Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:4, Did:0, useCase: 3

Vaičule: "Noteikti gribu uz Parīzes olimpiskajām spēlēm"

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Vaičule: "Noteikti gribu uz Parīzes olimpiskajām spēlēm"
Gunta Vaičules. Foto: Latvijas Vieglatlētikas savienība / @guntavaicule

Iepriekšējā nedēļā Serbijas galvaspilsētā Belgradā risinājās vieglatlētikas pasaules čempionāts telpās. 2017. gada U23 Eiropas čempione Gunta Vaičule uzskata, ka 400 metrus skriet telpās ir kaut kas ļoti īpašs, vēstīts Latvijas Vieglatlētikas savienības video.

Kā jau ziņots, aizvadītajā pasaules čempionātā Vaičule bija vienīgā Latvijas pārstāve un 400 metru sacensībās finišēja pēc 53.05 sekundēm, ierindojoties 19. vietā.

"400 metrus skriet telpās - tas ir kaut kas ļoti īpašs, pavisam savādāks nekā jebkura sprinta disciplīna ārā," atklāj Gunta Vaičule. "Šādas pieredzes man noteikti pietrūka, tikai vienreiz esmu startējusi Eiropas čempionātā telpās pirms trijiem gadiem [toreiz tika sasniegts Latvijas rekords - 52.66]." Šajā ziemas sezonā latgaliete trenējās un startēja Latvijā, kur nācās iztikt bez spēcīgām konkurentēm.

Aprīļa otrajā pusē aizvadīs treniņnometni Spānijā. Pēcāk mērķēs uz pasaules čempionātu (15.-24. jūlijā Jūdžinā) un Eiropas čempionātu (16.-21. augustā Minhenē).

Vaičules mērķis ir arī 2024. gada Parīzes olimpiskās spēles. "O, jā! To es noteikti sapratu pēc tam, kad netiku uz Tokijas spēlēm," informē mūsu vieglatlēte. "Noteikti gribu uz Parīzi! Ceru, ka tad pandēmija būs norimusies un varēs vairāk izbaudīt sportu un tik brīnišķīgu lietu kā olimpiskās spēles."

"Pēc pieciem gadiem sevi redzu stadionā," atklāj sprintere (27), kura arī turpmāk plāno dzīvot laukos Latgalē. "Grozīšos sportā - man ir sajūta, ka varu tur dot pienesumu."


Izmantotie resursi:
Latvijas Vieglatlētikas savienība

  -3 [+] [-]

, 2022-03-22 08:20, pirms 2 gadiem
Meitēn mēģini dzemdēt bērnu kamēr vari.ja vēl nav...un nodarbojies ar lauksaimniecību tālāk...tas jums ar vīru izdodas labāk.....19.vieta pasaulē,un pēc 5 gadiem 32 gadu vecumā tu busi 79.vietā...bet nu mūsu valsti 70.-90.un tālāk ari skaitās panākumi.ha-ha...
Uz Parīzi ar vīru pa savu naudu aizbrauc...

  -3 [+] [-]

, 2022-03-22 08:21, pirms 2 gadiem
. "O, jā! To es noteikti sapratu pēc tam, kad netiku uz Tokijas spēlēm," informē mūsu vieglatlēte. "Noteikti gribu uz Parīzi! Ceru, ka tad pandēmija būs norimusies un varēs vairāk izbaudīt sportu un tik brīnišķīgu lietu kā olimpiskās spēles."
Super teksts...nevis lai cīnītos par labu rezultātu ,bet izbaudīt Parīzi..

  +1 [+] [-]

, 2022-03-22 15:08, pirms 2 gadiem
Es arī gribu, tikai mani neviens nevedīs

     [+] [-]

, 2022-03-23 21:41, pirms 2 gadiem
cesinieks777 rakstīja: Meitēn mēģini dzemdēt bērnu kamēr vari.ja vēl nav...un nodarbojies ar lauksaimniecību tālāk...tas jums ar vīru izdodas labāk.....19.vieta pasaulē,un pēc 5 gadiem 32 gadu vecumā tu busi 79.vietā...bet nu mūsu valsti 70.-90.un tālāk ari skaitās panākumi.ha-ha...
Uz Parīzi ar vīru pa savu naudu aizbrauc...
Neko nezini un raksti velti.
Viņai ir jau bērns.