Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1140, Did:0, useCase: 3

VSB kanālā pārbaudes spēle futbolā: Vācija - Paragvaja

Andrejs Siliņš

VSB kanālā pārbaudes spēle futbolā: Vācija - Paragvaja
Jānis Vaguls
Foto: VSB

Trešdien, 14.augustā, „Viasat” sporta kanāls „Viasat Sport Baltic” (VSB) piedāvā pārbaudes spēli futbolā starp Vācijas un Paragvajas izlasēm. Nenokavējiet futbolu trešdien, 14.augustā 21:40 ekskluzīvi kanālā VSB.

Vācijas un Paragvajas izlases cīņā par ceļazīmi uz Brazīlijas Pasaules kausa izcīņu futbolā atrodas diametrāli pretējās vietās. Vācija Eiropas C grupā ir izcīnījusi 5 uzvaras, reizi spēlējusi neizšķirti un pārliecinoši ieņem pirmo vietu grupā. Nākamā kvalifikācijas turnīra spēle Vācijai ir 6.septembrī savā laukumā ar Austriju.

Paragvaja 12 spēlēs ir piedzīvojusi astoņus zaudējumus, pa divām reizēm uzvarējusi un spēlējusi neizšķirti un Dienvidamerikas deviņu komandu grupā ieņem pēdējo vietu. Paragvaja savā atlases grupā 6.septembrī spēlēs ar Bolīviju. Spēle notiks 50 000 skatītājiem paredzētajā Fritz-Walter stadionā Kaizerslauternā.

Vai Miroslavs Kloze panāks leģendāro Gerdu Milleru?

VSB komentētājs Jānis Vuguls: “Pārbaudes spēle pirms nacionālo futbola izlašu izšķirošajām cīņām par ceļazīmēm uz Pasaules Kausu Brazīlijā. Vācija savā grupā atrodas pārliecinošā vadībā tomēr nekas vēl nav garantēts, jo sagaidāmas smagas rudens kaujas ar sekotājām - Austriju, Īriju un Zviedriju. Paragvajas valstsvienība pēc augstās astotās vietas Dienvidāfrikā, šajā kvalifikācijas ciklā ir pilnībā izgāzusies un atrodoties pēdējā vietā, saglabājot tikai teorētiskas izredzes spēlēt 2014.gada Pasaules Kausā. Šīs spēles galvenā intriga ir tā, vai Miroslavam Klozem izdosies panākt Vācijas visu laiku labāko vārtu guvēju izlases rindās - leģendāro Gerdu Milleru, kurš guvis 68 vārtus! Klozem, lai atkārtotu rekordu, pietrūkst viens precīzs sitiens.”