Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1140, Did:0, useCase: 3

TV6 un VSB piedāvā: Rīgas Dinamo Arēnā Rīga un Tālajos Austrumos

Andrejs Siliņš

TV6 un VSB piedāvā: Rīgas Dinamo  Arēnā Rīga un Tālajos Austrumos
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Šonedēļ TV6 un „Viasat” sporta kanāls „Viasat Sport Baltic” (VSB) turpinās pārraidīt Kontinentālās Hokeja Līgas (KHL) spēles - pirmdien Rīgas Dinamo Arēnā Rīga spēlēs ar Ņižņijnovgorodas Torpedo, bet piektdien un svētdien izbraukumā Tālajos Austrumos tiksies ar Habarovskas Amur un Vladivostokas Admiral. Šonedēļ VSB piedāvās vēl piecas KHL spēles.

Rīgas Dinamo, divās no pēdējām trijām spēlēm Arēnā Rīga uzvarējusi Maskavas Dinamo un Podoļskas Vityaz, pirmdien labā garastāvoklī izies laukumā pret Ņižņijnovgorodas Torpedo. Šobrīd pie Torpedo stūres ir Pēteris Skudra, bet vēl pirms bijušā latviešu vārtsarga kļūšanas par Ņižņijnovgorodas kluba galveno treneri, Dinamo pēdējās sezonās ar šo klubu izveidojušās īpašas attiecības. Pirms diviem gadiem Torpedo zaudējām play off pirmajā kārtā, bet pagājušā sezonā uzvarējām Cerību kausā! Šosezon Torpedo septiņās spēlēs izcīnījusi trīs uzvaras, divas reizes zaudējusi pamatlaikā, divas reizes pēcspēles soda metienos un ar 11 punktiem Austrumu konferencē ieņem 8.vietu.

Pagaidām Torpedo galvenajam trenerim vēl nav izdevies individuālos meistarus apvienot saskaņotā un vienotā kolektīvā
VSB komentētājs Jānis Vuguls: “Torpedo šīs sezonas modelī ir daudz talanta un meistarības, tomēr komandas spēle ir ļoti nestabila. Pagaidām galvenajam trenerim Pēterim Skudram vēl nav izdevies individuālos meistarus apvienot saskaņotā un vienotā kolektīvā. Ņemot vērā to, kā KHL tiek mainīti galvenie treneri, laika viņam vairs nav daudz. Tikmēr Rīgas Dinamo guvuši ticību saviem spēkiem visos līmeņos - lieliski vārtsargi, droša aizsardzība, produktīvs uzbrukums un pārliecināts, komandu iedvesmojošs treneru kolektīvs!”

VSB šonedēļ piedāvā arī Bratislavas Slovan – Maskavas Dinamo, Traktor – Metallurg Magnitogorsk, Maskavas apg. Atlant – Podoļskas Vityaz, Maskavas Dinamo – Sanktpēterburgas SKA un Kazaņas Ak Bars – Jaroslavļas Lokomotiv spēles.

KHL spēles komentēs VSB komentētāji: Jānis Vuguls, Aivars Zahārovs, Oļegs Sorokins, Anatolijs Kreipāns, Armands Simsons un Toms Prāmnieks.

KHL spēle kanālā TV6:

Pirmdien, 23.septembrī 19:15 KHL. Rīgas Dinamo – Ņižņijnovgorodas Torpedo.

KHL spēles kanālā „Viasat Sport Baltic”:

Pirmdien, 23.septembrī 19:55 KHL. Bratislavas Slovan – Maskavas Dinamo.
Otrdien, 24.septembrī 15:55 KHL. Čeļabinskas Traktor – Metallurg Magnitogorsk.
Ceturtdien, 26.septembrī 18:25 KHL. Maskavas apg. Atlant – Podoļskas Vityaz.
Piektdien, 27.septembrī 10:55 KHL. Habarovskas Amur - Rīgas Dinamo.
Piektdien, 27.septembrī 18:40 KHL. Maskavas Dinamo – Sanktpēterburgas SKA.
Svētdien, 29.septembrī 08:55 KHL. Vladivostokas Admiral – Rīgas Dinamo.
Svētdien, 29.septembrī 22:00 KHL. Kazaņas Ak Bars – Jaroslavļas Lokomotiv

  +3 [+] [-]

, 2013-09-23 12:27, pirms 11 gadiem
interesanti, ka khl.ru mājaslapā spēļu aprakstā Dinamo vs Torpedo kā translācija tiek minēta LTV7, kkur ta, ka būs aizgulējušies #ТрансляцииLTV7

  +3 [+] [-]

, 2013-09-23 13:48, pirms 11 gadiem
Siliņ, publicējot reklāmrakstu par kādu uzņēmumu un tā komercpiedāvājumu (šeit: MTG Group/Viasat), ir obligāti jānorāda, ka tā ir REKLĀMA, pretējā gadījumā tiek pārkāpti LR likumi.

  +3 [+] [-]

, 2013-09-23 14:12, pirms 11 gadiem
kapec te nav minets kuras speles radis KHL.TV, tas ka visas izraukuma speles radis pa VSB katram mulkim skaidrs, lidz riebumam ta reklama

     [+] [-]

, 2013-09-23 16:22, pirms 11 gadiem
Līdz riebumam jau tas Siliņš ... VIASAT, VIASAT ... Drīz jau arī laika ziņas un panorāmu bez VIASAT par 3.87Ls mēnesī nevarēs paskatīties!!!!

     [+] [-]

, 2013-09-23 18:05, pirms 11 gadiem
Sāku lasīt un cerēju ka beidzot viasats apjēdzis, ka vairāk nopelnītu ar reklāmu TV6 rādot mums spēles, nekā stūķējot savu paku visiem, bet izrādās ka vienkārši reklāmraksts

  +1 [+] [-]

, 2013-09-23 19:10, pirms 11 gadiem
Šādam rakstam piestāv mūžsenais jautājums, "Bet kur netā varēs redzēt?"