Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1140, Did:0, useCase: 3

"Viasat Sport Baltic" piedāvā WRC Spānijas rallija apskatus

Jānis Pārums

"Viasat Sport Baltic" piedāvā WRC Spānijas rallija apskatus
Sebastjans Lēbs
Foto: www.wrc.com

Šīs nedēļas nogalē „Viasat” sporta kanāls "Viasat Sport Baltic" (VSB) piedāvās Pasaules čempionāta rallijā (WRC) Spānijas posma - Katalonijas rallija apskatus.

WRC Spānijas rallijs

Zelta Krastā 100 kilometrus no Barselonas notiks 2012.gada Pasaules Čempionāta rallijā pēdējais posms – Katalonijas rallijs. Sebastians Lēbs savu devīto pasaules čempiona titulu nodrošināja jau pēc Francijas rallija, un arī otro vietu viņa „Citroen” komandas biedram Miko Hirvonenam neviens vairs atņemt nevar. Toties uz trešo vietu joprojām ir trīs pretendenti – divi norvēģi Mads Ostbergs un Peters Solbergs un soms Jāri Mati Latvala.

Pasaules čempionāta ieskaitē Spānijas rallijs notiek kopš 1991.gada, kad Kostabravas ceļos uzvarēja vācietis Armīns Švarcs ar Toyota Celica. Pirms gariem 17 gadiem Spānijas rallijā uzvarēja arī mājinieks Karloss Sainss ar Subaru Impreza, bet pēdējos septiņus gadus Katalonijas ceļos ātrākais ir bijis Sebastians Lēbs. 2004.gadā vienu no savām piecām uzvarām WRC rallijos Katalonijā svinēja arī igaunis Marko Martins. Spānijas ralliju komentēs VSB komentētājs Aldis Putniņš.

Eksperts par ralliju

A.Putniņš par ralliju: ”FIA Pasaules Rallija čempionāta 2013.gada sezonai tiks pielikts punkts šīs nedēļas nogalē Spānijā. Turklāt, lai pēdējais posms saglabātu intrigu, organizatori arī šogad ir nolēmuši kombinēt asfalta un grants ceļus, kas ievērojami sarežģī ekipāžu uzdevumu. Savukārt skatītājiem papildus notikumiem ātrumposmos būs iespēja vērot lielisku ainavu - Vidusjūras krastu 'Costa Daurada' reģionā uz dienvidiem no Katalonijas galvaspilsētas Barselonas. Kas attiecas uz sportisko pusi - lūkosim vai Sebastians Lēbs spēs izcīnīt kārtējo uzvaru pēc kārtas Spānijas rallijā, kur francūzis ir triumfējis jau kopš 2005.gada. "Citroen" līderis noteikti vēlētos atvadīties ar savu uzvaru numur 76. Tomēr intriga būs, jo sezonas izskaņā "Ford" nometne izskatās ļoti spēcīga - gaidām Jāri Mati Latvalas un Petera Solberga finiša spurtu un cīņu par uzvaru. Vēl pie favorītiem jāpieskaita arī Mads Ostbergs, kurš centīsies pierādīt savu talantu un izcīnīt trešo vietu kopvērtējumā, priekšā abiem 'zilā ovāla' fabrikas komandas braucējiem.”

WRC Spānijas rallijs kanālā VSB
• Sestdien, 10.novembrī. 0:40 WRC Spānijas rallijs. 1.dienas apskats
• Sestdien, 10.novembrī 23:40 WRC Spānijas rallijs. 2.dienas apskats
• Pirmdien, 12.novembrī 0:15 WRC Spānijas rallijs. 3.dienas apskats

Informāciju sagatavoja:
Viasat Sport Baltic

  -1 [+] [-]

, 2012-11-08 15:38, pirms 12 gadiem
Atkal Viasat maģija

  -1 [+] [-]

, 2012-11-08 16:12, pirms 12 gadiem
Ko var reklamēt to sūuuu kantori, varētu padomāt ka viņi vienīgie pasaulē kko rāda!

     [+] [-]

, 2012-11-08 19:07, pirms 12 gadiem
Jānis Pārums rakstīja: A.Putniņš par ralliju: ”FIA Pasaules Rallija čempionāta 2013.gada sezonai tiks pielikts punkts šīs nedēļas nogalē Spānijā.
Sveiciens cilvēkiem no nākotnes. Varbūt, kāds var atsūtīt pasaules sporta rezultātus 2013.gadam, lai varu iekasēt naudu totalizatorā?

     [+] [-]

, 2012-11-09 09:43, pirms 12 gadiem
Super,beidzot arî kaut kas par ralliju