Raivo uzrādīja rezultātu 1:27:37, kas ir šogad labākais Latvijā un tikai par 36 sekundēm atpaliek no paša personīgā rekorda, kas sasniegts pirms trim gadiem. Raivo rezultāts šīgada pasaules rangā ir 269. vietā, bet Eiropā – 96.vietā.

Sacensību uzvarēja mājinieks Sergijs Svitļičnijs, kurš finišēja ar rezultātu 1.25:56 un mūsu soļotāju apsteidza nedaudz vairāk kā par pusotru minūti – 1:41.

Informāciju palīdzēja sagatavot
statistiķis Andris Staģis