Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1140, Did:0, useCase: 3

Video: Overtime TV: VEF jaunpienācējs amerikānis Hamiltons - tipisks Eiropas spēlētājs

Sportacentrs
"VEF Rīga" jaunpienācējs Džastins Hamiltons, kurš vēl nespēlēs šī vakara Eiropas kausa spēlē pret "ČEZ Nymburk", ir tipisks Eiropas stila spēlētājs, kurš komandas “garajā galā” varētu radīt veselīgu konkurenci - par to pārliecināts bijušais VEF treneris, viens no TV6 iknedēļas sporta apskata “Overtime TV” studijas saimniekiem Valdis Valters.


Bez tam šajā nedēļā, pastiprināta uzmanība raidījumā tiks pievērsta “Dinamo Rīga” tālo pārbraucienu ģeogrāfijai, izskatītas handbola kaislības pasaulē un Latvijā, kā arī ciemos aicināta Karlīne Štāla, kura vairāk stāstīs par nedēļas nogalē Kurzemē gaidāmo Eiropas Rallija čempionāta otro posmu.


Tas viss un daudz kas cits ēterā skatāms raidījumā Overtime TV jau šovakar 21:00, TV6 ēterā un tv3play.lv
Vērtējums: +7

  +1 [+] [-]

, 2013-01-30 15:43, pirms 12 gadiem
Reti nākas dzirdēt, ka Valters par VEF pasaka kaut ko pozitīvu.

  +1 [+] [-]

, 2013-01-30 16:01, pirms 12 gadiem
guntis atkal saldē ...

     [+] [-]

, 2013-01-30 16:08, pirms 12 gadiem
"Cibona" mājaslapā pretim Hamiltonam rakstīts - horvāts. Varbūt jau ir dabūjis pasi? Interesanti, vai VEFiņā viņam ļaus mest trijniekus. Pēc klipiņiem izskatās, ka metiens ir labs, taču iepriekšējās komandās viņam nav ļāvuši aizrauties ar trejačiem (Cibonā izmests tikai viens trijnieks 16 spēlēs).

     [+] [-]

, 2013-01-30 16:50, pirms 12 gadiem
noro rakstīja: "Cibona" mājaslapā pretim Hamiltonam rakstīts - horvāts. Varbūt jau ir dabūjis pasi? Interesanti, vai VEFiņā viņam ļaus mest trijniekus. Pēc klipiņiem izskatās, ka metiens ir labs, taču iepriekšējās komandās viņam nav ļāvuši aizrauties ar trejačiem (Cibonā izmests tikai viens trijnieks 16 spēlēs).
pa lielam, ja spēlētājs māk mēst trošaku, tad nav iemesls aizliegt mest. Paskaties kas VEFā met - Janičenoks, Bertāns, Zavackas, Roulends, Jahovičs, pat Bērzs lidina....