Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:4, Did:0, useCase: 3

Čičerova: "Ja Vlasiča startēja savainota, tad viņai jāuzceļ pieminekli"

Jānis Pārums

Čičerova: "Ja Vlasiča startēja savainota, tad viņai jāuzceļ pieminekli"
Blanka Vlasiča sveic uzvarētāju Annu Čičerovu
Foto: AFP/Scanpix

Krievijas augstlēcēja Anna Čičerova, kura šodien pasaules čempionātā vieglatlētikā izcīnīja uzvaru augstlēkšanas sektorā, pārspējot Blanku Vlasiču, pēc sacensībām atzina, ka centusies sasniegt konkrētu rezultātu, savukārt par savu sīvāko konkurenti sacīja atzinīgus vārdus.

"Nezinu vai var lēkt tādus lēcienus, ja ir muskuļa plīsums, par kuru Vlasiča stāstīja pirms čempionāta. Ja tā, tad Vlasičai vajag uzcelt pieminekli. Mums, krievu sportistiem, nav pieņemts stāstīt par saviem savainojumiem, bet tas laikam tāpēc, lai neizrādītu savu vājumu. Vlasiča darīja tieši otrādi, bet es nesūdzos. Ja savainojums bija, bet viņa spēja pārvarēt grūtības, tad gods un slava viņai," sacīja Anna Čičerova (2.03).

"Pat, ja Vlasiča būtu vesela, morāli biju gatava cīnīties par uzvaru," uzsvēra Čičerova. "Biju gatava visādiem scenārijiem. Šodien cīnījos nevis konkrēti pret Blanku, bet gāju uz konkrētu rezultātu. Daudz mani motivēja Marijas Abakumovas lieliskais veikums vakar."

Blanka Vlasiča (2.03): "Šodien nebija viegli. Spēju uzlabot savu sezonas labāko rezultātu, taču esmu vīlusies, ka neuzvarēju. Šīs bija labas sacensības. Priecājos, ka savainojuma dēļ šodien nebija sliktāk..."

Izmantotie resursi:
sport-express.ru
iaaf.org

  -1 [+] [-]

, 2011-09-04 02:05, pirms 13 gadiem
nu ja nu!

  +1 [+] [-]

, 2011-09-04 23:03, pirms 13 gadiem
...cik zinu Vlasičai tiešām bija trauma....velti Čičerova liek uzsvaru uz savām spējām (lai gan tiešām viņas lēcien izskatūjās pārliecinoši)...tomēr B.Vlasiča to pašu iespēja ar traumu.......izšķīra vien tikai mēģinājumu skaits.'......