Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1140, Did:0, useCase: 3

Video: Overtime TV. Kā sarunā spēles Latvijas basketbolā?

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls
Latvijas basketbola pasaule vēl nespēj atkopties kopš pagājušā skandāla, kad pilnā sparā izcēlies jauns - šoreiz saistīts nevis ar vadošo basketbolistu uzvedību, bet gan spēļu sarunāšanu. TV6 iknedēļas sporta apskata "Overtime TV" rīcībā nonākusi sarakste starp spēļu rezultātu pircējiem un pārdevējiem, kuri saistīti ar zemākas un augstākas raudzes Latvijas basketbola līgām. Tāpat saruna ar treneri Ziedoni Jansonu, kuram bijusi izšķiroša loma šīs lietas attīstībā.

Taču, kārtīgi saviļņojies ne tikai basketbola, bet arī futbola dīķis Latvijā - saruna ar vienu no galvenajiem viļņotājiem - Latvijas Futbola virslīgas izpilddirektoru Emīlu Latkovski.

Bez tam, šonedēļ "Overtime TV" analizē cik prātīga bijusi jauno hokejistu iesaiste Rīgas Dinamo izšķirošajā spēlē, pēta futbola vārtsargu un spēlētāju savstarpējās prāta cīņas, kā arī alus pārdevēju viltības sporta spēļu laikā.

Raidījumu pilnībā skaties TVPlay
#OvertimeTV
Vērtējums: +3
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2014-03-18 23:43, pirms 11 gadiem
cik debīlam jābūt lai šito visu rakstītu tviterī, kur tik vienkārši visu var redzēt?

  +1 [+] [-]

, 2014-03-19 00:03, pirms 11 gadiem
Jauni calisi,sajuta vieglu naudinu,tapec jau tajaa bridi ari nedomaja par sekam,kas sekos pec tam.Kamer kugis peld,tikmer viss ir kartiba,kaa paradas suuce un saak grimt,tad jau ir katrs par sevi.Un tagad calisi megina viens uz otra pirkstu radit,un teikt,kad es esmu tirs,bet vins ir pie visa vainigs.Ja kaut ko tadu dara un organize,tad nu vizmaz,ne jau publiskaja telpa.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2014-03-19 00:35, pirms 11 gadiem
Skaidrs, ka pēc Sportacentra intervijas un pēc overtime Blondais tikai vairāk sūdos brauc.. Tas viens Epasts, ko rādija overtime, ka šis pērk no kaut kāda mistiska krieva likmes viņu vien var ļoti dziļos sūdos ievilkt. + Ko viņš vel taisnosies, ja ir kopija no sarunas par sarunāto spēli? Protams, ja džeks tagad atzīsies, tad "augstāki" spēki šo arī ņems pie dziesmas. Viņam īsti bezizejas situācija. Es jūtu smaku- sūdi būs!
Tiem, kuri šajā visā piedalijās NEDRĪKST būt nekādi vainu mīkstinoši apstākļi.. Jādiskvalificē.. vienalga kādi talanti un kas.. bet ja LBS ir sākuši mazgāt netīro veļu ar Suhanovu, tad lai dara to ar pārējiem! Arī LBL1 džekiem.. un beidziet te visi aizstāvēt un liet, ka neviens jau neliek.. Liek, tikai mazāk kā AS zīmējās.. šodien vel visu no sava profila izdzēsis Facebook un Twitter, visus čekus... Gaidu turpmāko, jo būsim reāli- šāda ažiotāža sen nav bijusi un visi apsēžoties pie pc čeko vai ir kādi jaunumi!!

