Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1140, Did:0, useCase: 3

Nedēļas nogalē VSB: boksa titulcīņas un Premjerlīga

Jānis Pārums

Nedēļas nogalē VSB: boksa titulcīņas un Premjerlīga
Nonito Doneirs
Foto: AP/Scanpix

Šonedēļ 15. un 16.decembrī „Viasat” sporta kanāls „Viasat Sport Baltic” (VSB) pārraidīs divas boksa cīņas par pasaules čempiona tituliem. Tāpat būs skatāmas arī Anglijas Premjerlīgas spēles futbolā.

Bokss

Vācietis Arturs Abrahams mačā ar francūzi Mehdi Buadlu aizstāvēs savu Pasaules Boksa Organizācijas (WBO) titulu 2.vidējā svarā. Un filipīnietis Nonito Donaire aizstāvēs savu WBO titulu vieglākajā svarā cīņā ar meksikāni Horhi Arse. Boksa cīņu latviešu valodā komentēs VSB komentētāji Elvis Mihaiļenko un Aivars Zahārovs. Nenokavējiet boksu šajās brīvdienās ekskluzīvi kanālā VSB!

Arturs Abrahams pret Mehdi Buadlu

32 gadus vecais Erevānā dzimušais vācietis Arturs Abrahams (Avetiks Abrahamjans) četrus gadus bija Starptautiskās Boksa Federācijas čempions vidējā svarā. 2009.gadā A.Abrahams pārgāja uz 2.vidējo svaru, kur ‘Super Six’ turnīrā piedzīvoja trīs zaudējumus cīņās ar Andrē Direlu, Karlu Froču un Andrē Vordu. Jau paziņojis, ka pāries atpakaļ uz vidējo svaru, A.Abrahams tomēr izlēma palikt 2.vidējā svarā, kur nākamajās cīņās uzvarēja argentīnieti Pablo Fariasu, poli Pjotru Vilčevski, bet šogad augustā pēc punktiem uzvarot krievu izcelsmes vācieti Robertu Štiglicu, izcīnīja WBO pasaules čempiona titulu. Mehdi Buadla savās 30 profesionālajās cīņās izcīnījis 26 uzvaras.

Nonito Donairs pret Horhi Arse

Filipīniešu Zibens, 30 gadīgais Nonito Donairs ir bijis pasaules čempions četrās svara kategorijās un šobrīd ir WBO titula īpašnieks vieglākajā svarā. Žurnāla “Ring” ‘pound for pound’ versijā N.Donairs sestais labākais bokseris pasaulē, turklāt pēc Manija Pakjao zaudējuma meksikānim Huanam Manuelam Markesam, N.Donairs kļuva par pasaulē labāko filipīniešu bokseri – Pakjao “Ring” vērtējumā noslīdēja uz 7.pozīciju. Meksikānis Horhe Arse ir trīs gadus vecāks, bet aizvadījis divas reizes vairāk cīņu kā N.Donairs. Un neskatoties, uz to, ka arī H.Arse ir bijis pasaules čempions četrās svara kategorijās, cīņas favorīts ir N.Donairs.

VSB komentētājs Elvis Mihaiļenko par cīņu: “Abrahama menedžeris Zauerlands pirmo cīņu pēc titula izcīnīšanas nav izvēlējies pārāk grūtu. Francūzis Buadla nav īpaši pazīstams bokseris un Abraham lielām grūtībām nevajadzētu būt. Vācietis ir mazliet vienveidīgs, bet pietiekami spēcīgs. Viņam bīstami ir spēcīgāki vai gudrāki pretinieki. Buadla nepieder ne pie pirmajiem, ne otrajiem. Vakara otra cīņa jau varētu būt daudz interesantāka. Donairs šobrīd ir viens no pasaules labākajiem bokseriem. Un meksikānis Arse ir labs pretinieks. Donairs ir jaunāks, ātrāks un arī lielāks, kas šajos svaros ir svarīgi. Arse nav pārāk vecs, bet aizvadījis jau 68 profesionālās cīņas, kas ir daudz. Domāju, ka uzvarēs favorīts Donairs.”

