Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1140, Did:0, useCase: 3

Sportacentrs.com translācijas "Samsung Smart TV" ekrānos

Rolands Eliņš

Sportacentrs.com translācijas  "Samsung Smart TV" ekrānos
Sportcentrs.com aplikācija Samsung SmartTV

"Samsung Electronics Baltics" sadarbībā ar Sportacentrs.com ir izstrādājis jaunu aplikāciju īsteniem sporta faniem, kas tieši Samsung Smart TV īpašniekiem piedāvā sekot līdzi visām Sportacentrs.com translācijām. Saturs pieejams arī HD (high definition) kvalitātē, tai skaitā spēļu tiešraides, ieraksti, intervijas un citi oriģinālsižeti par sporta aktualitātēm Latvijā un ārvalstīs.

„Šomēnes, kā katru gadu, Latvijas līdzjutēju uzmanības centrā viennozīmīgi ir mūsu hokeja izlase. Tāpēc ir īpašs prieks par jauno aplikāciju, jo Samsung Smart TV lietotāji var sekot līdzi hokeja izlases gaitām, skatoties Sportacentrs.com veidotos sižetus,” skaidro Viktors Markuls, "Samsung Electronics Baltics" Sadzīves elektronikas biznesa vadītājs Baltijā.

Sportacentrs.com rīkotājdirektors Kristaps Zālītis: „Cik dažādi sporta veidi, tik dažādi līdzjutēji! Tieši tādēļ Sportacentrs.com piedāvā visplašāko Latvijas sporta tiešraižu klāstu. Internetā ir pieejamas visu spēļu tiešraides, taču televīzijā ir iespējams translēt tikai vienu. Sportacentrs.com aplikācija dod iespēju Samsung Smart TV īpašniekiem pašiem veidot savu sporta dienas kārtību televīzijā. Izvēlēties, kuru spēli skatīties tiešraidē, kuru atlikt uz vēlāku laiku. Svarīgākais – vienmēr būt lietas kursā un redzēt visus sev interesējošos notikumus.”

Pašlaik un arī visas vasaras garumā viena no aktualitātēm ir Latvijas augstākās futbola līgas spēles, kur, piemēram, 24. maijā noritēs trīs spēles – plkst.16:00 vienlaikus spēlēs FK Jelgava – FC Daugava un FK Ventspils – FS Metta/LU, bet plkst.18:00 cīņā tiksies BFC Daugavpils – FK Liepāja – no kurām Samsung Smart TV skatītāji varēs izvēlēties sev tīkamāko tiešraidi un pārējās atlikt uz vēlāku. Turklāt 24. maijā Sportacentrs.com pārraidīs arī "Inline" hokeja sezonas atklāšanu, kas pēdējo trīs gadu laikā kļuvis par vienu no interesantākajiem vasaras sporta veidiem. Papildu tiešraižu izvēles iespējām aplikācija piedāvā aktuālākās sporta ziņas – spēļu ierakstus, pēcspēļu intervijas, preses konferences, kā arī citus oriģinālsižetus.

Par Samsung Electronics

Samsung Electronics ir pasaules tehnoloģiju līderis. Samsung inovācijas TV produktu, viedtālruņu, planšetdatoru, personālo datu, kameru, mājsaimniecības ierīču, printeru, LTE sistēmu, medicīnas iekārtu, pusvadītāju un LED risinājumu segmentos pilnveido cilvēku dzīves. Uzņēmums nodarbina 286 000 cilvēku 80 pasaules valstīs, un produktu gada pārdošanas apjoms sasniedz 216,7 miljardus ASV dolāru.

Kopš dibināšanas 1999. gadā Samsung Electronics Baltics ir kļuvis par vienu no vadošajiem patērētāju elektronikas uzņēmumiem Latvijā, Lietuvā un Igaunijā. Baltijas pārstāvniecībā nodarbināti 144 cilvēki, un 2013. gadā pārdošanas apjoms Baltijas valstīs sasniedzis 386,2 miljonus ASV dolāru (290 miljonus eiro). Lai uzzinātu vairāk, apmeklējiet SAMSUNG Estonia

     [+] [-]

, 2014-05-19 12:15, pirms 10 gadiem
A kad būs aplikācija priekš LG Smart TV?

     [+] [-]

, 2014-05-19 14:17, pirms 10 gadiem
Šī aplikācija būs pieejama specifiskos reģionos tikai, t.i. Latvijā? Jeb arī ārzemēs ar jebkuru Samsung SmartTV? Man tas ir ļoti svarīgi ja kāds var dot precīzu atbildi, tieši esmu jauna TV iegādes procesā, un šis būtu kā liels + Samsung labā.