Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1140, Did:0, useCase: 3

VSB rādīs ATP 500 tenisa turnīru Bāzelē

Andrejs Siliņš

VSB rādīs ATP 500 tenisa turnīru Bāzelē
Rodžers Federers
Foto: AP/Scanpix

Šonedēļ tiešraidēs no otrdienas līdz svētdienai „Viasat” sporta kanāls „Viasat Sport Baltic” pārraidīs ATP 500 ”Swiss Indoors” tenisa turnīru Bāzelē. Tenisa spēles latviešu valodā komentēs Māris Rozentāls un Pēteris Siksnis. Baudiet tenisu jau no šodienas, 23.oktobra kanālā „Viasat Sport Baltic”.

”Swiss Indoors” tenisa turnīru Bāzelē

74 vienspēļu tituli, 17 uzvaras Grand Slam turnīros – tas nav ne Bjerns Borgs, ne Džons Makenrojs un pat ne Pīts Samprass. Tas ir, iespējams, visu laiku labākais pasaules tenisists Rodžers Federers, kurš dzimis Biningenā, pavisam netālu no Bāzeles, un kuram ”Swiss Indoors” tenisa turnīrs Bāzelē ir dzimtais turnīrs tiešā un burtiskā nozīmē. Te R.Federers ir izcīnījis piecus no saviem 74 tituliem, pēdējo sešu gadu laikā zaudējot vienīgi Novakam Džokovičam 2009.gada finālā.

Bāzelē tenisa turnīrs notiek kopš 1970.gada. R.Federers nav vienīgais šveicietis, kuram ir izdevies šeit būt labākajam - 1972.gadā uzvarēja Mihels Burgeners un 1991.gadā Jakobs Hlaseks. Šogad R.Federera galvenais konkurents būs ar otro numuru izliktais argentīnietis Huans Martins del Potro. Viņa tautieši Bāzelē uzvarējuši trīs reizes – 1978.gadā Gilermo Vilass, 2002.gadā Gilermo Koria un 2003.gadā Dāvids Nalbandjans. ”Swiss Indoors” tenisa turnīru latviešu valodā komentēs „Viasat Sport Baltic” (VSB) komentētāji Māris Rozentāls un Pēteris Siksnis.

Viens uzdevums!

M.Rozentāls par ”Swiss Indoors” tenisa turnīru: “Rodžeram Federeram šajā turnīrā ir tikai viens uzdevums – izcīnīt sesto titulu. Žēl, protams, ka Endijs Marejs tomēr nespēlēs Bāzelē. Tagad jāskatās, vai līdz finālam tiks abi favorīti – Federers un argentīnietis del Potro. Rodžers ir apņēmies līdz sezonas beigām saglabāt 1.vietu ATP rangā, kas gan būs ārkārtīgi grūti. Jebkurā gadījumā, savās mājās Bazelē Federeram ir jāuzvar obligāti.”

”Swiss Indoors” tenisa turnīrs kanālā VSB:

Otrdien, 23.oktobrī, 17:00 ”Swiss Indoors” tenisa turnīrs. 1.kārtas spēles
Trešdien, 24.oktobrī, 17:00 ”Swiss Indoors” tenisa turnīrs. 2.kārtas spēles
Ceturtdien, 25.oktobrī, 17:00 ”Swiss Indoors” tenisa turnīrs. 1/8 fināli
Piektdien, 26.oktobrī, 15:00 ”Swiss Indoors” tenisa turnīrs. 1/4 fināli
Sestdien, 27.oktobrī, 15:30 ”Swiss Indoors” tenisa turnīrs. 1/2 fināli
Svētdien, 28.oktobrī, 20:00 ”Swiss Indoors” tenisa turnīrs. Fināls