Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1140, Did:0, useCase: 3

VSB piedāvā vēsturisku maču – "Žalgiris" pret CSKA

Jānis Pārums

VSB piedāvā vēsturisku maču – "Žalgiris" pret CSKA
"Žalgiris" basketbolisti
Foto: 15min/Scanpix

Šonedēļ „Viasat Sport Baltic” (VSB) Turkish Airlines Eirolīgas TOP 16 piedāvā vēsturisku maču – Kauņas „Žalgiris” pret Maskavas CSKA. Vēl šajā nedēļā VSB piedāvās piecas spēles – Berlīnes „Alba” – Atēnu „Panathinaikos”, Malagas „Unicaja” – Madrides „Real”, Maskavas apgabala „Khimki” – Telavivas „Maccabi”, Pireju „Olympiacos” – Sienas „Montepaschi” un Stambulas „Fenerbahce” – Vitorijas „Caja Laboral”.

Kauņas „Žalgiris” ar Maskavas CSKA savā starpā ir spēlējuši Eirolīgā, VTB līgā, NEBL, bet pagājušā gadsimta astoņdesmito gadu vidū „Žalgiris” un CSKA atradās uzmanības centrā visā Padomjzemē, bet Lietuvā tas vairākus gadus, bija, iespējams, svarīgākais notikums visas valsts (republikas) dzīvē. Abi klubi savā starpā sadalīja sešus PSRS čempionāta titulus – katra komanda pa trim reizēm izcīnīja zelta medaļas, galveno konkurentu atstājot otrajā vietā. Kopā CSKA par PSRS čempionu kļuva 24, „Žalgiris” piecas reizes.

Māris Lindenbaums par Kauņas „Žalgiris” – Maskavas CSKA spēli: „Lai gan cita turnīra ietvaros „Žalgiris” Maskavas CSKA pārspēja salīdzinoši nesen (2012.gada 28.oktobrī), Eirolīgā šo komandu dueļos jau 13 gadus nemainīgi uzvarējis CSKA, kas šobrīd no panākuma uz panākumu aizsoļojuši astoņās spēlēs pēc kārtas, un uzvaras gadījumā panāks sezonas garākās sērijas autorus no Barselonas. Savukārt „Žalgiris” pirms nedēļas Madridē otro spēli pēc kārtas viesos zaudēja ar minimālāko iespējamo punktu starpību un vēl tika pamatīgi aizkaitināts spēles izskaņā, kad pretinieks uzvaru atzīmēja izrādot necieņu zaudētājiem. Iekrātais niknums ceturtdien savu skatītāju priekšā (biļetes uz spēli pārdodas zibens ātrumā) Kauņas „Žalgirim” dod teicamu izdevību 13 gadus ilgo zaudējumu sēriju izbeigt!”

Madars Bergmanis par Maskavas apg. „Khimki” – Telavivas “Maccabi” spēli: „”Khimki” ir viena no divām Eirolīgas komandām (otra ir „Real”), kas šajā sezonā ne reizi nav zaudējušas savā laukumā. Tā izceļas ar kolektīvu, racionālu un efektīvu spēli uzbrukumā. „Maccabi” uzbrukums savu jaudu nodemonstrēja pagājušajā nedēļā (38 punkti pēdējā ceturtdaļā pret „Fenerbahce”!). Un viņiem uzvara izbraukumā vajadzīga arī, lai kompensētu zaudējumu mājās pret „Caja Laboral” pirms divām nedēļām.”

Madars Bergmanis par Stambulas „Fenerbahce” – Vitorijas „Caja Laboral” spēli: „Vēl novembra beigās tas nebūtu iedomājams, ka pēc trim kārtām TOP 16 „Caja Laboral” savā grupā ieņems pirmo vietu. Bet tā nu tas ir. Kopumā – sešas uzvarētas Eirolīgas spēles pēc kārtas. „Fenerbahce” pagaidām ir pēdējie, kas ir tikpat neticami no novembra pozīcijām raugoties. Viņiem viss ir vienkārši – vai nu uzvara laukumā, vai nominācijā „Sezonas izgāšanās”.”

Eirolīgas spēles kanālā VSB komentēs Māris Lindenbaums, Madars Bergmanis un Artūrs Šēnhofs.

Turkish Airlines Eirolīgas spēles kanālā VSB:

Trešdien, 16.janvārī 21:40 TA Eirolīga. Berlīnes „Alba” – Atēnu „Panathinaikos”
Ceturtdien, 17.janvārī 21:40 TA Eirolīga. Kauņas „Žalgiris” – Maskavas CSKA
Ceturtdien, 17.janvārī 23:40 TA Eirolīga. Malagas „Unicaja” – Madrides „Real”
Piektdien, 18.janvārī 17:55 TA Eirolīga. Maskavas apg. „Khimki” – Telavivas „Maccabi”
Piektdien, 18.janvārī 21:55 TA Eirolīga. Pireju „Olympiacos” – Sienas “Montepaschi”
Piektdien, 18.janvārī 23:55 TA Eirolīga. Stambulas „Fenerbahce” – Vitorijas „Caja Laboral”

  +3 [+] [-]

, 2013-01-16 11:03, pirms 11 gadiem
Whaaa. Es uz Kauņu skatīties Žalgiris - CSKA

     [+] [-]

, 2013-01-16 13:33, pirms 11 gadiem
Žalgiris jauzvar vienkārši CSKa, bet nebūs viegli, jo VTB Leugue uzvarējam, bet Eirolīga arī var uzvarēt

     [+] [-]

, 2013-01-16 14:59, pirms 11 gadiem
kāpēc vairs Buļs nekomentē Eirolīgas spēles ?

     [+] [-]

, 2013-01-16 16:50, pirms 11 gadiem
Laižam ar čomiem vērot klātienē! Šo nevar laist garām!