Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:4, Did:0, useCase: 3

Misāns, Onužāne-Saliņa un Sulainis atklāj jauno sezonu vieglatlētikā

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Misāns, Onužāne-Saliņa un Sulainis atklāj jauno sezonu vieglatlētikā
Mārtiņš Sulainis valsts čempionātā 2014
Foto: Ritvars Raits, lat-athletics.lv

Šodien ar sacensībām Jēkabpilī tiek atklāta jaunā ziemas vieglatlētikas sezona. Startē vairāki Latvijas labākie vieglatlēti savās disciplīnās, tostarp tāllēcējs Elvijs Misāns, augstlēcēja Madara Onužāne-Saliņa un Jēkabpils vieglatlētikas lepnums Mārtiņš Sulainis.

Ziemas vieglatlētikas sacensības "Daugava 2016" sākas ar vīriešu augstlēkšanu, kur piedalās arī 2014. gada Latvijas labākais vieglatlēts Elvijs Misāns. Šajā disciplīnā pieteikušies 20 tāllēcēji. Misāns šodien startē arī 60m skrējienā.

Sieviešu augstlēkšanas sektorā starp 10 dalībniecēm galvenā favorīte ir Madara Onužāne-Saliņa, kura pērn izcīnīja sudraba medaļu pasaules universiādē. Domājams, par pirmo vietu gatava pacīnīties arī Daugavpils labākā augstlēcēja Jūlija Tarvide.

Sacensību apmeklētājiem lielākā interese varētu būt par vīriešu augstlēkšanu, kur startē jēkabpilietis Mārtiņš Sulainis. Kā jau ziņots, 2015. gada Latvijas telpu vieglatlētikas čempionātā dienu pirms 18. dzimšanas dienas Sulainis sasniedza personisko rekordu (2.16m) un kļuva par valsts čempionu.

Sacensības no plkst. 13:00 risinās Jēkabpils 3. vidusskolas manēžā, Slimnīcas ielā 5. Interesanti, ka vīriešu lodes grūšana Jēkabpilī tika plānota "āra apstākļos", taču tagad šādas norādes vairs nav (jādomā, aukstā laika dēļ). Pirmās vietas saņem arī 50 eiro naudas balvu, ko nodrošina Jēkabpils sporta centrs.

Izmantotie resursi:
jekabpilssc.lv

     [+] [-]

, 2016-01-02 14:12, pirms 8 gadiem
Tas mazais agrāk vispār par augstlēkšanu tikai sapņoja, ļoti labi atceros. Bija ļoti mazs augumā, laikam sarijās vitamīnus.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2016-01-02 18:16, pirms 8 gadiem
Augstlēcējs sākas no 2.30.