Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:4, Did:0, useCase: 3

Liene Puriņa apmierināta ar debiju Eiropas čempionātā

Kārlis Evertovskis
Kārlis Evertovskis

Liene Puriņa apmierināta ar debiju Eiropas čempionātā
Liene Puriņa
Foto: www.kuldliiga.ee

Pēc aizvadītā Eiropas čempionāta vieglatlētikā Latvijas ātrākā sprintere Liene Puriņa sarunā ar portālu eSports.lv atzina, ka ir apmierināta ar sasniegto rezultātu un pavadītais laiks Itālijā sniedzis ļoti pozitīvas emocijas.

Dalība Eiropas čempionātā telpās Lienei Puriņai bija kā debija kādās no lielajām sporta sacensībām. Jau ziņojām, ka viņa ar rezultātu 7.49 sekundes ierindojās 21. vietā. Pati savu sniegumu viņa vērtē atzinīgi: "Īstenībā biju gatava uz visu - cik būs, tik būs. Esmu apmierināta ar startu."

Sagatavošanās posms Eiropas čempionātam gan izvērtās nedaudz garāks, kā gaidīts: "No sākuma likās, ka būs baigi maz sacensību, bet tad parādījās vēl un vēl. Bet bija jau vajadzīgas tās sacensībās, lai varētu ieskrieties. Visu sezonu skrēju savā līmenī." Atgādināsim, ka šosezon Edvīna Krūma audzēkne 60 metrus izskrēja 7.44 sekundēs, kas ir gan viņas personīgais rekords, gan arī trešais visu laiku labākais rezultāts starp Latvijas sprinterēm.

Liene arī neslēpa prieku par Eiropas čempionātu - viss noritējis bez problēmām, komandā bijusi ļoti laba atmosfēra un daudz pozitīvu emociju: "Baigās emocijas īstenība bija, baigi pozitīvi - visa tā atmosfēra un viss, kas notika."

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +5 [+] [-]

, 2009-03-10 21:58, pirms 15 gadiem
jā, šī tā simpātiskā..

nu gaidam, ka kvalificēsies arī pasaules čempim..

     [+] [-]

, 2009-03-11 09:51, pirms 15 gadiem
Šai meitenei ir dabas dots brūnums

  -1 [+] [-]

, 2009-03-16 16:24, pirms 15 gadiem
mx3 brīnums esi Tu, bet viņai ir talants