     [+] [-]

, 2014-03-19 01:11, pirms 11 gadiem
Ko tur daudz vairs dzēst no sociālajiem tīkliem, ja reiz viss tāpat ir sakopēts. Un kāpē dzēst, ja jau puika saka, ka ir kristāltīrs un diskbalificēts nepamatoti?
Protams, ir atšķirība, vai Tevi intervē Siliņš vai Puče, blakus sēž Valters un aizkulisēs vēl Ziedonis, kurš šim "darbonim", droši vien, labprāt ādu pārvilktu pār acīm. Bet tās diskvalificēšanas īsti nepalīdzēs, tāpat atradīsies kādi, kas atļausies dažu eiro dēļ ziedot LBL "karjeru" un kapāt pēc tam zemākās līgās. Man šausmīgi nepatīk baigie sodi un paraugprāvas, bet šim loģiskākais iznākums būtu tiesā, ne aprobežoties ar diskvalifikāciju. Nespēlēt vairs LBL vai "pasēdēt", tur tomēr jebkurš padomātu pirms nākamreiz prāts nesas uz sporta čakarēšanu.

     [+] [-]

, 2014-03-19 09:09, pirms 11 gadiem
izskatās, ka viņam baigi labi sakari arī citur Eiropā. Facebook viņš lielās ar savu uzvarēto likmi sieviešu volejbola spēlē Nīderlandē. Ierindas toto spēlmanis vispār neiedomātos uz kaut ko tādu likt. Vēl interesantāk, ka līgas līdere pret pastarīti spēlē. Kā par brīnumu absolūtais underdogs paņem 3.setu, uz ko čalis bija uzkrāmējis 100 eiro uz 5.25 koefu. Protams, ka pēc tam vairāk nekādi brīnumi nenotiek, un līderi vairāk setus neatdod.

  +2 [+] [-]

, 2014-03-19 09:15, pirms 11 gadiem
tad vēl 500 eiro uz kaut kādu mistisku universitāšu spēli Turcijā un kaut kādu u23 volejbola spēli Krievijā. baigais specs izrādās visās šajās līgās. tak skaidrs, ka viņam labi zināms kaut kāds sarunāto spēļu tīkls.

     [+] [-]

, 2014-03-19 11:22, pirms 11 gadiem
Murgs kaut kāds. Kādēļ vispār kaut kādam sētas turnīram (Jā, tieši tā - lbl2 jau nav nekas vairāk kā jauniešu un amatieru līga) totalizatoros var kaut ko likt? Tādēļ, ka tur normāls piķis apgrozās. Un kas tad ir tie licēji? 90% gan jau tie paši, kas tur tuvumā arī ir (ne obligāti spēlētāji, bet, piemēram, arī viņu radi, draugi u.tml.).

  +1 [+] [-]

, 2014-03-19 12:25, pirms 11 gadiem
smieklīgs tas darbonis.. tā puikam gribas lielīties, ka pat nedomā, ar ko tas var beigties. tagad ar twiterī turpina ļurināt. aizvērtu beidzot muti, ka nesanāk vēl trakāk

     [+] [-]

, 2014-03-19 13:48, pirms 11 gadiem
Kapēc nekur nav pieminēts K.P.L.? Spēlētājs kurš sezonu iesāka LBL1, tika izmests (diez kapēc!?!) un vēlak pievienpjās LBL2 spices komandai...

     [+] [-]

, 2014-03-19 21:30, pirms 11 gadiem
Man jau sen ir totāla pārliecība ka totalizatori ir ļaunums. Un pirmām kārtām tas ir ļaunums pašam sportam. Ja sākumā bij futene, tad tagad jau šī sērga sāk ievazāties arī basī. Skumji...

     [+] [-]

, 2014-03-20 14:28, pirms 11 gadiem
ApustulisEksperts rakstīja: Nu un, tas jau tikai lbl2.
Kaut vai lbl5, bet kur ir sporta ētika?
Kur ir,- atdot sevi visu katrā spēlē? Kāda starpība, spēlē Tu lbl2 vai NBA. Dari to pašu, tikai citā līmenī. Un, lai tiktu kaut kur augstāk, par tādām muļķībām nemaz iedomāties nevajadzētu.