Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1140, Did:0, useCase: 3

Video: Overtime TV. Dainis Dukurs: atbalstu godīgu cīņu arī savā trasē!

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls
Gatavojot Siguldas bobsleja un kamaniņu trasi šajā nedēļas nogalē gaidāmajam Pasaules čempionātam kamaniņu sportā, brīžiem bijis vilinājums sagatavot viltību, kas palīdzētu pašmāju sportistiem, tomēr, uzvarējusi pārliecība, ka rezultātiem jāizšķiras godīgā cīņā. Tā, viesojoties TV6 iknedēļas sporta apskatā "Overtime TV", atzīst trases vadītājs Dainis Dukurs. Viņš norāda, ka, lai arī paši bijuši šādu aizkulišu cīņu upuri, atriebības instinktiem latvieši nav padevušies. Tāpat D. Dukurs atklāj kādēļ dēli - skeletonisti Martins un Tomass Dukuri, pretēji viņa ieteikumam, tomēr startēs Soču posmā un vai Latvijai jābīstas no Dienvidkorejas jaunā skeletonista straujā karjeras lēciena.

Šodien "Overtime TV" viesojas arī pēdējo gadu desmitu daudzsološākā daiļslidotāja Latvijā Angelina Kučvaļska, kura nupat ieguvusi 7.vietu Eiropas Čempionātā un pie sasniegtā nebūt nedomā apstāties, bet Valdim Valteram blakus sēžas vēl viens pārsteidzoši aizrautīgs basketbolists Viktors Lapčenoks, kurš atklāj, ka jaunībā gribējis spēlēt basketbolu, jo " tā dziedāšana man bija pie kājas".

Tas un daudz kas cits jau šovakar 22:05 kanālā TV6 un TVPlay
#OvertimeTV
Vērtējums:

     [+] [-]

, 2015-02-10 22:05, pirms 10 gadiem
Malači, ka dabūja pasaules čempi Siguldā, jo trenēties gribētāju un naudas maksātāju no citu valstu izlasēm visu sezonu ir bijis laikam pietiekoši..
Interesanti būtu uzzināt , cik valstu sportisti ir pārgājuši uz Sočiem?...krievi agrāk trenējās Siguldā, tagad laikam Sočos...ko dara ukraiņi, kazahi utt?...joprojām Siguldā vai vairāk Sočos?

  +2 [+] [-]

, 2015-02-10 22:51, pirms 10 gadiem
labak butu paradijusi ari ka dailslidotaja Angelina Kučvaļska censas runat latviski...
Ja pirmstam daudz kur komentaros izskaneja ka vina esot krieviete nevis latviete un latviski nemaz runat nemak...
Bet ka izradas runa latviski , varbut ne perfekti , bet tomer runa...

     [+] [-]

, 2015-02-10 23:40, pirms 10 gadiem
Mācās skolā un cenšas runāt latviešu valodā tas ir ļoti labi...bet nevajag paarspīlēt ar parādīšanu, te var rādīt sniegumu uz ledus par to liels paldies novēlu sasniegt vismaz olimpisko desmitnieku....

     [+] [-]

, 2015-02-11 11:24, pirms 10 gadiem
dakots rakstīja: Malači, ka dabūja pasaules čempi Siguldā, jo trenēties gribētāju un naudas maksātāju no citu valstu izlasēm visu sezonu ir bijis laikam pietiekoši..
Interesanti būtu uzzināt , cik valstu sportisti ir pārgājuši uz Sočiem?...krievi agrāk trenējās Siguldā, tagad laikam Sočos...ko dara ukraiņi, kazahi utt?...joprojām Siguldā vai vairāk Sočos?
Krievi joprojām trenējās Siguldā un pat krievu komentētāji eirosportā teica ,ka krievijas izlase PČ startēs praktiski mājas trassē Siguldā.

     [+] [-]

, 2015-02-11 13:29, pirms 10 gadiem
coffijs, bet tas jau tāpēc, ka gaidāms pasaules čempis ! ...kā būs nākošo sezonu?...vai nebūs kā Jūrmalā, ka viss ko translē krievu tv ir jāpārceļ uz Sočiem?...nu, ukraiņi jau paliks Siguldā...bet kā trase pelnīs bez krieviem?...korejieši, ķīnieši?