Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1140, Did:0, useCase: 3

Šonedēļ VSB: Gulbja cīņas Monako

Jānis Pārums

Šonedēļ VSB: Gulbja cīņas Monako
Ernests Gulbis
Foto: AP/Scanpix

Šonedēļ „Viasat” sporta kanāls „Viasat Sport Baltic” (VSB) piedāvā ATP 1000 sērijas Montekarlo Rolex Masters tenisa turnīru, kurā piedalās arī Latvijas labākais spēlētājs Ernests Gulbis. Montekarlo Rolex Masters tenisa turnīru komentēs VSB komentētāji Māris Rozentāls un Pēteris Siksnis.

Montekarlo Rolex Masters tenisa turnīrs

Šajā turnīrā jau vairākus gadus var uzdot vienu jautājumu – vai kāds var uzvarēt Rafaelu Nadalu? Spānijas tenisists var būt pasaules pirmā rakete un var arī nebūt, bet Monako viņš ir uzvarējis jau pēdējos astoņus gadus. Pērn finālā Rafa ar 6:3, 6:1 uzvarēja Novaku Džokoviču. Teorētiski arī šogad finālā var tikties Nadals un Džokovičs. Tas gan būs atkarīgs arī no tā, cik labi būs sadzijusi Novaka Deivisa kausā savainotā potīte. Bet jautājumu par Rafas apspēlēšanu, šogad pats sev varēs uzdot arī Ernests Gulbis, kuram pirmajā kārtā jāspēlē ar tikko Hjūstonas ATP 250 turnīrā uzvarējušo amerikāni Džonu Isneru.

Gulbim jātiek līdz Džokovičam

VSB komentētājs Māris Rozentāls par turnīru: “Protams, ka mūsu galvenā uzmanība būs pievērsta Ernestam Gulbim. Ernests ir labi atpūties, bet vienlaicīgi Deivisa kausa mačs ar Monako tenisistiem ļāvis nepalikt bez spēļu prakses. Arī izloze Gulbim ir labvēlīga – pirmajā kārtā mūsu tenisistam jāspēlē ar Džonu Isneru, kurš pēc Eiropas laika naktī uz pirmdienu uzvarēja Hjūstonas turnīra finālā. Arī otrajā kārtā nebūs neuzvaramu pretinieku – Huana Monako un Martina Kližana mača uzvarētājs. Un tad jau trešajā kārtā pretī var nākt pasaules pirmā rakete Novaks Džokovičs. Serbs joprojām līdz galam nav atguvies no Deivisa kausa mačā gūtā potītes savainojuma. Viņam otrajā kārtā būs jāspēlē ar Mihaila Južnija un Himeno-Travera mača uzvarētāju – dāvana nebūs neviens no viņiem. Skaidrs, ka tas, cik tālu turnīra tiks Džokovičs būs atkarīgs no viņa potītes. Otrajā zarā pusfinālā vajadzētu tikties Nadalam un Marejam. Skots apgalvo, ka ir labā formā un gatavs uzvarēt arī uz māla seguma. Līdz pusfinālam Mareja nopietnākie pretinieki var būt Vavrinka un Almagro vai Conga. Nedomāju, ka Nadals var netikt līdz pusfinālam. Tātad vēl viens labs tenisa turnīrs ar šobrīd neprognozējamu uzvarētāju.”

Montekarlo Rolex Masters tenisa turnīrs kanālā VSB:

• Pirmdien, 15.aprīlī, plkst. 11:30 Montekarlo Rolex Masters tenisa turnīrs. 1.kārta.
• Otrdien, 16.aprīlī, plkst. 11:30 Montekarlo Rolex Masters tenisa turnīrs. 1. un 2.kārta.
• Trešdien, 17.aprīlī, plkst. 11:30 Montekarlo Rolex Masters tenisa turnīrs. 2.kārta.
• Trešdien, 17.aprīlī, plkst. 18:30 Montekarlo Rolex Masters tenisa turnīrs. 2.kārta.
• Ceturtdien, 18.aprīlī, plkst. 11:30 Montekarlo Rolex Masters tenisa turnīrs. 1/8 fināls.
• Piektdien, 19.aprīlī, plkst. 11:30 Montekarlo Rolex Masters tenisa turnīrs. 1/4 fināls.
• Piektdien, 19.aprīlī, plkst. 15:30 Montekarlo Rolex Masters tenisa turnīrs. 1/4 fināls.
• Sestdien, 20.aprīlī, plkst. 15:15 Montekarlo Rolex Masters tenisa turnīrs. 1/2 fināli.
• Svētdien, 21.aprīlī, plkst. 20:00 Montekarlo Rolex Masters tenisa turnīrs. Fināls.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja