Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1140, Did:0, useCase: 3

VSB piedāvā Eirolīgas TOP 16 devītās kārtas spēles

Jānis Pārums

VSB piedāvā Eirolīgas TOP 16 devītās kārtas spēles
Māris Lindenbaums

Šonedēļ „Viasat” sporta kanāls „Viasat Sport Baltic” (VSB) piedāvā Turkish Airlines Eirolīgas TOP 16 devītās kārtas spēles. Būs iespēja skatīties Sienas “Montepaschi”– Stambulas “Fenerbahce”, Vitorijas “Caja Laboral”– Telavivas “Maccabi”, Malagas “Unicaja”- Kauņas “Žalgiris” un Atēnu “Panathinaikos”- Stambulas “Anadolu Efes” spēles.

Eirolīgas spēles komentēs VSB eksperti Madars Bergmanis, Māris Lindenbaums, Edgars Buļs un Artūrs Šēnhofs.

Kauņas “Žalgiris” pēc zaudējuma iepriekšējā kārtā mačā ar “Panathinaikos”, E grupā noslīdējis uz 6.vietu un samazinājis iespējas tikt ceturtdaļfinālā. 9.kārtā Lietuvas klubs izbraukumā spēlēs ar 5.vietas īpašniekiem Malagas “Unicaja”. Abi klubi noteikti cerēs, ka vēl vienā VSB piedāvātajā spēlē “Anadolu Efes” apspēlēs 4.vietas īpašnieku “Panathinaikos”, kas palielinātu “Žalgira” un “Unicaja” izredzes spēlēt ¼ finālā. Līdzīga situācija ir arī F grupā, kur šonedēļ varēs redzēt 5. un 6.vietas īpašnieku savstarpējo spēli - Vitorijas “Caja Laboral” pret Telavivas “Maccabi”. VSB pārraidīs arī F grupas maču starp Sienas “Montepaschi” un Stambulas “Fenerbahce”.

VSB komentētājs Madars Bergmanis par Sienas “Montepaschi”– Stambulas “Fenerbahce” spēli: “Pirmo reizi Eirolīgas TOP 16 vēsturē savā starpā spēlēs komandas, kas iepriekšējā kārtā abas(!) zaudējušas ar vairāk nekā 30 punktu starpību! Ar to gan līdzības arī beidzas. “Montepaschi” (6-2) ar katru nākamo uzvaru spers nozīmīgu soli tuvāk ceturtdaļfinālam. “Fenerbahce” (2-6) ir atzinusi izgāšanos Eirolīgā. Nupat no vecākā trenera pienākumiem atbrīvots Simone Pjanidžiani, un viņa vietu ieņems Ertuglurs Erdogans.”

VSB komentētājs Māris Lindenbaums par Malagas “Unicaja” - Kauņas “Žalgiris” spēli: “Gan “Unicaja”, gan “Žalgiris” joprojām saglabā izredzes uz ceturtdaļfinālu, lai gan šobrīd abas komandas šķiet reālākās pretendentes uz piekto vietu E grupā. Jebkurā gadījumā, “Žalgiris” par savu sniegumu pilnīgi noteikti var lepoties, jo jau tagad izcīnītas 11 uzvaras, kas vienā sezonā ir vairāk nekā jebkad iepriekš kopš FIBA Eirolīgas ēras beigām. “Unicaja” kopējā bilance ir pat nedaudz labāka, jo Spānijas klubs izcīnījis par uzvaru vairāk, taču nedaudz iedziļinoties pretiniekos izrādās, ka Spānijas klubs var būt pateicīgs labvēlīgai izlozei un kalendāram, jo šosezon trīs reizes uzvarēti Berlīnes “Alba”, četras uzvaras ir pār komandām, kas TOP 16 nemaz nesasniedza un divreiz uzvarēta Bamberga, kas top16 līdz šim zaudējuši pilnīgi visiem. Izņemot Malagas pārsteigumu Maskavā (94:81 pret CSKA), citu skaļu uzvaru “Unicaja” nav, bet no “Žalgira” demonstrētā snieguma šosezon kritušas vairākas spēcīgas komandas. Lai gan savainoto spēlētāju saraksts “Žalgirim” ne brīdi nav tukšs (pretēji spēlētāju bankas kontiem), komanda joprojām ir kaujinieciskā noskaņojumā, kluba iekšējās nesaskaņas uz āru cenšas neizrādīt un šajā spēlē pamatoti cer uz panākumu.“

Turkish Airlines Eirolīgas spēles kanālā VSB:

• Ceturtdien, 28.februārī 21:40 TA Eirolīga. Sienas “Montepaschi” – Stambulas “Fenerbahce”
• Ceturtdien, 28.februārī 23:40 TA Eirolīga. Vitorijas “Caja Laboral” – Telavivas “Maccabi”
• Piektdien, 1.martā 21:40 TA Eirolīga. Malagas “Unicaja” - Kauņas “Žalgiris”
• Piektdien, 1.martā 23:40 TA Eirolīga. Atēnu “Panathinaikos” - Stambulas “Anadolu Efes”

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja