Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1140, Did:0, useCase: 3

"Dinamo" izbraukuma tūre TV6 un VSB tiešraidēs

Andrejs Siliņš

"Dinamo" izbraukuma tūre TV6 un VSB tiešraidēs
Aivars Zahārovs
Foto: VSB

Šonedēļ un nākamnedēļ „Viasat” sporta kanāls „Viasat Sport Baltic” (VSB) pārraidīs Rīgas Dinamo Kontinentālās Hokeja Līgas (KHL) izbraukuma spēles Tālajos Austrumos un Sibīrijā ar Habarovskas Amur, Vladivostokas Admiral, Novosibirskas Sibir un Novokuzņeckas Metallurg. „Viasat Sport Baltic” piedāvā arī Maskavas Dinamo – Sanktpēterburgas SKA, Kazaņas Ak Bars – Jaroslavļas Lokomotiv, Doņeckas Donbass – Omskas Avangard un Zagrebas Medvescak – Omskas Avangard mačus.

Pēc deviņām spēlēm Rīgas Dinamo joprojām KHL Rietumu konferencē ieņem trešo vietu aiz Sanktpēterburgas SKA un Maskavas Dinamo. Šonedēļ un nākamnedēļ rīdzinieki dosies sezonas garākajā izbraukuma turnejā uz Tālajiem Austrumiem un Sibīriju. Dinamo četrās spēlēs tiksies ar Habarovskas Amur, līgas debitantiem Vladivostokas Admiral, Novosibirskas Sibir un Novokuzņeckas Metallurg. Šobrīd neviens no četriem nākamajiem pretiniekiem nav play off zonā, bet Metallurg, Admiral un Amur ieņem pēdējās trīs vietas Austrumu konferencē.

Rīdzinieki sezonas tālāko izbraukuma sēriju sāks ar maču pret Austrumu konferences vājāko vienību Habarovskas Amur.

VSB komentētājs Aivars Zahārovs: “Rīdzinieki sezonas tālāko izbraukuma sēriju sāks ar maču pret Austrumu konferences vājāko vienību Habarovskas Amur, kas septiņās spēlēs tikusi vien pie pieciem punktiem. Lai arī Dinamo ir vieni no līderiem Rietumos, nevajadzētu lolot cerības, ka spēle būs viegla. Pirmkārt, Amur tikai pirmo sezonas spēli aizvadīja mājās un bija nogurdinošā divu nedēļu izbraukumā. Otrkārt, arī Dinamo pēdējā spēlē izskatījās paguruši. Habarovskas kluba rindās ir vairāki ļoti meistarīgi spēlētāji, bet par līderiem šosezon kļuvuši aizsargs Loginovs un uzbrucējs Juņkovs, kamēr pagājušās sezonas rezultatīvākais spēlētājs Petružaleks ticis vien pie diviem punktiem.”

„Viasat Sport Baltic” piedāvā arī Latvijas treneru un hokejistu Oļega Znaroka, Harija Vītoliņa, Mārtiņa Karsuma, Miķeļa Rēdliha un Oskara Bārtuļa pārstāvēto klubu spēles - Maskavas Dinamo pret Sanktpēterburgas SKA, Kazaņas Ak Bars pret Jaroslavļas Lokomotiv, Doņeckas Donbass pret Omskas Avangard kā arī Zagrebas Medvescak un Omskas Avangard savstarpējo maču.

KHL spēles komentēs „Viasat Sport Baltic” komentētāji Jānis Vuguls, Aivars Zahārovs, Oļegs Sorokins, Anatolijs Kreipāns, Armands Simsons un Toms Prāmnieks.

KHL spēles kanālā „Viasat Sport Baltic”:

Piektdien, 27.septembrī 10:55 KHL. Habarovskas Amur - Rīgas Dinamo.
Piektdien, 27.septembrī 18:40 KHL. Maskavas Dinamo – Sanktpēterburgas SKA.
Svētdien, 29.septembrī 08:55 KHL. Vladivostokas Admiral – Rīgas Dinamo.
Svētdien, 29.septembrī 22:00 KHL. Kazaņas Ak Bars – Jaroslavļas Lokomotiv.
Pirmdien 30.septembrī 18:55 KHL. Doņeckas Donbass – Omskas Avangard.
Otrdien, 1.oktobrī 14:55 KHL. Novosibirskas Sibir – Rīgas Dinamo.
Trešdien, 2.oktobrī 23:45 KHL. Zagrebas Medvescak – Omskas Avangard.
Ceturtdien, 3.oktobrī 14:55 KHL. Novokuzņeckas Metallurg – Rīgas Dinamo.