Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1140, Did:0, useCase: 3

VSB un TV6 piedāvā: ČL grupu turnīra 3.kārta - klubi, kas kopā izcīnījuši 26 Eiropas čempionu titulus

Jānis Pārums

VSB un TV6 piedāvā: ČL grupu turnīra 3.kārta - klubi, kas kopā izcīnījuši 26 Eiropas čempionu titulus
Lionels Mesi
Foto: AP/Scanpix

Otrdien, 22.oktobrī, un trešdien, 23.oktobrī, „Viasat” sporta kanāls „Viasat Sport Baltic” (VSB) un TV6 piedāvā UEFA Čempionu līgas grupu turnīra trešās kārtas spēles - Londonas Arsenal pret Dortmundes Borussia, Milan pret Barcelona, Maskavas CSKA pret Manchester City, Manchester United pret Real Sociedad un Madrides Real pret Turīnas Juventus.

UEFA Čempionu līgas trešās kārtas spēlēs tiksies vairāku grupu tituliem un nopelniem bagātākie klubi – 13 Anglijas titulu īpašnieki Londonas Arsenal spēlēs ar astoņkārtējiem Vācijas un 1997.gada Eiropas klubu čempioniem Dortmundes Borussia, 7 Eiropas titulu īpašniece Milan tiksies ar četrkārtējiem Eiropas čempioniem Barcelona, un Eiropas titulētākais klubs Madrides Real savā Santiago Bernabeu stadionā uzņems divkārtējos Eiropas un 29-kārtējos Itālijas čempionus Turīnas Juventus. Kanālā „Viasat Sport Baltic” varēs vērot arī abu Mančestras klubu spēli – City izbraukumā tiksies ar Maskavas CSKA un United savā laukumā ar Real Sociedad.

VSB komentētājs Ilvars Koscinkēvičs par "Barcelona" un "Milan" spēli: ”Abas komandas pēdējās sezonās tikušās diezgan bieži. Kopumā sekmīgāka bijusi Barcelona – tā būs favorīte arī šoreiz. Gan tāpēc, ka lieliski sākusi sezonu Spānijas čempionātā – astoņas uzvaras un tikai viens neizšķirts, gan tāpēc, ka nupat pēc traumām ierindā atgriezušies tādi svarīgi spēlētāji kā aizsargs Karless Pujols un uzbrucējs Lionels Mesi. Tikmēr Milan Itālijas čempionātā spējusi izcīnīt tikai trīs uzvaras pirmajās astoņās spēlēs, kas tik slavenam klubam ir ļoti pieticīgs starts.”

VSB komentētājs Ilvars Koscinkēvičs par CSKA un "City" sp;elu: ”Latvijas pussarga Aleksandra Cauņas pārstāvētā Krievijas čempione CSKA ir pamatīgā bedrē – Premjerlīgā nav uzvarējusi jau piecās spēlēs pēc kārtas, no kurām četrās piedzīvoti zaudējumi. Turklāt šajās piecās spēlēs nav izdevies gūt nevienus vārtus... Žēl, ka pēdējā laikā komandai nevar palīdzēt Cauņa un viņš nespēlēs arī trešdien pret Anglijas vicečempioniem, jo ir savainots. Runāt pat favorītu šajā duelī laikam ir lieki...”

VSB komentētājs Ilvars Koscinkēvičs par "Real" un "Juventus" spēli: ”Abas nešaubīgi ir ar ambīcijām šosezon šajā turnīrā triumfēt, bet par to, ka tas tiešām varētu būt pa spēkam, pagaidām apliecina tikai viena komanda. Un tā ir Real, kas svinējusi graujošas uzvaras pirmajās divās grupu turnīra spēlēs, kamēr Juventus sezonu turnīrā sākusi ar diviem neizšķirtiem... Ja laukuma saimnieki uzvarēs, viņi ar vienu kāju jau būs izslēgšanas spēlēs!”

UEFA Čempionu līgas grupu turnīra spēles kanālā VSB:

• Otrdien, 22.oktobrī 21:35 UEFA ČL. Londonas Arsenal – Dortmundes Borussia.
• Otrdien, 22.oktobrī 23:45 UEFA ČL. Milan – Barcelona.
• Trešdien, 23.oktobrī 18:55 UEFA ČL. Maskavas CSKA – Manchester City.
• Trešdien, 23.oktobrī 21:35 UEFA ČL. Manchester United – Real Sociedad.

UEFA Čempionu līgas grupu turnīra spēle kanālā TV6:

• Trešdien, 23.oktobrī 22:00 UEFA ČL. Madrides Real – Turīnas Juventus.