Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1140, Did:0, useCase: 3

Video: Overtime TV aicina pieteikties tos, kuriem bijusi izdevība nopirkt vietu Latvijas izlasē

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls
Overtime TV šajā nedēļā turpina iepriekš aizsākto tēmu par it kā iespējamo vietu pirkšanu dažāda vecuma hokeja izlasēs. Ja kāds ir gatavs pierādīt, ka šāda iespējamība pastāv, tiek solīta pat atlīdzība.

Tāpat šī vakara TV6 sporta apskatā par nekaunīgu gājienu tika nosaukta savulaik vadosā tiesneša kļūšana par nelikumībās apsūdzēta futbola kluba ģenerāldirektoru kā arī skatīts uz vienu no lielākajiem nekrietneļiem pasaules basketbolā, ko ienīst pretinieku spēlētāji, bet apbrīno savas komandas biedri un skatītāji.

Tas viss un daudz kas cits skatāms OvertimeTV TV6 ēterā trešdienas vakaros un ik dienu un www.tv3play.lv
Vērtējums: +3
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2013-01-16 22:38, pirms 12 gadiem
Nu tirgotas tās vietas droši vien, ka nav, bet citu reizi izbrīna selekcijas principi. Kalvīši ta jauniešu izlasē bija, bet vai pelnīti? Varbūt jā, varbūt nē! Vienmēr ir šķitis, ka kādu no Liepājas vēl varēja paņemt, bet nē.
P.S. Runa iet tikai par jauniešu izlasi, nevis pieaugušo! Tambiks jau ar tikai savējos no HK Rīga paņēma izlasē. Tas pats Kļaviņs...netika ņemts!

  +1 [+] [-]

, 2013-01-16 22:52, pirms 12 gadiem
DidzisLV rakstīja: Nu tirgotas tās vietas droši vien, ka nav, bet citu reizi izbrīna selekcijas principi. Kalvīši ta jauniešu izlasē bija, bet vai pelnīti? Varbūt jā, varbūt nē! Vienmēr ir šķitis, ka kādu no Liepājas vēl varēja paņemt, bet nē.
P.S. Runa iet tikai par jauniešu izlasi, nevis pieaugušo! Tambiks jau ar tikai savējos no HK Rīga paņēma izlasē. Tas pats Kļaviņs...netika ņemts!
Tas jau ir cik reizes izrunāts... Šoreiz runa ir konkrēti par pirkšanu.

  -1 [+] [-]

, 2013-01-16 22:57, pirms 12 gadiem
Ievārīja ziepes un tagad taisnojās, ka tas viss bija joks?!

  +3 [+] [-]

, 2013-01-16 23:23, pirms 12 gadiem
Neiet jau runa par naudas došanu trenerim, bet par tā saucamajiem blatņikiem. Pieņemsim, ka ir hokejists X un hokejists Y, X spēlē nedaudz labāk par Y, bet Y vecāki ir ietekmīgi ļaudis, arī trenerim dzīvē var noderēt tādu cilvēku palīdzība un pazīšanās, tāpēc arī tiek paņemts Y. Pa lielam rezultātu tas daudz neietekmē, bet X hokejistam šis čempionāts būtu bijis noderīgāks, jo viņš cer pelnīt ar hokeju, cer izsisties labā līmenī un spēlēt izlasē, bet Y dzīve visticamāk iekārtosies savādāk, būs laba izglītība un labs darbs, pie tam vēl būs ar ko palielīties, jo reiz tak spēlējis izlasē kopā ar tādiem večiem, kas kādreiz būs maza vai liela izmēra zvaigznes.

     [+] [-]

, 2013-01-16 23:50, pirms 12 gadiem
Nevaru jau teikt 100%, jo klāt nestāvēju, bet pirms diviem gadiem vienā no jauniešu basketbola izlasēm viens no spēlētājiem esot nopircis vietu izlasē. Toreiz par to runāja ne tikai parastie sporta līdzjutēji, bet arī pārējie spēlētāji, kas toreiz tika izlasē.. figurēja pat summa . Šis spēlētājs, kas toreiz ar naudu tika izlasē tā teikt nebija ne tuvu pārējiem čaļiem meistarībā un prakstiski visu čempi nosēdēja uz soliņa. Pēc čempja vairāk arī nekas nav par viņu dzirdēts.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-01-17 00:31, pirms 12 gadiem
Latvijas jaunatnes futbola izlasēs, lai tiktu uz atlasi ir jābūt vai nu skonto/metalurga jauniešu klubu spēlētājiem, vai tiešām jāiet pie attiecīgiem treneriem un jāprasa lai par attiecīgu samaksu uzraksta rekomendācijas, vai uzzvana attiecīgajiem cilvēkiem..

  +1 [+] [-]

, 2013-01-17 00:51, pirms 12 gadiem
Oļegs Injesta

  +1 [+] [-]

, 2013-01-17 00:57, pirms 12 gadiem
Epolitic rakstīja: Latvijas jaunatnes futbola izlasēs, lai tiktu uz atlasi ir jābūt vai nu skonto/metalurga jauniešu klubu spēlētājiem, vai tiešām jāiet pie attiecīgiem treneriem un jāprasa lai par attiecīgu samaksu uzraksta rekomendācijas, vai uzzvana attiecīgajiem cilvēkiem..
Vienu ko par futbolu var teikt - vecākiem jābūt ļoti labās attiecībās ar treneriem ne tikai tajos izlašu gados, bet faktiski jau no treniņu gaitu sākuma. Tas ir fakts, ka trenerim ar vecākiem izveidojas savstarpēja saikne, pēc tam ir ļoti grūti atteikt spēlētājam, ar kura vecākiem ir fantastiskas un sirsnīgas attiecības.

     [+] [-]

, 2013-01-20 16:13, pirms 12 gadiem
Skatiijos raidijumu 17 janvarii un cik sapratu tad Valdis un Armands isti nesaprata Celabinskas vadiibas izteicienu par taam dzelzs apakshbikseem... Es personiigi domaaju, ka vinsh bija domaajis tos skarbos Celabinskas vecus no "Nasha Rusija"