Arturs Abrahams pret Mehdi Buadlu un Nonito Donaire pret Horhi Arse

• Sestdien, 15.decembrī 23:55 Arturs Abrahams – Mehdi Buadla
• Svētdien, 16.decembrī 4:30 Nonito Donaire – Horhe Arse

Futbols

Šajā nedēļas nogalē, sestdien un svētdien, „Viasat” sporta kanāls „Viasat Sport Baltic” (VSB) piedāvā divas Anglijas Premjerlīgas spēles. Skatītājiem būs iespēja sekot “Newcastle”–Manchester City” un “Tottenham Hotspur”–“Swansea” mačiem. Nenokavējiet Anglijas Premjerlīgu brīvdienās kanālā VSB!

Pagājušās sezonas piektais labākais Premjerlīgas klubs “Newcastle” pēc cerīgās uzvaras decembra sākumā ar 3:0 pār “Wigan”, pirmdien atkal piedzīvoja zaudējumu ar 1:2 izbraukumā pret “Fulham”. Maz ticams, ka sestdien izdosies uzvarēt čempionus “Manchester City”. Roberto Mančīnī komanda pagājušajā svētdienā ar 2:3 zaudēja saviem niknākajiem konkurentiem “Manchester United” un tagad no saviem pilsētas kaimiņiem atpaliek jau sešus punktus. Un neskatoties uz to, ka jāspēlē izbraukumā, vairāk punktus “City” zaudēt negribēs. Uzvarām mijoties ar zaudējumiem, “Tottenham Hotspur” tomēr ir augstajā piektajā vietā. Pēdējās trijās spēlēs pēc uzvarām pār “Liverpool” un “Fulham”, svētdien Londonas klubs izbraukumā ar 1:2 zaudēja “Everton”. “Swansea” Premjerlīgas tabulā ieņem 8.vietu un 16 spēlēs izcīnījuši tikai par 3 punktiem mazāk kā “Tottenham”. Pēdējās 2 kārtās Velsas klubs ar 2:0 uzvarēja “Arsenal” un savā laukumā piedzīvoja sāpīgu zaudējumu mačā ar “Norwich” 3:4.

VSB komentētājs Ilvars Koscinkēvičs par “Newcastle” – “Manchester City” spēli: “Ņūkāslas komanda trāpījusi melnajā joslā. Kopš novembra sākuma, kad tā cīnījās 1:1 ar ”Liverpool”, premjerlīgā piedzīvoti pieci zaudējumi un izcīnīta tikai viena uzvara. Skaidrs, ka ar šādu bilanci naivi cerēt būt tabulā augstāk par 14. vietu. Pagājušajā sezonā komanda tomēr izcīnīja solīdo 5. vietu, un skaidrs, ka gaidas šosezon bija krietni lielākas. ”Newcastle United” gaida smags eksāmens arī sestdien, kad ciemos brauks pašreizējā Anglijas čempione ”Manchester City” komanda, kas nav zaudējusi jau desmit premjerlīgas izbraukuma spēlēs pēc kārtas!”

VSB komentētājs Jānis Vuguls par “Tottenham Hotspur” – “Swansea” spēli: “Būs divu interesantu un radošu futbolu spēlējošu komandu cīņa laukumā un treneru taktiskais duelis tā malā. “Swansea” ar pieticīgu sastāvu, joprojām regulāri pārspēj vadošās komandas un viņu rindās spēlē šobrīd līgas rezultatīvākais futbolists - spānis Miču, kurš guvis jau 12 vārtus. “Tottenham” atrodas piektajā vietā un, pārtrūkstot uzvaru sērijai pagājušajā mačā pret Everton, viņi būs ļoti motivēti savu skatītāju priekšā.”

Anglijas Premjerlīgas spēles kanālā VSB:

• Sestdien, 15. decembrī 14:40 Anglijas Premjerlīga. “Newcastle” – “Manchester City”
• Svētdien, 16. decembrī 15:25 Anglijas Premjerlīga. “Tottenham Hotspur” – “Swansea”

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-12-14 18:52, pirms 12 gadiem
Taisnība. Izņemot F1 nekā nav ko skatīties šajā kanālā.

     [+] [-]

, 2012-12-14 21:15, pirms 12 gadiem
divi deģenerāti ierunājās