Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1140, Did:0, useCase: 3

VSB un TV6 piedāvā "Barcelona" – "Milan" un vēl trīs spēles UEFA Čempionu līgas 1/8 finālā

Andrejs Siliņš

VSB un TV6 piedāvā "Barcelona" – "Milan" un vēl trīs spēles UEFA Čempionu līgas 1/8 finālā
Lionels Mesi
Foto: AP/Scanpix

Šīs nedēļas otrdienā un trešdienā „Viasat” sporta kanāls „Viasat Sport Baltic” (VSB) un TV6 pārraidīs UEFA Čempionu līgas 1/8 spēles. Varēs sekot “Barcelona”– “Milan”, “Schalke 04”– “Galatasaray”, Minhenes “Bayern”– “Arsenal” un “Malaga”– “Porto” mačiem. Nenokavējiet futbolu ekskluzīvi kanālos VSB un TV6.

UEFA Čempionu līgas 1/8 fināla pirmajās spēlēs “Milan” ar 2:0 uzvarēja “Barcelona”, “Galatasaray” spēlēja neizšķirti 1:1 ar “Schalke 04”, “Arsenal” ar 1:3 zaudēja Minhenes “Bayern” un “Porto” ar 1:0 uzvarēja “Malaga”. Uzmanības centrā būs spēle starp “Barcelona” un “Milan”. Pirmajā mačā pirms divām nedēļām 7-kārtējie Eiropas čempionu kausa/Čempionu līgas uzvarētāji savā “San Siro” stadionā pateicoties Boatenga un Muntari gūtajiem vārtiem uzvarēja ar 2:0. Otrdien “Barcelona” klubs un Pasaules labākais futbolists Lionels Mesi atbildēs, vai “Milan” ar iegūto pārsvaru pietiks, lai iekļūtu Čempionu līgas ¼ finālā. Vai tomēr Barselonas virtuoziem izdosies pārspēt itāliešus un turpināt ceļu pēc sava piektā Eiropas klubu čempiona titula.

VSB komentētājs Ilvars Koscinkevičs par “Barcelona” – “Milan” spēli: “Statistiķi aprēķinājuši, ka komandas, kas UEFA Čempionu līgas izslēgšanas turnīra pirmajā spēlē mājās uzvarējušas ar 2:0, 81,4 procentos gadījumu vēlāk guvušas panākumu arī divu spēļu summā. Taču arī bez šīs statistikas nav grūti saprast, ka ”Milan” pozīcijas šobrīd ir labākas nekā ”Barcelona”. Turklāt, metot visus turnīrus vienā katlā, ”Milan” nav zaudējusi jau desmit mačos pēc kārtas, kamēr ”Barcelona” īsā laikā piedzīvojusi trīs neveiksmes, kas ir pat vairāk nekā līdz tam visā sezonā kopā. Liela nozīme būs tam, vai Milānas komanda saglabās tikpat solīdu sniegumu aizsardzībā kā pirmajā spēlē, jo nav ne mazāko šaubu – ”Barcelona” jau ar pirmajām sekundēm metīsies uzbrukumā!”

VSB komentētājs Anatolijs Kreipāns par Minhenes “Bayern” – “Arsenal” spēli: “Pirmajā spēlē Londonā ar 3:1 uzvarēja "Bayern", kas ir tuvu tam, lai ceturto reizi pēdējo piecu gadu laikā iekļūtu Čempionu līgas 1/4 finālā. Londonas "Arsenal" ir tik pat tuvu tam, lai trešo reizi pēc kārtas izstātos jau 1/8 finālā... ČL vēsturē ir bijuši tikai divi gadījumi, kad pirmajā izslēgšanas spēļu kārtā komanda uzvar viesos, bet netiek tālāk un pavisam nesen to piedzīvoja tieši FCB - 2010./2011. gada sezonā 1:0 uzvarai Milānā pār "Inter", sekoja 2:3 zaudējums mājās. Taču starp 1:0 un 3:1 ir liela atšķirība, bet vēl lielāka atšķirība ir starp tās un šīs sezonas Minhenes "Bayern". ČL spēlēs pret angļu klubiem FCB savā laukumā ir zaudējis tikai vienreiz 16 mačos (10 uzvaras) un maz ticams, ka tieši tagad būs otrais zaudējums...”

UEFA Čempionu līgas spēles kanālā VSB:

Otrdien, 12.martā 21:40 UEFA ČL. 1/8 fināls. “Barcelona” – “Milan”
Otrdien, 12.martā 23:40 UEFA ČL. 1/8 fināls. “Schalke 04” – “Galatasaray”
Trešdien, 13.martā 21:40 UEFA ČL. 1/8 fināls. Minhenes “Bayern” – “Arsenal”

UEFA Čempionu līgas spēles kanālā TV6:

Trešdien, 13.martā 21:40 UEFA ČL. 1/8 fināls. “Malaga” – “Porto”