Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1140, Did:0, useCase: 3

Bredlijs pret Markesu –VSB piedāvā divu pasaules TOP 10 bokseru cīņu

Jānis Pārums

Bredlijs pret Markesu –VSB  piedāvā divu pasaules TOP 10 bokseru cīņu
Huans Manuels Markess
Foto: AP/Scanpix

Svētdien, 13.oktobrī, „Viasat” sporta kanāls „Viasat Sport Baltic” (VSB) piedāvā divu žurnāla “The Ring” TOP 10 bokseru absolūtajā vērtējumā (pound for pound) cīņu – amerikānis Timotijs Bredlijs aizstāvēs savu Pasaules Boksa Organizācijas (WBO) pusvidējā svara titulu mačā ar meksikāni Huanu Manuelu Markesu. Nenokavējiet boksu šo svētdien, 13.oktobrī plkst. 4:00 ekskluzīvi „Viasat Sport Baltic” kanālā!

Timotijs Bredlijs pret Huanu Manuelu Markesu

Amerikānis Timotijs Bredlijs un meksikānis Huans Manuels Markess ir bokseri, kas pusgada laikā sagādāja divus zaudējumus vienam no visu laiku labākajiem bokseriem - Manijam Pakjao. Bredlijs ir 30 gadus vecs un uzvarējis visas savas 30 profesionālās cīņas. Pēc Pakjao mača, Bredlijs pēc punktiem uzvarēja arī krievu Ruslanu Provodņikovu, nosargājot WBO titulu pusvidējā svarā. Žurnāla “The Ring” pound for pound versijā Bredlijs ir šobrīd astotais labākais bokseris pasaulē.

40 gadus vecais Huans Manuels Markess savā pēdējā cīņā sagādāja Manuela Pakjao pirmo nokautu 13 gadu laikā. “The Ring” pound for pound versijā Markess šobrīd ieņem 4.vietu un tiek uzskatīts par, iespējams, visu laiku labāko meksikāņu bokseri. Savā ilgajā karjerā Markess ir izcīnījis 55 uzvaras, sešas reizes zaudējis un reizi cīnījies neizšķirti.

Mihaiļenko dod 60 pret 40 par labu Markesam

VSB komentētājs Elvis Mihaiļenko: “Domāju, ka Bredlija - Markesa cīņā uzvarēs tas, kurš būs vairāk noskaņojies uz uzvaru. Bredlija noteikti mēģinās noķert Markesu ar savām ātrajām, eksplozīvajām sitienu sērijām. Savukārt Markess mēģinās jau no pirmajām minūtēm “presingot”. Jau cīņā ar Provodņikovu varēja redzēt, ka tāds spiediens amerikānim nepatīk. Meksikānis ir ļoti pieredzējis un sīksts bokseris. Pēdējā mačā ar Pakjao, šķita, ka Markess jau šūpojas un tūlīt ar viņu būs cauri, bet tad viņš tā trāpīja, ka Pakjao vajadzēja ar nešanu iznest ārā. Grūti pateikt, vai abi izturēs 12 raundus, vai tomēr cīņa beigsies ar nokautu. Mačs būs līdzīgs, bet es tomēr dodu 60 pret 40 par labu Markesam. Meksikānim ar savu pieredzi un sīkstumu šo cīņu vajadzētu uzvarēt.”

Boksa cīņu latviešu valodā komentēs VSB komentētāji Elvis Mihaiļenko un Aivars Zahārovs.