Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1140, Did:0, useCase: 3

Video: Overtime TV studijā Cerību kauss un Artis Ābols

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls
Par hokeja viltībām, kuras mācījies no lietuviešiem, motivāciju Cerību kausā un nākošās sezonas komandas modeļa komplektāciju šodien TV6 iknedēļas sporta apskata Overtime TV studijā stāsta Dinamo Rīga galvenā trenera pienākumu izpildītājs Artis Ābols.

Bez tam, Eiropas čempiones brīvajā cīņā Anastasijas Grigorjevas iedvesmoti, brīvajai cīņai turpat TV studijā pievēršas Armands Puče un Valdis Valters, kuri vēlāk arī pēta kādas personības redzēsim un neredzēsim Latvijas hokeja valstsvienības sastāvā gaidāmajā Pasaules čempionātā.

Tas viss un daudz kas cits ēterā skatāms raidījumā OvertimeTV ik otrdienu 22:00 TV6 ēterā, bet ik dienu un nakti - www.tv3play.lv
Vērtējums: +4

  +1 [+] [-]

, 2013-03-27 08:10, pirms 12 gadiem
Ēriks Strauss SA pirmajā slejā visprecīzāk pasaka visu par šo kausu un es tajā rakstā piekrītu katram viņa vārdam.

  +1 [+] [-]

, 2013-03-27 08:47, pirms 12 gadiem
Bail, ka Artis sataisīs komandu un Savickis&Co aizsūtīs viņu projām, paņems kaut kādu citu treneri un sezona būs nekāda. Ceru uz to labāko, novēlu Artim to labāko.