Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1140, Did:0, useCase: 3

VSB piedāvā "Bayern" pret "Borussia" Vācijas kausa ceturtdaļfinālā

Jānis Pārums

VSB piedāvā "Bayern" pret "Borussia" Vācijas kausa ceturtdaļfinālā
Foto: AFP/Scanpix

Šonedēļ, otrdien, 26.februārī un trešdien, 27.februārī, „Viasat” sporta kanāls „Viasat Sport Baltic” (VSB) piedāvā divas Vācijas kausa 1/4 fināla spēles - Ofenbahas “Kickers” pret “Wolfsburg” un pēdējo gadu Vācijas futbola superdueli Minhenes “Bayern” pret Dortmundes “Borussia”.

Jau Vācijas kausa 1/4 finālā savā starpā tiekas Minhenes “Bayern” un Dortmundes “Borussia” – pagājušā gada kausa finālisti un divi no titulētākajiem futbola klubiem Vācijā. “Bayern” ir 22 Vācijas čempionu tituli un 15 reizes uzcīnīts Vācijas kauss, “Borussia” attiecīgi 8 reizes uzvarējusi čempionātā un 3 reizes kausa izcīņā. Arī šobrīd “Bayern” un “Borussia” ieņem pirmās divas vietas Bundeslīgas tabulā.

Anatolijs Kreipāns par Minhenes “Bayern” – Dortmundes “Borussia” spēli: “Vai Minhenes klubam pašreiz vispār var būt principiālāks pretinieks? Dortmundes komanda pēdējos divos gados kļuva par Vācijas čempioni, bet pērn Vācijas kausa finālā sagrāva FCB ar 5:2. Minhene alkst atmaksas. Bundeslīgas čempionātā FCB apsteidz pašreizējo čempionu par 17 punktiem un grūti ir iedomāties, kā "Borussia" varētu saglabāt titulu, taču tam nebūs nekādas nozīmes gaidāmajā abu komandu mačā Vācijas kausa izcīņas 1/4 finālā... Dortmundei tā varbūt ir pēdējā iespēja šosezon turpināt cīņu par kādu no tituliem.”

Vācijas kausa 1/8 fināla spēles kanālā VSB:

• Otrdien, 26.februārī 22:00 1/4 fināls. “Kickers” – “Wolfsburg”
• Trešdien, 27.februārī 22:00 1/4 fināls. Minhenes “Bayern” – Dortmundes “Borussia”